- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.461
Hemde cok erken yaptirdin daha dollenme olmadan kana nasil karissinCanlar 24 yumurtladim ya dünkü kan tahlilinde 0.00 di ama erken mi sonuç için bat tarihimde 9 mart
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada bat kaçtı senin?Evet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana
Tatlim yumurta 1-2 gun yasiyor ama sperm 10 gune kadar canli kalabiliyormuş. Yani illa yumurtlama gunumuzde iliski olmasina gerek yok. Ama yumurtlama gunune ne kadar yakin olursa iliski, gebelik olasiligi o kadar artiyor. Yani adetin biter bitmez iliski olmustur, ama belki adet bittikten 8-9 gun sonra sperm ve yumurta birlesmistir. Biraz karisik oldu amahani soruyorsunuz ya 7-8 gun ovulasyon için erken değil mi diye ben 9. gün ilk defa yaptım ve tamamen koyu çizgi vardı. demek ki 7 ve 8. gunler yapsam koyuya yakın çıkacaktı. herkeste ovulason aynı zaman da olmuyor ki. daha önce olumsuz sonuclanan bır gebelık yasamıstım. hatta tesaduf bır gebelık olmustu çünkü adetımın bıle tam bıttıgınden emın degıldım yanı bıter bıtmez hamıle kalmısım. demekkı adet bıtımının 1- ya da 2 gunummuş demek ki ovulasyon düşünün artık. hatta üzerine görme diye bir şey var ya hep duyarız adet gorerek bıle hamıle olan olabiliyor yanı kesın kural degıl kı bu bizi yanıltmasın
3 mart bat amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevinmek istemiyorum cnku bir dusuk yasadim oyzden kalp atisi duyana kadar sevinmek istemiyorum insallah bu sefer bizimle kalirTebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada bat kaçtı senin?
tabi ya daha erkenCanlar 24 yumurtladim ya dünkü kan tahlilinde 0.00 di ama erken mi sonuç için bat tarihimde 9 mart
3 mart bat amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevinmek istemiyorum cnku bir dusuk yasadim oyzden kalp atisi duyana kadar sevinmek istemiyorum insallah bu sefer bizimle kalir
İnanin sizleri tanimasamda dualarimdasin Allah isteyen herkese saglikla kucagina almasini nasip etsin bunlar tamamen nasip isleri vakti zamani gelince olcak tabi icimi iyi tutmaya calisiyorum sizler ve esim sayesinde cunku ilk dusukten sonra esim kimseye soylemeyelim dedi ama ben sizlere soyledim hepimize umut olsun hepimizin bebisleri olsun insallah :)İyi düşün iyi olsun kuzum sıkma sakın kendini , benimde iki kaybım var ama yapacağımız bişey yok nasip değilmiş demekten başka. Hayırlı, sağlıklı olması için dua et ve dualarında bizi de unutma
İkisinde dusuk mu yasadiniz acaba degerleriniz neydi acaba :)Hayırlı olsun değerin düşük olması önemli değil korkma ve dua et önemli olan katlanma orani 2 günde yaklaşık 1,5-2 kat artıyor acele etmemek gerek ben üçüncü gebeliğim ucundede düşük değerlerle öğrendim
İnanin sizleri tanimasamda dualarimdasin Allah isteyen herkese saglikla kucagina almasini nasip etsin bunlar tamamen nasip isleri vakti zamani gelince olcak tabi icimi iyi tutmaya calisiyorum sizler ve esim sayesinde cunku ilk dusukten sonra esim kimseye soylemeyelim dedi ama ben sizlere soyledim hepimize umut olsun hepimizin bebisleri olsun insallah :)
