Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

internetten al cnm daha uyguna geliyor

Laboquic aldım arkadaşlar. içinde gebelik testi yok gerçi. 50 adet ovülasyon testi var.34 tl:) inşallah gelir hemen
Gittigidiyordan aldiysan yarin elinde olur hayirlisi olsun simdiden Allah emeklerinizin karsiligini versin insallah bu arada ben 3 aydir kullaniyorum folic asiti ama adet yogunlugumu azalttigi icin bu adet bitiminden beri kullanmiyorum

Yani kızlar benim demek istediğim şu adet siklüsü 28 günde bir olan bayanın illakş ovulasyonu 14. Gün olmuyor ben geçen ay 14 de doktora gittiğimde doktor bana yumurtamın 14 mm olduğnu söyledi bu durumda bende bu ay 13. Günden başlayıp 25. Güne kadar gün aşırı çalışma yapmayı düşünüyorm ama testle yumurta takibi yapmadım sizce nasıl bir yöntem. Artık kafayı sıyırcam hesap yapmaktan :)

Uzun bir surec gibi geldi hatta parmakla hesapta yaptim 7 kez oluyor en azından akintin oldugu gunlere dusur cunku bu sekilde sartlayincada stres ve baski oluyor gorev haline geliyor bu tabi benim dusuncem karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…