Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Mahçup olma kuzum, benimde hatırlayasım varmış

Uyku düzeni denen şeyi uzun zamandır görmedim ben bu konu bebisi nasıl etkiler bir fikrim yok şahsen ama tüm sağlık çalışanlar inin. Bebegi bu konuda şanssız maalesef, hayırlısı olsun hakkımızda ben nöbetlerimde ayaklarımı uzatabilirsem şanslı sayıyorum kendimi

İi aksamlar kizlar bugun doktora gittim daha oncede demistim kisiklrim agriyr diye onceden 1aylik kist tedavisi gormudtum acaba yinemi dedim korktm nese gttim kesinlikle kist yok ama cok guzel iki yumurtan olusmus mutlaka degerlndr dedi ama bir dakka dedi duzenli adet goruyrdn daha yumurtlma tarihin degildi dedi bisey mi yptn dedi evet dedim anlttim havuc suyunu guldu ise yaramis o agrilrda yumurtalarimizin haberiymis dedi baska bir sey varmi diye hirmn testinide yptik allha sukur bi problm cikmadi:)))

Kuzum çok teşekkür ederim hepimiz bir an önce güzel hamiş haberlerimizi vermeyi Allah nasip etsin.

AdAraS çok çok teşekkür ederimm ayni dilekler senin içinde geçerli daha güzel yazılamazdı kalpten geldiği çok belli inşallah hep birlikte birbirimize vereceğiz bu güzel haberi tanımasakta birbirimizi kalpler bir

Arkadaşlar sizlerden kullandığınız ve memnun kaldığınız OVULASYON TESTİ markası istiyorum hangisini almalıyım bilemiyorum !sizden cevap bekliyorum gitti gidiyor dan sipariş vereceğim!

kızlar umut dünyası bende cok şükür kırmızılar şimdilik yok batsında gelmesin şimdi test yaotım ovu testi yaptım öncekilere göre cok fazla koyulaştı 2. çizgi sizce ne olabilir netten arastırdığıma göre ovu testiyle de gebelik görünebiliyormuş taktir rabbimin

Eklentiler

• IMG_20160301_223924.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 63
Hemen anlat havuc suyunu bizede

Erken gelismesinn sebebide suna bgliyrm bu kure adetin ortalams5 gunu baslniyrms ama bn ilk gunu basldm meraktn
Ya ben havuc suyu icer, inofolic i cifter cifter icer birde corekotu kurunu yaparsam benim yumurta devekusu yumurtasi gibi olur catlamaz ondan sonrada bir kistim noksandi derim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…