Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ama benim hic 2~3 yumurtam olmadiki size baba diyebilir miyim ben verimsiz tavuk hepi topu bi dane dicenki onlada tutar yok anam tutmuyo ay sonunda biz tutuyoruz seyi
yok yavrum bende ilaç kullandim ilaçlar dan öyle oldu 1 yıl cocuk olmayinca hormon ilaclarina başlatıyorlar 2 ay iğne kullandim gonalf, 2 ay klomen kullandım o dönem hep ikişer üçer yumurta çatladı biz ikiz veya üçüz bebek beklerken havamızı aldık

İnşallah bekledigin haberi alirsin en kisa zamanda guldurdun beni aksam aksam sende havasini almis bizimkife ikiz istiyor birini bulduda kaldi ikisi

Yarın izinliyim doktor randevum var saat 11 de . Hsg den sonra durum değerlendirmesi yapılacak. Ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah kötü bişe çıkmaz

Bir kaç saat sonra işe gidicem offf gececiyim. Başımda çok ağrıyor bir ağrı kesici icsem mi bilemedim. Neyse gidem bir ovu testte ben yapam
He git yap bi bombada sen birak bu kuyuya 40 akilli çıkartmaya calisalim
Ayrica ilac falanda alma ne olur ne olmaz eccuk agriyiversin

cnm doktor bana adet ağrım için bile ağrı kesici içme dayanmaya çalış dedi en kötü ihtimal illa içersen de minoset iç dedi
Bu bile yanlis genelde drlar ilk gun agri kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime tam olarak aptallikti :))

Bu bile yanlis genelde drlar ilk gun agei kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime aptallikti :))
valla benim doktor çok pimpirikti yumurta gelişimine olumsuz etki edebilir hiç bi ilacı bana sormadan içme diyordu.

Bu bile yanlis genelde drlar ilk gun agei kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime aptallikti :))
ama benim durum farklı tabi doktorlar artik hamile kalmam için olumsuz etki edebilecek en ufak ihtimali bile düşünüyor ondan belki bana öyle demiştir

valla benim doktor çok pimpirikti yumurta gelişimine olumsuz etki edebilir hiç bi ilacı bana sormadan içme diyordu.
Benim ist daki drumda cok uzman bir dr du alaninda. Tup bebek tedavisinde bilhassa. Bana sadistmisin dedi adam ya al ama her agri kesiciyide kullanma dedi majejik yada minoset dedi ayni sekilde. Ama tabi ilk gun 1 tane abartmadan iste her konuda oldugu gibi bu tarz seylerdede dr dan dr a fark ediyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…