Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

gebelik hesaplamaları var internette sat tarihini girinci sölüyo ona bi bak istersen ama ben yerinde olsam senin icin yeterince adrenalinli bi gece oldu gzlce uyur sabahta iyi bi kadın doğumcuya giderdim o zaten herşeyi söyler bilgi verir canım

canım benim bat ı yenilenmişsin. teşekkür ederim . umut oldun bana :)

tşkler kızlar ben kendimce bir hesap yaptım hamilelik takvimi nasıl oluşturulur bilemedim hesbımda dogrumu onu bile bilmiyorum cünkü dr bir acıklama yapamadı degerimide salak adam düşük buldu
cnm değerin gayet güzel benim adet 2 gün gecikti beta hcg 10 çıktı benim doktor ona bile ne kiymet vermisti tutunsun diye ne ilaçlar verdi. senin değerin gayet iyi 3 veya 4 haftalik vardir senin bebis

Günaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-03-02-07-41-21.png
    156,7 KB · Görüntüleme: 34
Canım hayırlısı olsun inan vakti saati gelince hiç ekstra birsey yapmayınca da oluyor elbette biz tedbiri alıyoruz taktiri Allah a bırakıyoruz onun hazinesi çok geniş sürekli ondan istemek lazım inan biz isteyince değil Rabbim uygun gördüğünde veriyor 3. kez gebelik var inşallah ucude umudum neredeyse yokken oldu umarım sandığın gibi olmazda hayırlısı ile güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…