Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hemen anlat havuc suyunu bizede :KK55:
Tatlim soyleki incir ve havucu birlikte kullandim bn neden incir yumurtamizi hooooppp buyutuyr ve ordan bagirdi eeee bn buyudum catlamm icin bir sey yap ceviz kiracagiyla olacak degil ya arastr hatice dedim ve ibrahim saracogluna bir mesaj oda bana havuc dedi tmm dedim pazarda manavda almayani dovcekler nerdeyse olur dedfim peki bi elime kuru incir bi elime havuc alip buyu yumurta catla yumurta totemi mi ypcm yok yok inciri ilk yikadim 4adet sonra ikiye kestim yarim litre suda 15dak ama dakkasini asmdim hic icindeki vitaminler canliligini kaybediyrms snra 1 buyuk havucuda dilimledim attim onuda yarim litre suyu onuda tam 20 dk kaynttim orta halli ateste bunlr iliyinca cam sisede karistrdim sonrada sabah oglen ac gecede yatmadan once ictim adetimin 1gunu basladim tam simdi iki yumurtamla mutlu mesut geciniyorux(havucda lifli ve yumurtanin cekilinnnn bn catlatirtim demesini sagliyormus)

Selin_78 senin sonucunu çok merak ediyorum ama yarın ise gideceğim yatmam da gerek meraktan uyuyamam kesin hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah senden de güzel haberler gelir, herkesten tek tek güzel haberler alacağız inşallah

Tatlim soyleki incir ve havucu birlikte kullandim bn neden incir yumurtamizi hooooppp buyutuyr ve ordan bagirdi eeee bn buyudum catlamm icin bir sey yap ceviz kiracagiyla olacak degil ya arastr hatice dedim ve ibrahim saracogluna bir mesaj oda bana havuc dedi tmm dedim pazarda manavda almayani dovcekler nerdeyse olur dedfim peki bi elime kuru incir bi elime havuc alip buyu yumurta catla yumurta totemi mi ypcm yok yok inciri ilk yikadim 4adet sonra ikiye kestim yarim litre suda 15dak ama dakkasini asmdim hic icindeki vitaminler canliligini kaybediyrms snra 1 buyuk havucuda dilimledim attim onuda yarim litre suyu onuda tam 20 dk kaynttim orta halli ateste bunlr iliyinca cam sisede karistrdim sonrada sabah oglen ac gecede yatmadan once ictim adetimin 1gunu basladim tam simdi iki yumurtamla mutlu mesut geciniyorux(havucda lifli ve yumurtanin cekilinnnn bn catlatirtim demesini sagliyormus)
Harika bir anlatim iyiki hamile kalmis degilsin suan biran durdum acaba onu nasi anlatirdi diye koptum sonra gozumde canlaninca hahaha incir bana gore degil kilo almaya musaitim sadece havuc suyu yeter bana :KK47:

İnsallah canim yaa iki ay once bi dusuk yasamistim bide suan degerim 21.15 biraz karamsarliga bagladim ama burda dusuk hcgli cok guzel hamisler okudum uyuyamiyorumm yarin icin okdr heycanliyim ki
Canım iki gün oldu mu kan vereli lütfen düşük değer diye düşünme kızımı adetim 4 gün geçince 13,89 la öğrendim ben korkma

Milleti merak edecegine kap testi dogru wc ye bugun senin bat gunun degil miydi yahu kaldir kocisi ne ibretlik kocalar var gecenin 11.5da teste goturdu karisini de hadi
Kiz daha cuma aksami kan verdim 0.06 cikti aaaaaa dur hele :) bendeki koca ole bi durumda bi lafima beni fizana goturur lutfen kocisime laf yok baldur ball :-):KK37:

Canım sadece hsg için değil daha öncesinde adetimin 3 . Günü aç karnına 6 tüp kan aldılar ve 8. Günü de hsg çekildi. Ama doktor bana hiç bir şey söylemedi yani tüpler açıkmı değilmi, yada kan testi sonuçları nasıl çıktı. İşte bunların hepsini yarın söyliycek ve bundan sonra nasıl bir yol izliycez onu konusucaz. Ben almanyada yaşıyorum ve burda bir türlü hamile kalamayanlar için ekstra bir hastane var. Çok heycanliyim !
Canım insaAllah Hayırlı haber alırsın

vayyy süpermiş gerçekten de

X