- 1 Mart 2016
- 14
- 32
- 35
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.641
Canım inşallah hamilesindir. Ay sinir oldum ya beyinsiz eczacı karı işte offf . Batlarımız hemen hemen aynı sabret biraz daha kuzum . Bende dayanamıyorum ama yapcak bişeyimiz yok malesefVeren adam olsa anlicam ama veren kisi bayandi maalesef benden cahilleri de varmis demek ki
Bu cahillik degil herseyi bilmek zorunda degilsin bu oradaki beyinsizlerin işi resmen hayal kirikligi yahu hamile diye sevinip kursaginda kaldi cok sinirlendim cokVeren adam olsa anlicam ama veren kisi bayandi maalesef benden cahilleri de varmis demek ki
yok yavrum bende ilaç kullandim ilaçlar dan öyle olduAma benim hic 2~3 yumurtam olmadiki size baba diyebilir miyimben verimsiz tavuk hepi topu bi dane dicenki onlada tutar yok anam tutmuyo ay sonunda biz tutuyoruz seyi
İnşallah bekledigin haberi alirsin en kisa zamanda guldurdun beni aksam aksam sende havasini almis bizimkife ikiz istiyor birini bulduda kaldi ikisiyok yavrum bende ilaç kullandim ilaçlar dan öyle oldu1 yıl cocuk olmayinca hormon ilaclarina başlatıyorlar 2 ay iğne kullandim gonalf, 2 ay klomen kullandım o dönem hep ikişer üçer yumurta çatladı biz ikiz veya üçüz bebek beklerken havamızı aldık
canım sen cahil değilsin ki sonuçta bizlerde başlarda bilmiyorduk. benim 22 ay oldu hala yeni bisiler öğreniyorumVeren adam olsa anlicam ama veren kisi bayandi maalesef benden cahilleri de varmis demek ki
Amin canım inşallah herşeyde bir hayır vardırInsallah canim Rabbim hepimize o sevinci yasatir insallah benim bu aksam yasadgim gibi
cnm doktor bana adet ağrım için bile ağrı kesici içme dayanmaya çalış dedi en kötü ihtimal illa içersen de minoset iç dediBir kaç saat sonra işe gidicem offf gececiyim. Başımda çok ağrıyor bir ağrı kesici icsem mi bilemedim. Neyse gidem bir ovu testte ben yapam
insallah herşey iyi çıkar cnmYarın izinliyim doktor randevum var saat 11 de . Hsg den sonra durum değerlendirmesi yapılacak. Ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah kötü bişe çıkmaz
He git yap bi bombada sen birak bu kuyuya 40 akilli çıkartmaya calisalimBir kaç saat sonra işe gidicem offf gececiyim. Başımda çok ağrıyor bir ağrı kesici icsem mi bilemedim. Neyse gidem bir ovu testte ben yapam
Yarın izinliyim doktor randevum var saat 11 de . Hsg den sonra durum değerlendirmesi yapılacak. Ne diycek çok merak ediyorum. İnşallah kötü bişe çıkmaz
He git yap bi bombada sen birak bu kuyuya 40 akilli çıkartmaya calisalim
Ayrica ilac falanda alma ne olur ne olmaz eccuk agriyiversin
ahhhh kiyamam yaaCanim yumurtlama gunum adetin 12. Gunu bunu ogrenmistim ben ama erken gebelik olarak soyleyince bunu verdi ben bundan ogrenilio zannettim hic erken gebelik testi yaptirmadim o yuzden cahilligime denk geldi
Bu bile yanlis genelde drlar ilk gun agri kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime tam olarak aptallikti :))cnm doktor bana adet ağrım için bile ağrı kesici içme dayanmaya çalış dedi en kötü ihtimal illa içersen de minoset iç dedi
valla benim doktor çok pimpirikti yumurta gelişimine olumsuz etki edebilir hiç bi ilacı bana sormadan içme diyordu.Bu bile yanlis genelde drlar ilk gun agei kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime aptallikti :))
ama benim durum farklı tabi doktorlar artik hamile kalmam için olumsuz etki edebilecek en ufak ihtimali bile düşünüyor ondan belki bana öyle demiştirBu bile yanlis genelde drlar ilk gun agei kesici alabilirsiniz diyorlar kesilir inanci var ama dr diyorki goz gore gore ilac almayip o agriyi cekmek sacmalik hatta bana soyledigi kelime aptallikti :))
Benim ist daki drumda cok uzman bir dr du alaninda. Tup bebek tedavisinde bilhassa. Bana sadistmisin dedi adam ya al ama her agri kesiciyide kullanma dedi majejik yada minoset dedi ayni sekilde. Ama tabi ilk gun 1 tane abartmadan iste her konuda oldugu gibi bu tarz seylerdede dr dan dr a fark ediyor iste.valla benim doktor çok pimpirikti yumurta gelişimine olumsuz etki edebilir hiç bi ilacı bana sormadan içme diyordu.