Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaşlar sizlerden kullandığınız ve memnun kaldığınız OVULASYON TESTİ markası istiyorum hangisini almalıyım bilemiyorum !sizden cevap bekliyorum gitti gidiyor dan sipariş vereceğim!

Arkadaşlar sizlerden kullandığınız ve memnun kaldığınız OVULASYON TESTİ markası istiyorum hangisini almalıyım bilemiyorum !sizden cevap bekliyorum gitti gidiyor dan sipariş vereceğim!
ben labquick kullaniyorum cnm

Utanilacak bisicik yapmadin alti ustu hamile kalmaya calisiyoruz surda hadi git verde yeni bir bebis haberi bizide umitlendirsin olmazsa da yeni calismalara tam gaz devam dersin
Beni heyecan basti tamda bat gunu var bunda kesin bebis ama keske once evde test yapsaydi nasil gaza verdiysek kana gidio korktum bizden

Beni heyecan basti tamda bat gunu var bunda kesin bebis ama keske once evde test yapsaydi nasil gaza verdiysek kana gidio korktum bizden
Hahah eminim ki yazdiklarimizi kocisine gostermis oda kalk kalk demistir var var onda gebelik bu kadar kirmizi cizgiyi ben diger gebislerin ovu de gormedim

Olderseolur0606 Neredesin hamis kalanlar kaybolacaksa hemen ortadan oynamicam ben daha
Canım hep buradayım, ayağımı sürtmeye devam ediyorum peşimden gelenleri bekliyorum ki hamileler grubu da açalım. Bak hala başka sayfaların mudavimi olmadım sizi bekliyorum, bebislerimizi birlikte büyütelim

Canım hep buradayım, ayağımı sürtmeye devam ediyorum peşimden gelenleri bekliyorum ki hamileler grubu da açalım. Bak hala başka sayfaların mudavimi olmadım sizi bekliyorum, bebislerimizi birlikte büyütelim
İnşallah canim inşallah ne zaman vereceksin sen kan var dimi daha bata

İnşallah canim inşallah ne zaman vereceksin sen kan var dimi daha bata
Yarın gidicem, 1 gün kaldı bat a. Kasık ağrım mide bulantım falan oluyor, Sıkça uyku modundayim, hıçkırık gibi midem ağzıma geliyor.. bu belirtiler için çok erken değil mi? Haliyle baya endişeliyim. Malum ovulasyondan beri çoğu belirtiyi erken yaşadım

kızlar kan verdim geldim 1.5 saat sonra sonuç alacam siz beni gaza getirmeseydiniz o cesareti toplayıpta kan vermeye gidemezdim inşlh hayırlı haberi sizinle paylaşıcam

1.5 saat sonra mı sonucu alacaksın ! ben mi yanlış anladım ki canım gece 23:44 saat

Hayir hicte erken degil simdi bildigin icinde herseyi rahatlikla hamislige yoruyosun zaten rahat tut icini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…