- 1 Mart 2016
- 14
- 32
- 35
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.601
Insallah canim yaa ovulasyon testi yaptim kan tahlilinde belli olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testi adi uzerinde ovulasyonu tespit eder gebelik testi yapmadan kanda cikarmi diye neden heyecanlaniyorsuniz henuz madem oyle gebelik tesyi yapsana canim once.Insallah canim yaa ovulasyon testi yaptim kan tahlilinde belli olur mu
YessssdKizlar bu bu hamilesin demek mi oluo
Kuşadası..
Çok anılarım var orada.bak şimdi sen deyince imbatını yüzümde hisseder gibi oldum.
ayrıca başın sağ olsun.
Yasin'in cennet kapısında rabbim annemi de cennete al diye yalvaracak.
Sen kaç aydır deniyordun?
Yessssd
Aaaa ben gebelik testi sandımOvulasyon testi adi uzerinde ovulasyonu tespit eder gebelik testi yapmadan kanda cikarmi diye neden heyecanlaniyorsuniz henuz madem oyle gebelik tesyi yapsana canim once.
Nasil hemen bu kadar kesin cevap verebiliyorsunuz ben dumura ugruyorum resmen adetine kac gun var yumurtlama donemi gecmismi gecmemismi o bile belli degil onu gectim anca varsayimdan ibaret hamileligi tespit ettigi aklim almiyor sonrasinda uzulecek umut baglayip en azindan acik kapi bırakalım ne olurYessssd
Bende ovuya yess dedin sanip dosendim iyimi hakettin wallaYessssd
Siz daha bu mesajı yazmadan gebelik testi sandigimi yazmıştım. Neyse artikNasil hemen bu kadar kesin cevap verebiliyorsunuz ben dumura ugruyorum resmen adetine kac gun var yumurtlama donemi gecmismi gecmemismi o bile belli degil onu gectim anca varsayimdan ibaret hamileligi tespit ettigi aklim almiyor sonrasinda uzulecek umut baglayip en azindan acik kapi bırakalım ne olur
Hatunun testinde lh ya da hcg yazmiyo ki bi de parça parça yazmış sorununu test de pek afilli sanki pahalı erken gebelik testi gibi demi amaBende ovuya yess dedin sanip dosendim iyimi hakettin walla
cnm malesef ovulasyon testi hamileliği göstermez sabah ilk idrarinla gebelik testi yap ya da kan ver.Insallah canim yaa ovulasyon testi yaptim kan tahlilinde belli olur mu
Hatunun testinde lh ya da hcg yazmiyo ki bi de parça parça yazmış sorununu test de pek afilli sanki pahalı erken gebelik testi gibi demi ama
Ben bilmem ovumu hcgmi dosendim rahatladim gerisini siz dusunun :)) ne bilem anacim bombayı atti ortaya kacti biz burda birbirimizi parcaliyoruzHatunun testinde lh ya da hcg yazmiyo ki bi de parça parça yazmış sorununu test de pek afilli sanki pahalı erken gebelik testi gibi demi ama
Canim simdi oldu bu durumda hamilesin gozun aydin tebrik ederin elbette su durumda kandada cikar :)Daha onceden hic test yapmadim erken gebelik testi olarak eczaneden istedim bunu verdi ben erken gebelik testi diye yaptim sonuc bu
Canım zor şeyler yaşamışsın.rabbim sana Eyüp peygamber sabrı versin.kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı canım?nedensiz olanlar dışında düşüklerin nedeni çoğunlukla kan pıhtılaşması çıkıyormuş.bana da dr um ilk olduğu için gerek görmedi ama bende de tekrar yaşar mıyım korkusu varBeklerim canım bu taraflara yine Benim tek tesellimde o zaten ona orada sarılabileceğimi düşünmek. Ben Temmuz ayında 18 haftalıkken Yasin i kayıp ettim ve doktorun kürtajı yapamamsından kaynaklı ve değerimin düşmemesinden kaynaklı iki ay sonra bir daha kürtaj olmak zorunda kaldım tam üç ay doldurdum derken hamile olduğumu öğrendim ve iki ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım
Canım calıştıgım için su içme durumları zor oluyor 6.30 gıbı akşam yemeği yıyoruz 10da uyuyorum 4 saat ara olmuyor o zaman hem akşam otururken bişey ıcememek de olmuyor o yuzden yani sabah ve akşam erken oldu zorunlusabah 9 da erken cnm bugun internette okudum öğlene doğru lh anca yukseliyormuş istersen sabah 10 ya da 11 gibi yap akşamı da biraz daha geç yap