- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.901
kızlar bilir yardım ederler yarından sonra bugece kimse kalmadı artık ben de bilmiyorum. heyecandan uyuyamayacaksın galiba ama hadi uzan biraz ilk günler yorma kendini şimdiye kadar haberınde yoktu çok özen göstermedin değil mi....cıkardım ama doğrumu bilmiyorum
kızlar bilir yardım ederler yarından sonra bugece kimse kalmadı artık ben de bilmiyorum. heyecandan uyuyamayacaksın galiba ama hadi uzan biraz ilk günler yorma kendini şimdiye kadar haberınde yoktu çok özen göstermedin değil mi....
doğru dinlenmelisin canım
Canım ay 11. Ay olacak o tamam son adet tarih inin günü ayın 1yse 7 ekle 8 kasım tahmini doğum tarihindir
hem gidip uyu da eşinle de paylaş bu güzel duyguyu. ben de dinlenecegım şimdi. kimse kalmıyor. yarın hesaplamanın yolunu buluruz hep beraber. gitte bebişini hisset
canım benim bat ı yenilenmişsin. teşekkür ederim . umut oldun bana :)Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
AdAraS ------------------- 5 Mart - @Olderseolur4406 ------ HAMİLE
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
- @sumbulkokusu ----------- 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 31 Mart
- @Rba8992 ---------------- 26 Mart
- @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 23 Mart
ShinSeGi ----------- 5 Mart - @missagor ---------------- 18 Mart
- @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 9 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
TEKPRENSES ------ HAMİLE yarensu_ ---------------- 1 Nisan - @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
- @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
- @Sanis69 ----------------- 4 Mart
- @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
- @damlacikolata ------ HAMİLE
- @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
- @Pembepanterr -------------2 Mart
- S Sleepow ------------------ 15 Mart
- @candy1907 --------------- 20 Mart
- @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
- @ada_aras ---------------- 1 Nisan
- @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
- S selin_78 --------- HAMİLE
- @Melan-kolik -------------- 7 Mart
- @zeyneb zeyneb ------------- 26 Mart
keşke hamile olan kızların bat ları da yanlarında yazılı kalsaydı anlamıs olurduk bat tan ne kadar önce öğrenilebiliyormuş bir de öğrenilme tarihlerinicanım benim bat ı yenilenmişsin. teşekkür ederim . umut oldun bana :)
ben de çok yorgunum ve uykum var ama sanki bir şey uyuma diren diyorYa yatmam lazım ama zerre uykum yok çıldıracağım
Ya yatmam lazım ama zerre uykum yok çıldıracağım
hayırlı olsun cnm oohhh maşallahKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
cnm değerin gayet güzel benim adet 2 gün gecikti beta hcg 10 çıktı benim doktor ona bile ne kiymet vermisti tutunsun diye ne ilaçlar verdi. senin değerin gayet iyi 3 veya 4 haftalik vardir senin bebistşkler kızlar ben kendimce bir hesap yaptım hamilelik takvimi nasıl oluşturulur bilemedim hesbımda dogrumu onu bile bilmiyorum cünkü dr bir acıklama yapamadı degerimide salak adam düşük buldu
Canım hayırlısı olsun inan vakti saati gelince hiç ekstra birsey yapmayınca da oluyor elbette biz tedbiri alıyoruz taktiri Allah a bırakıyoruz onun hazinesi çok geniş sürekli ondan istemek lazım inan biz isteyince değil Rabbim uygun gördüğünde veriyor 3. kez gebelik var inşallah ucude umudum neredeyse yokken oldu umarım sandığın gibi olmazda hayırlısı ile güzel haberler verirsinGünaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim
Canımm hayırlı oldun cok sevındım bizlere de dua etKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Hahah 15 benımmm cok guzelmiş buuuGünaydın kızlarrr bat 5 Mart olanlara gelsin