Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

At izi it izine karisti derler ya bugun benim aynen oyle oldu belirtilerime soguk alginligi eklenince artik umudumu kesmeye basladim desem yalan olmaz.. daha onumde kocaman 6 gun var ve hamile hissetmiyorum kendimi nasip

At izi it izine karisti derler ya bugun benim aynen oyle oldu belirtilerime soguk alginligi eklenince artik umudumu kesmeye basladim desem yalan olmaz.. daha onumde kocaman 6 gun var ve hamile hissetmiyorum kendimi nasip
normal bende grip oldum geçen perşemden beri ilaç kullanıyordum ilaç yüzünden mide bulantısı başdönmesi vs. vardı sonra herşey bribirine karıştı adet mi olacağım derken pozitifi gördük belli olmaz hala bel ağrım ve akıntım var sanıyorumki sökülüyor gidyorum wc ye çok şükür deyip geri çıkıyorum ilk hamileliğimdede ilk dört ay kadar her 28 günde bir adet sancısı bel ağrısı devam etti ikinci hamileliğimde de aynı oldu tabi o kısa sürmüştü... adet olana kadar belirtiye kafayı pek takmamak lazım

Amin inşallah sende bir an önce kavuşursun meleğine sağlıkla sıhhatle :) evet çok okuyorum kimyasaldan sonra hemen hamile kalan ümitlenmek istemiyorum ama olur inşallah...

ben 20 tane ovu testi 6 tane gebelik testi 25 liraya aldim gittigidiyordan labquick marka hep onu kullaniyorum memnunum. icinde prospektüsü var oku orda gayet güzel yazıyor kullanimi

Evet bende aynı marka sipariş verdim genelde o marka kullanılıyor sanırım inşallah bu ay senin son benim de ilk kullanışım olur :)

Haklisin aslinda bir yerde bu soguk alginligini yine de hamilelige bagliyorum 4 senedir ne grip ne soguk alginligi yasarken birden cikip gelmesi tuhaf geldi ne bilim belkide benimki zugurt tesellisi herseyden bir umut isigi ariyoruz iste bu ayda tutmazsa ugrasmicam yas gitti gidiyor tup bebek isine giricem her ay bu stres beni öldürücek yoksa birazdan lh yapicam bakalim bugunde dun ki gibi koyu mu

bende bugün resmen ruh gibiyim aşırı yorgun, uykusuz (ki akşam 8 saat uyudum) ama bunlari artik hamilelik belirtisi olarak dikkate almiyorum çünkü yumurtlama sonrası yükselmeye başlayan progesteron hormonu bu tarz şeylere sebep olabiliyormus; yorgunluk, uykusuzluk, deperisiflik, duygsallak, şişkinlik, sivilceler, göğüs hassasiyeti vs.... bayanlar malesef adet belirtileri ile hamilelik belirtilerini adet gecikene kadar ayirt etmek çok zor

hormon değişimleri soğuk algınlığına sebep olabiliyormus cnm ama hamilelikle alakali ola da bilir olmaya da bilir anlamak cok zor sen umudunu kaybetme

Evet bende aynı marka sipariş verdim genelde o marka kullanılıyor sanırım inşallah bu ay senin son benim de ilk kullanışım olur :)
insallah senin de ilk ve son kullanisin olur cnm gelince prospektüsünü oku kaçıncı gün yapmaya başlaman gerektiği yaziyor. mesela ben 28 günde bir düzenli adet olurum 12. gün başlıyorum ovu testine genelde 13. - 14. gün yakalarim pozitifi. bu ay çok erken yapmaya başladım bi sürü test boşa gitti

hormon değişimleri soğuk algınlığına sebep olabiliyormus cnm ama hamilelikle alakali ola da bilir olmaya da bilir anlamak cok zor sen umudunu kaybetme
Hormondan kaynakli oldugunu sanmiyorum iki haftaligina avrupa seyahatim vardi son gun cok üşümüştüm bunu bile bile avutuyorum iste kendimi hamileyim ben diye hihihi

Cnm belirtilerini yazabilirmisin bat kaçtı senin birde
Benimkileri mi soruyorsun hayatim? Sayamayacagim kadar cok ama dedigim gibi gerek ucak yolcugu gerek gezi yorgunlugu gerek soguk alginligi hepsini birbirine karistirdi oncelikle yumurtlamadan bu yana kasikdaki kramplar comelir vaziyetteyken kalkmak istedigimde ozellikle bu kramplar daha belirli oluyor alt karinda gerginlik dusmeyen ates sadece 1 gun suren bas donmesi onun disinda gogus hassasiyeti ve bel agrisi olayi zaten benim her regl donemi oncesi yasadigim genel belirtiler onlarla yola cikip hah hamileyim diyemiyorum.. halsizlik ve yorgunluk hissi bu ay cok yogun birde su lh testlerinde silinmeyen ikinci koyu cizgi acabalarimi arttiriyor bakalim artik bat 7 si canim

kızlar hepinize merhabalar. ben de vardım, beni de ekleyin
Yaşım 25
2 aylık evliyim
Bugün adetim bitti. Allah nasip ederse çalışmalara başlıyoruz:)) 50 gündür folik asit(folbiol) kullanıyorum. aman bunu ihmal etmeyin kızlar. bugün iş çıkışı eczaneden ovülasyon testi almayı düşünüyorum. yumurtlama dönemi takibi için. burdan paylaşımlarda bulunalım

Hosgeldin aramiza hayirlisi olsun neden eczaneden kisitli miktardaki testi pahaliya alacaksin imkanin varsa internetten al derim :))

Canim hosgeldin. Nacizane tavsiyem eczaneden alma cok pahaliya geliyor ayni paraya 6~7 kati fazla alirsin internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…