- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.541
ben gittigidiyorsa 30 ovulasyon+10 gebelik 29 tl ye aldım internetten. siparıs vermekte cok basıtmıs eskisi gbı degıllaboquik marka 22 adet lh testi+ 6 gebelik testi 21 liraya aldım n11 den ben de.
Ben surelab marka 50 ovulasyon +10 gebelik testini 40 tl ye aldim gittigidiyordanbilmiyordum. peki bir marka tavsiyeniz var mı? ya da güvenilir internet sitesi. sipariş vereyim hemen.
Ben surelab kullaniyorum g.gidiyordan aliyorum. Bir bakalabilirsin siteye ertesi gun eline ulasiyor. Laboquic kullanan arkadaslarda var onlarda memnunlar.bilmiyordum. peki bir marka tavsiyeniz var mı? ya da güvenilir internet sitesi. sipariş vereyim hemen.
internetten al cnm daha uyguna geliyorkızlar hepinize merhabalar. ben de vardım, beni de ekleyin
Yaşım 25
2 aylık evliyim
Bugün adetim bitti. Allah nasip ederse çalışmalara başlıyoruz:)) 50 gündür folik asit(folbiol) kullanıyorum. aman bunu ihmal etmeyin kızlar. bugün iş çıkışı eczaneden ovülasyon testi almayı düşünüyorum. yumurtlama dönemi takibi için. burdan paylaşımlarda bulunalım
gitttigidiyordan labquick marka kullaniyorum memnunumbilmiyordum. peki bir marka tavsiyeniz var mı? ya da güvenilir internet sitesi. sipariş vereyim hemen.
ben 22 aydir deniyorum o yüzden 22 aydir kullaniyorum ama ara ara bıraktığım oldu uzun süre oluncakızlar siz ne zamandır folik asit kullanıyorsunuz? herkes yazabilir mi?
teşekkür ederim almina. inşallah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde hamile kalırsın.ben 22 aydir deniyorum o yüzden 22 aydir kullaniyorum ama ara ara bıraktığım oldu uzun süre olunca4-5 ay da inofolic kullandim o hem folic asit hem de yumurtlamaya yardimci oluyor
ben ovula kullandım çok begendım bence tam tamına tespit yaptıgitttigidiyordan labquick marka kullaniyorum memnunum
pik yaptı ne demek?inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz. hayırlısı olsun
lh ın en yüksek seviyeye gelmesine pik yapma deniyor cnm. lh pik yapinca yumurta çatlıyor ve lh düşmeye başlıyorpik yaptı ne demek?
labquick, ovula, surelab bunlarin 3 de iyi zatenben ovula kullandım çok begendım bence tam tamına tespit yaptı
Gittigidiyordan aldiysan yarin elinde olur hayirlisi olsun simdiden Allah emeklerinizin karsiligini versin insallah bu arada ben 3 aydir kullaniyorum folic asiti ama adet yogunlugumu azalttigi icin bu adet bitiminden beri kullanmiyorumLaboquic aldım arkadaşlar. içinde gebelik testi yok gerçi. 50 adet ovülasyon testi var.34 tl:) inşallah gelir hemen
Ozetle t c den daha koyu oldu demek canimpik yaptı ne demek?
Ben dogruluguna inanmiyorum en azindan herkeste ayni degil. Cok merak ediyorsan git kan testi ver heee vermem hemen diyorsanda hic bunlari kafaya takmaBen de lh ne gezerr umitlerim ellerimden kayiyor :))Eki Görüntüle 1786329 Eki Görüntüle 1786329 Eki Görüntüle 1786329
Supheli iliskinin uzerinden 6 gun gecti sence cikar mi kanda?Ben dogruluguna inanmiyorum en azindan herkeste ayni degil. Cok merak ediyorsan git kan testi ver heee vermem hemen diyorsanda hic bunlari kafaya takma