- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.561
Az evvel aldım sonucumu 36 öıkmış değerim adet günüm yarınGunaydinnnnnnndamlacikolata canim kan verdim mi sen ne yaptin ?
@sunflower @Rba8992 @sevyeter @yarensu_ @selin_78 kizlar ne durumdasiniz son gelismeler neler haber bekliyorum sizden
Ne zaman yaptirmistin kan testini bugunmu.Az evvel aldım sonucumu 36 öıkmış değerim adet günüm yarın
Hayırlı olsun benimde dun 36,9 çıkmıştı onemli olan yükselmesi inşallah sağ salim kucağına alırsın herkesten tek tek güzel haberler alırız inşallahAz evvel aldım sonucumu 36 öıkmış değerim adet günüm yarın
8 gun gecsin en azindan 2 gün daha bekle 6 gun cok erken tuttuysa anca yerlesme oluyodur cikmaz kanda.Supheli iliskinin uzerinden 6 gun gecti sence cikar mi kanda?
Neden grip olunca umut bitsinki bende griptim ama varmış inşallah hayırlısı olsun bol bol dua etKızlar bende grip oldum . Baş ağrısı falan çok fenayim. Bu ay umut gitti yani ...Bat 6 Mart
Neden grip olunca umut bitsinki bende griptim ama varmış inşallah hayırlısı olsun bol bol dua et
Neden kullanmiyorsun hamilelik oncesinde baslaman lazim en az sonrasindaki kadar onemli oncesinde baslaman bence biran once baslamalisin dra gitmedinmi oda baslaman gerektigini söylemiş olmaliydi sana.kizlar ben 4 aydir deniyorum ama folkk asit kullanmadim hic sizce kullanmali miyim
Migren yada vucudun susuz kaldi grip nedeniyleBenim neden kafamın arkası ağrıyor. Sağ kulak hizasında boynuma doğru. Ay vücudum sapitti resmen dalga geçiyor benle :))))
Kuşadası..İkizimmmmm kuzummmmBiz eşimle anlaştık Ada onun seçimi Kuşadalı olduğu için o ismi çok seviyor, benim seçimim ise Aras. 18 haftalık kaybettiğim oğluma bu ismi veremedim Yasin koyduk adına inşallah Allahım bir kız bir de erkek bebiş nasip ederde isimlerini koyabilirim. Allahım hepimizin gönlüne isteğine göre nasip eder inşallah
yok canim soylemedi doktorNeden kullanmiyorsun hamilelik oncesinde baslaman lazim en az sonrasindaki kadar onemli oncesinde baslaman bence biran once baslamalisin dra gitmedinmi oda baslaman gerektigini söylemiş olmaliydi sana.
Biran once alip basla sen gunde bir tane.yok canim soylemedi doktor
baslicam canim sagolasinBiran once alip basla sen gunde bir tane.
Bu sabah verdim kan 36 işte adet gğnüm yarınHayırlı olsun benimde dun 36,9 çıkmıştı onemli olan yükselmesi inşallah sağ salim kucağına alırsın herkesten tek tek güzel haberler alırız inşallah
Degerin bence cok iyi hiccc sikinti etme persembe bir kez daha ver en azindan 1.5 katina ciktiysa gonul rahatligiyla otur bekle artikBu sabah verdim kan 36 işte adet gğnüm yarın
İnşallah rabbim sağlıkla nasip etsin
En üst seviyeye çıktı demek istedimpik yaptı ne demek?
Tuhaf bi doygunluk var. Sızı da oluştu. Yerleşme oluyo olabilir mi peki? Ovulasyon belirtilerim böyle olmuyordu geçen aylardaneden ovulasyon testi için uğraşıyorsun ki sadece adet olana kadar değerlendirmeye devam et gün aşırı , 2 güne bir falan hem ben şöyle okumuştum bir kaç yerde, ovulasyon testindeki çizgi tam kaybolduktan 2 gün sonra falan yumurta çatlıyor diye iddia edenler var