- 1 Mart 2016
- 14
- 32
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.681
Peki canim cok tesekkur ederim beklemek en guzeli yoksa yine bi hayal kirikligi yasamak istememlabquick aldim ben internetten ama bence çok merak ediyorsan kan testi yaptir çünkü daha erken oldugu için idrarda çıkmama ihtimali var cnm
Hangimiz yemedik çılgınlar gibiSalcali_ekmek nickini gorunce hep kaldirimda oturmus diger oynayan cocuklari izleyen minnak beni hatirliyorum.. bunu niye anlattim bilmiyorum buda boyle bir aniydi iste
evet bence de cnmPeki canim cok tesekkur ederim beklemek en guzeli yoksa yine bi hayal kirikligi yasamak istemem
AminHosgeldin zeynepcim hayirlisi ile ilk denemede bebisin gobusune yapisir insallah
Hosgeldin canim elimizden gelen yardimi yapariz sana buradaki arkadaslarla icin rahat olsun :)Herkese hayırlı aksamlar bir süredir fırsat buldukça takip ediyorum burayı öncelikleSabirsiz61 e tsk ederim :) ve tabi diğer tüm iyi niyetli anne adaylarına da :) suan reglim ve ovulasyon testi siparisi verdim tabi kullanırken tecrübeli arkadaşların da yardımını bekleyeceğim :))
Bebisin gobuse yapismasiHosgeldin zeynepcim hayirlisi ile ilk denemede bebisin gobusune yapisir insallah
Alarm kurup kalktım kiz ayni saatte neymis ama olmadi ama gereksiz bana daha 6 aylik evliyiz anla sen yani beni gerek yok aslinda kasmayada iste sabirsizlik diz boyuAllah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine
Takvimim kullaniyorsun bende hem takvimim hemde fertility friend kullaniyorum ama ne bilem dikis tutturamadim ne bilem :)Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine
Çok tsk ederim hiç şüphem yok Rabbim hepimize sağlıklı hayrli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.Hosgeldin canim elimizden gelen yardimi yapariz sana buradaki arkadaslarla icin rahat olsun :)
Beklerim canım bu taraflara yineBenim tek tesellimde o zaten ona orada sarılabileceğimi düşünmek. Ben Temmuz ayında 18 haftalıkken Yasin i kayıp ettim ve doktorun kürtajı yapamamsından kaynaklı ve değerimin düşmemesinden kaynaklı iki ay sonra bir daha kürtaj olmak zorunda kaldım tam üç ay doldurdum derken hamile olduğumu öğrendim ve iki ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım
Allah ım sana ve senin gibi zor şeyler yaşayanlara yardım etsin bizde kendi yaşadıklarımızla zorlanıyoruz güya çok utanıyorum böyle şeyleri duyunca geçen bir hastamda anlatıyor bir hafta varmış karnında ölmüş bebeği öyle zor bir durumki ne denir nasıl denir Rabbim hepimize kayıplarımızın acısını unutturacak hayırlı evlatlar sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallahAmin canım. Yaptırmadığım test kalmadı ama hiçbirşey çıkmadı bebeğim doğduğunda yaşıyordu taki kordonu kesinlinceye kadar . Ağrılarım vardı doktora gittim herşeyi normal deyip gönderdi bir saat sonra suyum boşalmaya başladı ve kaybettim. Yeni doktorumda birsürü test yaptı üniversiteye gönderdi rahim filmine kadar çekildim bişey çıkmadı hamile olduğumu tespit edince önlem olsun diye coraspirin verdi ancak tekrar kan verdikten sonra değerim sağlıklı artmadı ve kürtaj olmamam için coraspirini bıraktırttı ogün bırak dediğinde ikinci umudum için dünyam başıma yıkıldı parkta hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendiliğinden düştü nasip demekten başka bişey gelmiyor. Burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum doktorunuzu iyi seçin siz her ağrıya gitseniz de karşınızdaki odun olunca ve ilk hamilelik olunca üzerine düşmüyor hemen başka bir doktora daha görünün belki insanevladı çıkar hepinizin özellikle senin canım hamiş haberleri alırken böyle anlatıp üzdüysem şimdiden affedin lütfen
Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine
Bende kimyasald
Sabirsiz canim batlari kisiler yenisini söyleyincemi değişiyon günde yüzkere bakiyom hangi arkadasta nazar boncuğu var diye tarihi geçen arkadaslarda ses yokmu çok takip edemedimdeKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
- @AdAraS ------------------- 5 Mart
- @Olderseolur4406 ------ HAMİLE
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
- @yunus_ciklet ---------------- 25 Mart
- @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 31 Mart
Rba8992 ---------------- 27 Şubat - @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 23 Mart
ShinSeGi ----------- 5 Mart - @missagor ---------------- 18 Mart
- @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 9 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
TEKPRENSES ------ HAMİLE yarensu_ ---------------- 1Mart - @Sleepyyy ----------------- 18 Mart
- @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
Sanis69 ----------------- 4 Mart - @Burcu2007aksoy ----------- 6 Mart
- @damlacikolata ------ HAMİLE
- @htcmhmt3238 ------------ 15 Mart
- @Pembepanterr -------------2 Mart
- @Sleepow ------------------ 15 Mart
- @candy1907 --------------- 20 Mart
- @gulenyuzumsunsen --------- 5 Mart
- @ada_aras ---------------- 1 Nisan
- @oh_ne_ala -------------- 15 Mart
- @selin_78 --------------- 1 Mart
Melan-kolik -------------- 7 Mart
Heeee nobetten hicbisey yasayamiosun duzgun ama bebisin gobuste masallah biz habire evdeyizde neye yariyorAllah ım sana ve senin gibi zor şeyler yaşayanlara yardım etsin bizde kendi yaşadıklarımızla zorlanıyoruz güya çok utanıyorum böyle şeyleri duyunca geçen bir hastamda anlatıyor bir hafta varmış karnında ölmüş bebeği öyle zor bir durumki ne denir nasıl denir Rabbim hepimize kayıplarımızın acısını unutturacak hayırlı evlatlar sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin inşallah
ne güzel hergün aynı saatlerde evde olup daha doğrusu uyuyup uyanma söz konusu olabiliyorsa yapılabilir bir durum ben ovulasyon testlerini bile hergün aynı saatte yapamadım 2-3 güne bir bazen gün aşırı nöbetlerle neredeyse düzenli bir şey yaşamak imkansız
Hamisleri hemen nazarliyorumSabirsiz canim batlari kisiler yenisini söyleyincemi değişiyon günde yüzkere bakiyom hangi arkadasta nazar boncuğu var diye tarihi geçen arkadaslarda ses yokmu çok takip edemedimde
Canım ben adet oldum yazmıştım zaten tarihim yazayım yeni liste için sat 27 şubat bat 26 martGunaydinnnnnnn @damlacikolata canim kan verdim mi sen ne yaptin ?
@sunflowerRba8992 @sevyeter yarensu_ @selin_78 kizlar ne durumdasiniz son gelismeler neler haber bekliyorum sizden
Evet canim haber bekliodum senden hayirlisi olsun Mart ayinda kedilere nispet yapicaz hep beraber. Kedilerden altta kalanin cani ciksin kaynanasi yatiya gelsin tamda yumurtlama doneminde emiCanım ben adet oldum yazmıştım zaten tarihim yazayım yeni liste için sat 27 şubat bat 26 mart
Gunaydinnnnnnn @damlacikolata canim kan verdim mi sen ne yaptin ?
@sunflowerRba8992 @sevyeter yarensu_ @selin_78 kizlar ne durumdasiniz son gelismeler neler haber bekliyorum sizden
Ahh tatlim elbetteki bu duam tum bebis isteyenlerimizeBebisin gobuse yapismasiwuuuu bende ayni duadan istiom hemide topikdeki tum anne adaylari icin
Olsun canim gelsin.bozma keyfini ya sebepsiz yere gecikip gelmeseydi, kist falan olussaydi neler var dimibugun bat geldi canım