- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.581
Olabilir tabi ki inşallah yerleşmeden dir hayırlısı ileTuhaf bi doygunluk var. Sızı da oluştu. Yerleşme oluyo olabilir mi peki? Ovulasyon belirtilerim böyle olmuyordu geçen aylarda
Asagi yukari yaklasmissin bence yarin pik yapar yakalarsin sabah 11 gibi yap bakalim ne olacak. Ama iliski olmasını oneririm bugunden :)?Eki Görüntüle 1786379 kızlar bi bakın şimdi yaptım yumurtlama günü müEki Görüntüle 1786379
Tamam canımm sagolll :) sabah 9 akşam 5.30da test yapuyorum sabah bı cızgı sılıktı . Bu gece degerlendırelım bakımmAsagi yukari yaklasmissin bence yarin pik yapar yakalarsin sabah 11 gibi yap bakalim ne olacak. Ama iliski olmasını oneririm bugunden :)?
Aksamdan sabaha cok zaman var aksami 2 saat daha geçe çek bence arada pik yapip silinirse kacirirsin. Bazilarinda 2 gun koyu kaliyor bende kalmiyor mesela sabah yaptim koyuysa aksam siliniyor erken catliyor yani yumurta. 5,30 dan sabah 9 a 15 saat var anlatabildimmi demek istedigimi
Tamam canımm sagolll :) sabah 9 akşam 5.30da test yapuyorum sabah bı cızgı sılıktı . Bu gece degerlendırelım bakımm
hayirli olsun cnm tebrik ederim:)Az evvel aldım sonucumu 36 öıkmış değerim adet günüm yarın
ben de vajinal mantar vardi doktor bu ay hamile kalamazsin dedi ben o ay hamile kaldim :) sonrasi malesef kimyasal gebelik oldu ama bu isler gribe mantara bakmazKızlar bende grip oldum . Baş ağrısı falan çok fenayim. Bu ay umut gitti yani ...Bat 6 Mart
kullan cnm kullan hatta içinde demir d vitamini b12 filan olan folik asitler var onlardan al hamile kalmana yardimci olur yada inofolic kullanabilirsinkizlar ben 4 aydir deniyorum ama folkk asit kullanmadim hic sizce kullanmali miyim
belirtilerin var miydi ? :)Bu sabah verdim kan 36 işte adet gğnüm yarın
İnşallah rabbim sağlıkla nasip etsin
benim en fazla bu kadar koyu oluyor sen yarinda yap ama artik bu günleri degerlendir bence yumurta catlayinca 2. cizgi silikleşiyorEki Görüntüle 1786379 kızlar bi bakın şimdi yaptım yumurtlama günü müEki Görüntüle 1786379
sabah 9 da erken cnm bugun internette okudum öğlene doğru lh anca yukseliyormuş istersen sabah 10 ya da 11 gibi yap akşamı da biraz daha geç yap
Tamam canımm sagolll :) sabah 9 akşam 5.30da test yapuyorum sabah bı cızgı sılıktı . Bu gece degerlendırelım bakımm
Bendede.iki gundur acik pembe akinti vardi bugun kesildi bekliyorum ama hala gelmedi yalniz degilsin sadece belim agriyorkızlar ben d hala tık yok bügün bat günüm ama gelen giden yok göğüslerim acayip şişti ve agrıyor arar sağ kasıgıma agrı giriyor ne dir bu çilemiz anlayamadım ki
Aynen bende mantarla hamile kaldim kimyasal olduben de vajinal mantar vardi doktor bu ay hamile kalamazsin dedi ben o ay hamile kaldim :) sonrasi malesef kimyasal gebelik oldu ama bu isler gribe mantara bakmaz
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimAz evvel aldım sonucumu 36 öıkmış değerim adet günüm yarın