- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.501
Diğer anlamı bi yumurta daha demek ya da pko var demek pko olmadığına göre bence hamileliktiryani ya hamilelik ya da test mi bozuk demek ??? diğer seçenek ne ? kesin hamilelik değilse başka bir anamı olmalı değil mi ?
ben 20 tane ovu testi 6 tane gebelik testi 25 liraya aldim gittigidiyordan labquick marka hep onu kullaniyorum memnunum. icinde prospektüsü var oku orda gayet güzel yazıyor kullanimi5 adeti 25 TL den aldım dedim her gün 2 adet beni çok zorlar :) Nasıl da tecrübesizim...hemen sipariş veriyorum bu ara kasık Ağrı'm var biraz da akıntım sanırım bu ay erken yumurtlayacağım 10 gün önce kimyasal yaşadım ya da hala onun etkileri mi bilemiyorum...
1 gün kayabilir belki benim bu ay 2 gün geç çatladıKızlar bugun ovu gunu olmalıydı ama ne bir sancı ne bır belırtı hıc bırsey yok ve ovu testı ıkıncı cızgı var ama koyu degıl..bız yıne de gun aşırı devam edıyoruz bakalım ne olacak..
ben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım. güvenilirliği/yorumlanması tartışılır bence. formda okuduğuma göre bat a yakın bazı hamilelerde lh testinde 2 çizgi net çıkmamış bazı kişilerde de 2 çizgi net çıkmış ama hamilelik oluşmamış. yumurtlama dönemini de kaçıran kişileri okudum. bende de bir gün koyulaştı diğer gün kayboldu hemen ardından yine koyulaştı. hangi ara bu lh seviyesi pik yaptı anlayamadım.Diğer anlamı bi yumurta daha demek ya da pko var demek pko olmadığına göre bence hamileliktir
Bat ımız aynı benimde 10 mart inşallah olmayız senin yumurtlama tarihin ne zamandı canımben de beklemedeyimm... ağrım sızım yok. uykum var halsizim ve çok acıkıyorum.. bat 10 mart
laboquik marka 22 adet lh testi+ 6 gebelik testi 21 liraya aldım n11 den ben de.ben 20 tane ovu testi 6 tane gebelik testi 25 liraya aldim gittigidiyordan labquick marka hep onu kullaniyorum memnunum. icinde prospektüsü var oku orda gayet güzel yazıyor kullanimi
15.gün yani 26 şubatta idi sanırım. yani lh testinde en koyu o gün oldu. sizinki ne zamandı?Bat ımız aynı benimde 10 mart inşallah olmayız senin yumurtlama tarihin ne zamandı canım
sen benden de ucuza almışsınlaboquik marka 22 adet lh testi+ 6 gebelik testi 21 liraya aldım n11 den ben de.
Canım ben testle takip etmedim 13. Günle 25. Gün arası çalışmalar var bizde bakalım nasıp ama tahminen beninki 19-21 arası çünkü diğer aylar 17 de bitirdim tutmadı15.gün yani 26 şubatta idi sanırım. yani lh testinde en koyu o gün oldu. sizinki ne zamandı?
bizde özel bi çalışma olmadı. eşim zaten bu ovulasyon tesstlerine kızıyo. inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz.Canım ben testle takip etmedim 13. Günle 25. Gün arası çalışmalar var bizde bakalım nasıp ama tahminen beninki 19-21 arası çünkü diğer aylar 17 de bitirdim tutmadı
canım ben tam 28 günde bir adet oluyorum ama hormonlarım yetersiz olduğu için yumurta geç oluşuyor ama her ay muhakkak yumurtam oluşuyor ve çatlama sorumun da olmuyor zaten doktorum sen bir garip pko lusu n diyor ve her zamanda kendi kendine hamile kalabilirsin dedi bana şimdiye kadar çok şükür 1 l-kez klomenle 2 kezde tamamen doğal yollarla hamile kaldımCanım sen kaç günde bir adet görüyosn yumurtlamam 20-21 demişsin
amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza alırızEvet 8-19 gunleri arasinda gun asiri yaptim canim gerci bu ay 11-19 yetisebildim ama tuttu sukurler olsun insallah saglikla kucagima alirim ve hepimize nasip olsn insallah
bu arada ekstra bi bilgi vereyim bazen yumurta 48 saate kadar yaşayabiliyormus doktorum söyledi geçen ay :)
Canım bende iki aydır ovu kullanıyorum. Geçen ay piknyaptığı gün ve silikleştiği gün ilişki yaşadım ama olmadı bu ay ise sabah ilişki yaşadım akşamna pik yaptı ve silikleştiği günleri bazı sebeplerden dolayı değerlendiremedik. 2 ayda 2 farklı deneme bakalım bu ayın sonucu ne olacak merakla bekliyorumben ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım. güvenilirliği/yorumlanması tartışılır bence. formda okuduğuma göre bat a yakın bazı hamilelerde lh testinde 2 çizgi net çıkmamış bazı kişilerde de 2 çizgi net çıkmış ama hamilelik oluşmamış. yumurtlama dönemini de kaçıran kişileri okudum. bende de bir gün koyulaştı diğer gün kayboldu hemen ardından yine koyulaştı. hangi ara bu lh seviyesi pik yaptı anlayamadım.
yumurtan çatlıyor olabilir bende de bir kaç defa kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktora gittim yumurtan çatlamış dedikızlar akıntım var benim. şeffaf akıntımın içinde kahverengi leke gördüm tuvalet kağıdında. bu nedir acaba? bat 10 mart.
inşallah rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz. hayırlısı olsunCanım bende iki aydır ovu kullanıyorum. Geçen ay piknyaptığı gün ve silikleştiği gün ilişki yaşadım ama olmadı bu ay ise sabah ilişki yaşadım akşamna pik yaptı ve silikleştiği günleri bazı sebeplerden dolayı değerlendiremedik. 2 ayda 2 farklı deneme bakalım bu ayın sonucu ne olacak merakla bekliyorumBir belirtin var mı dersen hiç yok bat 5 mart . Önceki iki kaybımda hep kendimi gözlemleyerek değerlendirmiştim ve tutmuşttu ama nasip olmadı
15. günümde en koyu lh testini görmüştüm. ondan sonra silikleşti. şimdi tekrar lh testi yapmam gerek ozaman. eve gidince ovulasyon testi yapsam geç mi kalmış olurum?yumurtan çatlıyor olabilir bende de bir kaç defa kahverengi lekelenme olmuştu hemen doktora gittim yumurtan çatlamış dedi
neden ovulasyon testi için uğraşıyorsun ki sadece adet olana kadar değerlendirmeye devam et gün aşırı , 2 güne bir falan hem ben şöyle okumuştum bir kaç yerde, ovulasyon testindeki çizgi tam kaybolduktan 2 gün sonra falan yumurta çatlıyor diye iddia edenler var15. günümde en koyu lh testini görmüştüm. ondan sonra silikleşti. şimdi tekrar lh testi yapmam gerek ozaman. eve gidince ovulasyon testi yapsam geç mi kalmış olurum?