- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.821
evet evet evetTuttu o tuttu bu kadar cok isteyen annisi var nereye gidiyormus bakim
Hosgeldin canim bizde kutlama yapmak uzere hazirlaniyorduk ne iyi ettin geldin :)))Slm kizlar aranizda yeniyim uc yasinda kizim var ikinci bebek ivin ov. Testi kullaniyirum birinci ay tutmadi bu ikinvi ayim benide araniza alirsaniz memnun olurum
EheheHarika bir anlatim iyiki hamile kalmis degilsin suan biran durdum acaba onu nasi anlatirdi diye koptum sonra gozumde canlaninca hahaha incir bana gore degil kilo almaya musaitim sadece havuc suyu yeter bana
Oooo o zaman bnde dusunemedim bak simdi saka bi yana okul oncesi ogretmeniyim biraz ondan canim 9aydir bekliyoruz ne leylegin geldigi ne noal amcanin her kapi caldiginda bakiyoiz yok anam yok yanlis diyom bizbasksini bekliyoruz diyorum anlmiyrlrHarika bir anlatim iyiki hamile kalmis degilsin suan biran durdum acaba onu nasi anlatirdi diye koptum sonra gozumde canlaninca hahaha incir bana gore degil kilo almaya musaitim sadece havuc suyu yeter bana
Acile ahhh vah diye gir supem var doktor amca de iste bu bizzat denndi artik taniyorlr yapamiyom malesefya kızlar gece gece nerde yapiyolar bu kan testini?
Senin bebisin kutlamasi kocu kapiya bagladim yatirip kavurmasini yapacaauk :)))))ne kutlaması kızMelan-kolik
İnşallah beklenen misafir kapini tez zamanda calar :))Ehehe
Oooo o zaman bnde dusunemedim bak simdi saka bi yana okul oncesi ogretmeniyim biraz ondan canim 9aydir bekliyoruz ne leylegin geldigi ne noal amcanin her kapi caldiginda bakiyoiz yok anam yok yanlis diyom bizbasksini bekliyoruz diyorum anlmiyrlr
bizim burdaki tip merkezinin laboratuvari yok merkeze yolluyorlar bırak acili gece gece, eger öğlene kadar vermezsen ertesi gün çıkıyor sonuçTatlım biz özel tıp merkezine gittik acayip gaza getirdiler cunku beni
Ozel hastanelerdeya kızlar gece gece nerde yapiyolar bu kan testini?
hoşgeldin şeker
bak onu denemek hiç nasip olmadiAcile ahhh vah diye gir supem var doktor amca de iste bu bizzat denndi artik taniyorlr yapamiyom malesef