- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.941
Benim hic hamilelik takvimim olmadi anlamam ki :))))Sabirsiz61 aynen cok sinirlendim dr ye salak herif allahim senden ve diger kizlardan razi olsun hepinizden allahim sizlerede tez vakitte versin canlarim hamis takvimim olmusmu en son adetim 1 subatti
4.kucaginda kalsin inşallah hatta cok pis kucaga alissin kollarin agridan sizim sizim sizlasin emiUyandiktan sonra ilk aklıma gelen selin_78 in test sonucu oldu sayfaları su gibi okudum , bu başlıkta öyle bi dayanışma var ki suan dersteyim çocuklar denemede ben bunları yazarken ağlıyorum. Hormonlar beni çıldırttı sanırım üstüne bide sinuzit her şeye ağlıyorum( bu kez sevinçten. )
Ben 3 kez hamileyim diye havalara uçtum sokaktaki adamları çevirip ben hamileyim diyesim vardı 3u de kursağımda kaldı.
Bu kez inşallah olursa sadece buraya yazacağım bi de eşim tabi bilecek.
Nazardan falan değilde düşük olunca canım nasılsın üzülme denmesi beni mahfediyor.düşerse de kimse bilmesin.
Canımmmm çok şükür çok sevindimmm hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldinKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Piss nazarliklilar hemen gruplastiniz dimi aramiza his geldinin mis ba ba ba kendime 3 tane birden takicam bak gor sen hikkkCanımmmm çok şükür çok sevindimmm hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Canm sen hamile misin cabuk anlaat :)))Kizlar hamis takvimim olmusmu ayrica cuma gunu tekrar kan vermek gerekir mi
Tatlımmmm sensiz ve buradakiler olmadan başka grup yok.. hadi sizi de bekliyoruzz.. o kadar dua boşa gitmez inşallahPiss nazarliklilar hemen gruplastiniz dimi aramiza his geldinin mis ba ba ba kendime 3 tane birden takicam bak gor sen hikkk
Canım ben birkaç gün dil altından denedim herkeste tutmuyor, canını sıkar.. boşver hiç girme o kısma bence. En iyisi ovulasyon testigünaydın kızlar. ovülasyonda ateş ölçme yöntemi hakkında okuduğum bi yazı vardı. ateş en doğru vajinadan ölçümde sonuç verir diye. sizler nasıl ateş ölçümü yapıyosunuz?
Geç döllenmedir inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruzHamal teyzem nenem gelen giden yok kiz yaaaaaSalcali_ekmek
Her sabah ayni saatte yataktan cikmadan dil altindan olcuyorum ben :)günaydın kızlar. ovülasyonda ateş ölçme yöntemi hakkında okuduğum bi yazı vardı. ateş en doğru vajinadan ölçümde sonuç verir diye. sizler nasıl ateş ölçümü yapıyosunuz?
Gec dollenme mumkun degil yumurtlamayi biliyorum ve sonrasinda bisey olmadi pis mantar bulasti bana yine :))Geç döllenmedir inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Valla bende öyle düşünüyorum zaten pcoyum belki de kistlerin ağrıyo diyorum :) buraya bakıp moral dolarken bi yandan da kendimi çok heveslerdirmiyorum hayırlısı bakalım :)Gec dollenme mumkun degil yumurtlamayi biliyorum ve sonrasinda bisey olmadi pis mantar bulasti bana yine :))
Tatlımmmm sensiz ve buradakiler olmadan başka grup yok.. hadi sizi de bekliyoruzz.. o kadar dua boşa gitmez inşallahbu birlik ve destekle inan ilk sayfa nazarlıklarla dolar. Buna inanıyorum. Burayı okuyunca acayip moral depoluyorun, bazen yazılanlara Ağlıyorum bazen kahkahalara boğuluyorum iyi ki varsınız
Darısı hepinize inşallah
4.kucaginda kalsin inşallah hatta cok pis kucaga alissin kollarin agridan sizim sizim sizlasin emi
ahaaaaHamal teyzem nenem gelen giden yok kiz yaaaaaSalcali_ekmek