Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 aynen cok sinirlendim dr ye salak herif allahim senden ve diger kizlardan razi olsun hepinizden allahim sizlerede tez vakitte versin canlarim hamis takvimim olmusmu en son adetim 1 subatti
Benim hic hamilelik takvimim olmadi anlamam ki :))))
Bence cuma kan vermene gerek yok degerin cok guzel. Pazartesiye randevu al direkt git keseyi gor karindan. Hic bosuna deldirme kendini :KK8:

Uyandiktan sonra ilk aklıma gelen selin_78 in test sonucu oldu sayfaları su gibi okudum , bu başlıkta öyle bi dayanışma var ki suan dersteyim çocuklar denemede ben bunları yazarken ağlıyorum. Hormonlar beni çıldırttı sanırım üstüne bide sinuzit her şeye ağlıyorum( bu kez sevinçten. )
Ben 3 kez hamileyim diye havalara uçtum sokaktaki adamları çevirip ben hamileyim diyesim vardı 3u de kursağımda kaldı.
Bu kez inşallah olursa sadece buraya yazacağım bi de eşim tabi bilecek.
Nazardan falan değilde düşük olunca canım nasılsın üzülme denmesi beni mahfediyor.düşerse de kimse bilmesin.
4.kucaginda kalsin inşallah hatta cok pis kucaga alissin kollarin agridan sizim sizim sizlasin emi:KK71::KK73:

Piss nazarliklilar hemen gruplastiniz dimi aramiza his geldinin mis ba ba ba kendime 3 tane birden takicam bak gor sen hikkk :KK71::KK4::KK6::KK73:
Tatlımmmm sensiz ve buradakiler olmadan başka grup yok.. hadi sizi de bekliyoruzz.. o kadar dua boşa gitmez inşallah :KK58: bu birlik ve destekle inan ilk sayfa nazarlıklarla dolar. Buna inanıyorum. Burayı okuyunca acayip moral depoluyorun, bazen yazılanlara Ağlıyorum bazen kahkahalara boğuluyorum :KK45: iyi ki varsınız
Darısı hepinize inşallah :nazar:

günaydın kızlar. ovülasyonda ateş ölçme yöntemi hakkında okuduğum bi yazı vardı. ateş en doğru vajinadan ölçümde sonuç verir diye. sizler nasıl ateş ölçümü yapıyosunuz?:KK48:
Canım ben birkaç gün dil altından denedim herkeste tutmuyor, canını sıkar.. boşver hiç girme o kısma bence. En iyisi ovulasyon testi

Gec dollenme mumkun degil yumurtlamayi biliyorum ve sonrasinda bisey olmadi pis mantar bulasti bana yine :))
Valla bende öyle düşünüyorum zaten pcoyum belki de kistlerin ağrıyo diyorum :) buraya bakıp moral dolarken bi yandan da kendimi çok heveslerdirmiyorum hayırlısı bakalım :)
Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla doldursunn inşallah :KK19:

Tatlımmmm sensiz ve buradakiler olmadan başka grup yok.. hadi sizi de bekliyoruzz.. o kadar dua boşa gitmez inşallah :KK58: bu birlik ve destekle inan ilk sayfa nazarlıklarla dolar. Buna inanıyorum. Burayı okuyunca acayip moral depoluyorun, bazen yazılanlara Ağlıyorum bazen kahkahalara boğuluyorum :KK45: iyi ki varsınız
Darısı hepinize inşallah :nazar:

İnşallah canım :)

X