Yok canım ilk gebeliğim Sat 1 mayıs ti 1 haziranda kan verdim 1,49 çıktı o zaman klomen kullanıyor dum kist oluştu sandım 2haziranda doktor a gittim dediki kist yok yumurta çatlamış kan ver bakalım 13,89 çıktı aradan bir hafta geçti 350 5gün daha geçti 5400 gibi bir değer çıktı iki gün sonra doktora gittim 7+5 di kese gördük bebeği göremedi beklicez dedi 4 gün sonra azıcık kanamam oldu gittik kalp atışını gördük kanama keseden değil rahim ağzından mis kızım oldu o gebeligimden şuanda 3 yaşını 20 gün kadar geçti,
Ikinci gebelikte ben kpss tercih yapmıştım puan yüksek kesin atanirim ailemin yanına uzun sure gidemem diye önce eşimin ailesinin yanına gittim sonrada İstanbul a kendi ailemin yanına gittim gebelik aklıma bile gelmiyor du diş hekimine gittim tam çene röntgen istedi dedim onu çektirmeden bir kan bakalım sat1 kasım 2 Aralık ta kan verdim 98 çıktı iki hafta sonra keseyi gördük 4 -5 gün sonrada kalp atışını herşey normal denirken bir anda 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım,
Şimdiki bebek de sat31 ocak 29 şubatta 36,9 çıktı bakalım ne bekleyecek bizi
Ben yazacaktım eline sağlık :)
Hayırlısı olsun Rabbim hepimizin kucaklarıni sağlıkla sıhhatli evlatlar ile doldursun inşallah