Canım kaçıncı ayında hamile kaldın. Bende 4 aydır deniyorm ama yumurtlama takibi yapmadım. Doktora gitmiştim ve adet bitiminden diğer adre kadar 2 güne bir ilişki dedi ama ben buna uyamadım. Geçen ay tekrar doktora gittim benim yumurtlama dönemlerimde ağrı olur bi gideyim dedim. 14. Günde 14 mm yumurtam vardı. Ben hep 17. Günde ilişkiyi bırakmiştim bu ay devam ediyorm 25 e kadar gitcen bat 10 mart bakalım nasip :)) allah sanada kucağına almayı nasip etsin canım3 mart bat amin insallah hepimizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevinmek istemiyorum cnku bir dusuk yasadim oyzden kalp atisi duyana kadar sevinmek istemiyorum insallah bu sefer bizimle kalir
Sperm 10 gun yasamiyor cok yanlis bilgi en iyi sartlarda 48~72 saat arasi yasiyor yani maksimum 3 gun. Yumurtada 24 saat yasiyor. Duzeltmek istedim yanlis bilgilendirme olmasin diyeTatlim yumurta 1-2 gun yasiyor ama sperm 10 gune kadar canli kalabiliyormuş. Yani illa yumurtlama gunumuzde iliski olmasina gerek yok. Ama yumurtlama gunune ne kadar yakin olursa iliski, gebelik olasiligi o kadar artiyor. Yani adetin biter bitmez iliski olmustur, ama belki adet bittikten 8-9 gun sonra sperm ve yumurta birlesmistir. Biraz karisik oldu ama
İnşallah gelmez canim benimde bat bugun 2 gundur pembe akinti geliyor damla damla ama bir turlu sokulemedi bekkiyorumBen de hala bisey yok arasira sağ kasigimda batma oluyor inslh gelmez kirmizilar
Canm ben ilk denememde hamile kaldim malesef saglikli gebelik olmadigi icin 6 hafta vucut kendisi atti kurtaj olmadim kanamam bittikten sonraki ay denedim ama ovulasyondan erken biraktim. Bu ay 2. Ayimdi simdi gene hamileyim ama insallah saglikli bir gebeliktir takibe alcaz hcg yi Allah nasip etsin hepimize insallahCanım kaçıncı ayında hamile kaldın. Bende 4 aydır deniyorm ama yumurtlama takibi yapmadım. Doktora gitmiştim ve adet bitiminden diğer adre kadar 2 güne bir ilişki dedi ama ben buna uyamadım. Geçen ay tekrar doktora gittim benim yumurtlama dönemlerimde ağrı olur bi gideyim dedim. 14. Günde 14 mm yumurtam vardı. Ben hep 17. Günde ilişkiyi bırakmiştim bu ay devam ediyorm 25 e kadar gitcen bat 10 mart bakalım nasip :)) allah sanada kucağına almayı nasip etsin canım
Ediyorum sizde bana cok dua edin saglikla buyutelim kucagimiza alalim insallah :)gözün aydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim inş herşey gönlünce olsun bizede dua et
Canim hosgeldin. Internetten ver siparisini ertesi gun geliyor zaten. Diger turlu cok pahaliya gelir verim alamazsin. Hergun iki tane yapman getekmiyor. Adet bitince ilk gunlerde saat 12~1 gibi yap paylas bizimle koyuluga gore ne zaman 2 kere yapmaya baslaman gerektigini birlikte istisare ederiz nos yerede 2 kez yapip testleri ziyan etmeEvet bu ilk testim :) tecrübesizim o yüzden günde 2 tane kullanmam gerekiyormuş sanırım bugün çokça sipariş vereceğim internetten...
2~3 gundur pembe damla damla akinti var ama gelen giden yok bu gece bekliyorum normalde hic gecikmez hemen gelir gozu korolmayasicaSabirsiz61 ne durumdasın canım ?
ederim canım inş.sağlıkla kucağına alırsın sana tek tavsiyem var iyi düşün iyi olsun ne düşünürsen onu yaşarsın iyi düşün her zaman ve hamileliğin her anının tadını çıkar Stres yapma darısı başımıza inşEdiyorum sizde bana cok dua edin saglikla buyutelim kucagimiza alalim insallah :)