Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Önemli değil zincirleme yanlış anlaşılma yaşadık bi hamile kalaydik

Kizlar bu arada ben bu ay corekotu bal tarcina baslicam. Ovu bittiydi siparis vermedim bu ay gunasiri olacak. Bakalim test stresi olmadan tutarmi birde boyle deneyelim

En iyisini yaparsın al bak ben yaptım silik çıktı yani negatif. Sanki ne bekliyoduysam. Alışkanlık oldu test yapmadan olmuyor. Bak Ondan mış baş ağrısı al geçti. Wuuuuuu test krizim tutmuş hele

evet bende geçen ay kimyasal yaşadım 4 haftalıkken. 3gün sürdü sevincimiz malesef. bende kk sayesinde ayni üzücü durumu ne kadar çok insan yaşıyormuş dedim. kendimede kusur buldum ama demekki olabiliyormuş elimizde olmadan. Allah bilir herşeyin en güzelini inşallah tez vakitde yine nasip eder bebişlerini kaybedenlere ve bütün isteyenlere

gün aşırı yapinca ovuya gerek yok ztn ama ateş takibi yapabilirsin çok eğlenceli oluyo
Yapiyorum ama benim ates yumurtlama gununde ayni oluyor hep diyorlaya yumurtlamadan once dusuyor ertesi gun yukseliyor bende olmuyor malesef. 3 aydir sekmedi anca ertesi gun yukseliyor iste oda isime yaramiyor :))

Bende kimyasalda 5 gun onceden deger 10 cikinca ayni gun annemlere kaynanamlara söyledik tabi daha o gunden memleketten tutun almanyaya kadar ulasti haber simdi hala arayip hamilelik nasil gidiyor diyenler var buda bize ders oldu keseyi gormeden hatta kalp atisi almadan esim disinda kimseye birsey demem

Canım hsg yi bende çektirdim yılbaşında durum değerlendirmesi nedir acaba açıklar misin

Canım sadece hsg için değil daha öncesinde adetimin 3 . Günü aç karnına 6 tüp kan aldılar ve 8. Günü de hsg çekildi. Ama doktor bana hiç bir şey söylemedi yani tüpler açıkmı değilmi, yada kan testi sonuçları nasıl çıktı. İşte bunların hepsini yarın söyliycek ve bundan sonra nasıl bir yol izliycez onu konusucaz. Ben almanyada yaşıyorum ve burda bir türlü hamile kalamayanlar için ekstra bir hastane var. Çok heycanliyim !

Hahah buna cok guldum

Hosgeldin zeynepcim hayirlisi ile ilk denemede bebisin gobusune yapisir insallah

Yapiyorum ama benim ates yumurtlama gununde ayni oluyor hep diyorlaya yumurtlamadan once dusuyor ertesi gun yukseliyor bende olmuyor malesef. 3 aydir sekmedi anca ertesi gun yukseliyor iste oda isime yaramiyor :))
Allah Allah niye öyle oluyoki senin... sabah yataktan çıkmadan saat 6 ile 7 arasi hep ayni saatte mi ölçtün peki? ben de 2 aydir yapiyorum ayni saatte ölçmezsem farklı çıkıyordu geçen ay onu fark ettim bu ay çok güzel testip ettim ateşi bak istersen benimkine

Eklentiler

• QuickMemo+_2016-03-01-20-00-55.png
    155,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…