Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kuşadası..
Çok anılarım var orada.bak şimdi sen deyince imbatını yüzümde hisseder gibi oldum.
ayrıca başın sağ olsun.
Yasin'in cennet kapısında rabbim annemi de cennete al diye yalvaracak.
Sen kaç aydır deniyordun?

Beklerim canım bu taraflara yine :KK66: Benim tek tesellimde o zaten ona orada sarılabileceğimi düşünmek. Ben Temmuz ayında 18 haftalıkken Yasin i kayıp ettim ve doktorun kürtajı yapamamsından kaynaklı ve değerimin düşmemesinden kaynaklı iki ay sonra bir daha kürtaj olmak zorunda kaldım tam üç ay doldurdum derken hamile olduğumu öğrendim ve iki ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım

Nasil hemen bu kadar kesin cevap verebiliyorsunuz ben dumura ugruyorum resmen adetine kac gun var yumurtlama donemi gecmismi gecmemismi o bile belli degil onu gectim anca varsayimdan ibaret hamileligi tespit ettigi aklim almiyor sonrasinda uzulecek umut baglayip en azindan acik kapi bırakalım ne olur:KK51:

Nasil hemen bu kadar kesin cevap verebiliyorsunuz ben dumura ugruyorum resmen adetine kac gun var yumurtlama donemi gecmismi gecmemismi o bile belli degil onu gectim anca varsayimdan ibaret hamileligi tespit ettigi aklim almiyor sonrasinda uzulecek umut baglayip en azindan acik kapi bırakalım ne olur:KK51:
Siz daha bu mesajı yazmadan gebelik testi sandigimi yazmıştım. Neyse artik

Beklerim canım bu taraflara yine :KK66: Benim tek tesellimde o zaten ona orada sarılabileceğimi düşünmek. Ben Temmuz ayında 18 haftalıkken Yasin i kayıp ettim ve doktorun kürtajı yapamamsından kaynaklı ve değerimin düşmemesinden kaynaklı iki ay sonra bir daha kürtaj olmak zorunda kaldım tam üç ay doldurdum derken hamile olduğumu öğrendim ve iki ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım şimdi tekrar denemelere başladım
Canım zor şeyler yaşamışsın.rabbim sana Eyüp peygamber sabrı versin.kan pıhtılaşması testi yaptırdın mı canım?nedensiz olanlar dışında düşüklerin nedeni çoğunlukla kan pıhtılaşması çıkıyormuş.bana da dr um ilk olduğu için gerek görmedi ama bende de tekrar yaşar mıyım korkusu var:KK17:
Ben adetim geçtikten çok sonra öğrenmeyi bunun için istiyorum iste.
Belki ben de bilmeden kimyasal yaşamışımdır çünkü düzensizliğim olduğu için bazen 38. Gün geldiği olmuştu.sen de test yaptırmasan fark etmezdin belki.:110:

Eczanedeki kosi dedi ovulasyon testi alip yapacaksin diye acemilik olsa gerek insan bekledigi icin ister istemez bilmeden heyecanlanabilio

sabah 9 da erken cnm bugun internette okudum öğlene doğru lh anca yukseliyormuş istersen sabah 10 ya da 11 gibi yap akşamı da biraz daha geç yap
Canım calıştıgım için su içme durumları zor oluyor 6.30 gıbı akşam yemeği yıyoruz 10da uyuyorum 4 saat ara olmuyor o zaman hem akşam otururken bişey ıcememek de olmuyor o yuzden yani sabah ve akşam erken oldu zorunlu

X