Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Tamam canımm sagolll :) sabah 9 akşam 5.30da test yapuyorum sabah bı cızgı sılıktı . Bu gece degerlendırelım bakımm
Aksamdan sabaha cok zaman var aksami 2 saat daha geçe çek bence arada pik yapip silinirse kacirirsin. Bazilarinda 2 gun koyu kaliyor bende kalmiyor mesela sabah yaptim koyuysa aksam siliniyor erken catliyor yani yumurta. 5,30 dan sabah 9 a 15 saat var anlatabildimmi demek istedigimi

kızlar ben d hala tık yok bügün bat günüm ama gelen giden yok göğüslerim acayip şişti ve agrıyor arar sağ kasıgıma agrı giriyor ne dir bu çilemiz anlayamadım ki

Tamam canımm sagolll :) sabah 9 akşam 5.30da test yapuyorum sabah bı cızgı sılıktı . Bu gece degerlendırelım bakımm
sabah 9 da erken cnm bugun internette okudum öğlene doğru lh anca yukseliyormuş istersen sabah 10 ya da 11 gibi yap akşamı da biraz daha geç yap

kızlar ben d hala tık yok bügün bat günüm ama gelen giden yok göğüslerim acayip şişti ve agrıyor arar sağ kasıgıma agrı giriyor ne dir bu çilemiz anlayamadım ki
Bendede.iki gundur acik pembe akinti vardi bugun kesildi bekliyorum ama hala gelmedi yalniz degilsin sadece belim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…