Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Daha onceden hic test yapmadim erken gebelik testi olarak eczaneden istedim bunu verdi ben erken gebelik testi diye yaptim sonuc bu

Canım fikstüründe ne için olduğu yazar orada gebelik diyorsa eğer evet hamilesin ovulasyon veya yumurta yazıyorsa kanda baktırman yada sabah ilk idrarla hamilelik testi yaparsan belki çıkar çünkü batına daha çok var

cnm ben onu da bayaga arastirdim. 4 saat hiç su içme demiyorlarki aslinda sadece çok sıvı almayin diyorlar. yani ben 2-3 bardak su hatta 1 bardak çay içip test yaptim pozitifi yakaladim. önemli olan idrarin yoğun olmasi sanirim yani 4 saatlik idrar falan olmali

En azindan 6.30da yap canim sonra koyuluk gormeyince kacirdim stresi yasama aksam yapabilecegin en son saatte yap. 9.30~10 dada yapabilirsin aksam ama arkadasin dedigi gibi sabahi 11~12 ye cek hic degilse daha dogru sonuc al madem yapiyor ugrasiyorsun isine yarasin hic degilse.

bi de herkeste günde 2 kere yapmayada gerek kalmiyor sanirim ben günde 1 kere yaptim koyu cizgiyi yakaladim hatta ertesi günde koyu çıktı ondan sonraki gün silikleşti. ama bazi istisnai durumlar oluyo bazi arkadaslarin lh ı hemen düşüyor sanirim onlar günde 2 kere yapiyor işini garantiye almak için

ne güldüm akşam akşam

Mesela ben bennn aksam pik yapti sabah silindi o sabahta sansa dr randevum vardi yumurta catlamis dedi benimki patlamaya hazir bomba sinyali alinca booom yapio ama yinede tirt yumurta az kaynio sanirim verim alamiyoruz

Mesela ben bennn aksam pik yapti sabah silindi o sabahta sansa dr randevum vardi yumurta catlamis dedi benimki patlamaya hazir bomba sinyali alinca booom yapio ama yinede tirt yumurta az kaynio sanirim verim alamiyoruz
aaahhh yavrum bben ne yumurtalar yaptım 1 ayda 3 tane catlattigim bile oldu kaç kez ama olmayinca olmuyo işte spermler mi beceriksiz yumurtalar mı nazlı anlamadım

Canim bu ovulasyon testi erken gebelik testi diye verdilerse yanlis vermisler git o eczanedeki adama ver isesin ustune kafasi bulanmis belliki. Bu testle yumurtlama gununu ogrenmek icin islem yapiyorsun. Hamilelik icin suan birsey demek bu teste istinaden sadece varsayim olur bosuna hemen heyecanlanma. Ama insallah hamilesindir ve bebisin seninledir.

Amin canım. Yaptırmadığım test kalmadı ama hiçbirşey çıkmadı bebeğim doğduğunda yaşıyordu taki kordonu kesinlinceye kadar . Ağrılarım vardı doktora gittim herşeyi normal deyip gönderdi bir saat sonra suyum boşalmaya başladı ve kaybettim. Yeni doktorumda birsürü test yaptı üniversiteye gönderdi rahim filmine kadar çekildim bişey çıkmadı hamile olduğumu tespit edince önlem olsun diye coraspirin verdi ancak tekrar kan verdikten sonra değerim sağlıklı artmadı ve kürtaj olmamam için coraspirini bıraktırttı ogün bırak dediğinde ikinci umudum için dünyam başıma yıkıldı parkta hıçkıra hıçkıra ağladım ve kendiliğinden düştü nasip demekten başka bişey gelmiyor. Burdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum doktorunuzu iyi seçin siz her ağrıya gitseniz de karşınızdaki odun olunca ve ilk hamilelik olunca üzerine düşmüyor hemen başka bir doktora daha görünün belki insanevladı çıkar hepinizin özellikle senin canım hamiş haberleri alırken böyle anlatıp üzdüysem şimdiden affedin lütfen

Ozellikle erken gebelik olarak soyledim bilmeyince boyle oluo maalesef
cnm anladığım kadariyla bu isler de yenisin otur internetten google amcaya nasil hamile kalimir yumurtlama nedir beta hgc ne ovulasyon ne bunlari sor yazilari oku öğren ben de başlarda hiç bisi bilmiodum araştıra araştıra öğrendim

aaahhh yavrum bben ne yumurtalar yaptım 1 ayda 3 tane catlattigim bile oldu kaç kez ama olmayinca olmuyo işte spermler mi beceriksiz yumurtalar mı nazlı anlamadım
Ama benim hic 2~3 yumurtam olmadiki size baba diyebilir miyim ben verimsiz tavuk hepi topu bi dane dicenki onlada tutar yok anam tutmuyo ay sonunda biz tutuyoruz seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…