Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ooooooo yumurtlama donemi disinda gordugum en koyu ovu tekrardan yumurtlamiyosan hamis olabilirsin canim sana siddetle gidip kan vermeni tavsiye ediyorum

LABOQUICK NASIL ARKADAŞLAR !NEDEN BANA HİÇ KİMSE YARDIMCI OLMUYOR!::::::::::::: Arkadaşlar ben telefonuma takvim indirdim fakat takvime göre regliden sonra 5. gün gebe kalma şansı yüksek diyor sizce takvim doğru mu gösteriyor!Benim Şubat 26 regli başlangıcı 29 sonu mart 7 si yumurtlama günü yüksek gösteriyor !neden anlayamadım 24 günde bir regli oluyor 10.gün ovilasyon olması gerekmiyor mu!

Vawwww çok koyu maşallah canım bence hemen kan ver derim

Canim takvime aldanma herkeste yaklasik ayni tarihleri gosteriyor ya akintini takip et gunasiri iliski olsun yada ovulasyon testi ile nokta atisi yap ovulasyon testi icin surelab dedim ama msjari gormedin sanirim yoksa yardimci olmaya calisiyoruz nette isek zaten

Hayatim ben bu rengi yumurtlama gunumde bile gormedim masallah bence de bisicikler var gibi kan testine kos koss acil macil git yaptir bari acayip meraklandim

valla kan vermeye yada evde gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum pazar günü de koyu cıktı ama bugum pazardan da daha koyu cıktı napıyım sasırdım kaldım

valla kan vermeye yada evde gebelik testi yapmaya cesaret edemiyorum pazar günü de koyu cıktı ama bugum pazardan da daha koyu cıktı napıyım sasırdım kaldım
Gel yanima oklava ile doveyim seni daha bunun ne yapayimi varmi derhal test yap hemde hemen simdi seni bekliyoruz burada ben kimseye ovuya gore hamilesin demedim sor bakalim demismiyim ama sana coook buyuk ihtimalle hamilesin diyor ve iki cizgili gebelik testi goruntusu bekliyorum plssss

Haha benim bu kadar koyu ciksa saat basi çiş yapmaya diye wc ye gider testle cikardim herhalde

Toprağım tşkr ederim yazılarım okunmuyor mu diye düşünmeye başlamıştım.Bende Trabzonluyum ve ben memleketim me insanıma hayranım.Teşekkür ederim.
:)) ne demek ricaaa. Burada o kadar kalabaligiz ki birimiz okumasa digerimiz okur yinede cevabını alirsin merak etme hemsehrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…