- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.921
Gunaydin canlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ates takibi yapiyosun ama bisey diyimmi bendede bu ay dustu ates ama hamileymisim canm bugun kan testi yenilicem yani oluyosa gercekten oluyo uzme kendini bende bu ay olmicak sanmistim degerim dusuk biraz ama olsun sonucta o bile yetti mutluluguma :)Günaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim
Kızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Hcgsi bata gore yuksek buyuk ihtimalle yumurtlama oncesi iliskiyle oldu seninkide erkek gibime geliyor cunku benim iki oglumda da hcglerim adet gunum gecmesine ragmen dusuktu
günaydın güzel hatunlarkızlar hamile olduğu kesinleşen oldu mu neleri kacırdım ? bu arada bu yeni adres diğer adım loylom du yeni hesap açmam gerekti malesef
Wuhuuuuu maşallah çok güzel bi degerKızlar test sonucu aldım ama kadın doğum Dr u olmadığından net birşey soylenmedisonus bu
Gunaydin canim dgerin muhteseminde otesinde adt gunu 360 degermi olur yahu 60~100 tamamda 360 a az diyen doktorun diplomasini dureeeer bi tarafina sokarim nasilda sinirleniyorum boyle bos konusanlara benkızlar hepinize ayrı ayrı teşk ederim cok saolun rabbim sizlerede versin hayırlısıyla tez zamanda ben de uyku yok bu gece uyumam heralde ama dr deger düşük dedi ben biraz uzuldum sizce neden oyle dedi ayrıca hepinizden allah razı olsun beni beklediniz bir şey daha sorucam size malum daha yeni oldugu için sizinle irtibatımı kesmmek için burda guzel dostluklar olduğu için ben yarın ayaklarımı uzatıp leptopumu kucagıma alırsam sizce bebegime zararı olur mu hani radyasyon acısından merak ettim
Gunaydin uzulmek isyan etmek yok bak hemen 4 nazarlik oldu bu ayda biz takariz nazarliklari nolmusGünaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim
Canim dusukdukte sigmiyor satira cok sacma bir gorunum oluyor o yuzden yapmadimkeşke hamile olan kızların bat ları da yanlarında yazılı kalsaydı anlamıs olurduk bat tan ne kadar önce öğrenilebiliyormuş bir de öğrenilme tarihlerini
evet olmuş hamiş takvimin. çok da güzel olmuşSabirsiz61 aynen cok sinirlendim dr ye salak herif allahim senden ve diger kizlardan razi olsun hepinizden allahim sizlerede tez vakitte versin canlarim hamis takvimim olmusmu en son adetim 1 subatti
Muneccimlik yaptırma bat yazsna eklimSabirsiz61 şimdi kontrol ettim de ben kendimi tabloda göremedimmm. ekler misin?
S selin_78 hayırlı uğurlu olsun. rabbim ikinize de sağlık versin. darısı başımıza olsun inşallahh.
yazdığımı sanıyordum yazmamışım. uyanamadım, gözlerimi açamıyorum. hasta gelmesin diye dua ediyorum şuan. . bat 10 mart.Muneccimlik yaptırma bat yazsna eklim