Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Günaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim :KK61:
Canm ates takibi yapiyosun ama bisey diyimmi bendede bu ay dustu ates ama hamileymisim canm bugun kan testi yenilicem yani oluyosa gercekten oluyo uzme kendini bende bu ay olmicak sanmistim degerim dusuk biraz ama olsun sonucta o bile yetti mutluluguma :)

kızlar hamile olduğu kesinleşen oldu mu neleri kacırdım ? bu arada bu yeni adres diğer adım loylom du yeni hesap açmam gerekti malesef
günaydın güzel hatunlar
sabah aklıma sen geldin loylom. sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün hapı kullancam falan diyordu. inşallah herşey yoluna girmiştir. nasılsın şimdi?

Uyandiktan sonra ilk aklıma gelen selin_78 in test sonucu oldu sayfaları su gibi okudum , bu başlıkta öyle bi dayanışma var ki suan dersteyim çocuklar denemede ben bunları yazarken ağlıyorum. Hormonlar beni çıldırttı sanırım üstüne bide sinuzit her şeye ağlıyorum( bu kez sevinçten. )
Ben 3 kez hamileyim diye havalara uçtum sokaktaki adamları çevirip ben hamileyim diyesim vardı 3u de kursağımda kaldı.
Bu kez inşallah olursa sadece buraya yazacağım bi de eşim tabi bilecek.
Nazardan falan değilde düşük olunca canım nasılsın üzülme denmesi beni mahfediyor.düşerse de kimse bilmesin.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşk ederim cok saolun rabbim sizlerede versin hayırlısıyla tez zamanda ben de uyku yok bu gece uyumam heralde ama dr deger düşük dedi ben biraz uzuldum sizce neden oyle dedi ayrıca hepinizden allah razı olsun beni beklediniz bir şey daha sorucam size malum daha yeni oldugu için sizinle irtibatımı kesmmek için burda guzel dostluklar olduğu için ben yarın ayaklarımı uzatıp leptopumu kucagıma alırsam sizce bebegime zararı olur mu hani radyasyon acısından merak ettim
Gunaydin canim dgerin muhteseminde otesinde adt gunu 360 degermi olur yahu 60~100 tamamda 360 a az diyen doktorun diplomasini dureeeer bi tarafina sokarim nasilda sinirleniyorum boyle bos konusanlara ben:KK62:
Ayrica laptobu sakin kucagna alma masa uzerinde kullan dikkat et:KK20:

Son düzenleme:
Günaydın kizlar ates takibi yapiyorum bugun yani bata 3 gün kala ateşim düştü umutlar tükenmeye başladı. isyan etmek istemiyorum ama daha ne yapacağımı şaşırdım artik 2 sene olcak nerdeyse çıldırmak üzereyim :KK61:
Gunaydin uzulmek isyan etmek yok bak hemen 4 nazarlik oldu bu ayda biz takariz nazarliklari nolmus :KK49:

ayrıca kızlar bhcg yi tüm hastanelerin acil bölümleri bakar. özel hastaneye gitmenize gerek olmaz bile. devlet hastanelerinde acile giriş yaptırım bhcg baktırıcam deyin.acildeki hekimler pratisyen oldukları için fazla bilgileri olmayabilir.yüzden düşük demiş olabilir S selin_78 . sonuca göre kadın doğum polikliniğine görünürsünüz.

X