Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

En üstteki bugün aşağı indikçe geriye doğru gidiyor kızlar sat 15 Şubat hadi yorumlayın bakalım ben bi anlam veremedim

İkizimmmmm kuzummmm Biz eşimle anlaştık Ada onun seçimi Kuşadalı olduğu için o ismi çok seviyor, benim seçimim ise Aras. 18 haftalık kaybettiğim oğluma bu ismi veremedim Yasin koyduk adına inşallah Allahım bir kız bir de erkek bebiş nasip ederde isimlerini koyabilirim. Allahım hepimizin gönlüne isteğine göre nasip eder inşallah

Arkadaşlar 8.gün ovülasyon testim sizce yumurta çatlamış mı silik çizgi için erken bir Zaman değil mi? İlk kez kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• image.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 55
ilişkiden 7 gün sonra çıkar diyorlar ama sen bi gün daha bekle cnm sabah yap bence

benim okuduğuma göre 5-6 günde döllenme gerçekleşiyor. 5-6 günden sonra ki 1-2 gun içinde de kna karışıyor. yani;en az 8 gün. tabi 1-2 gün daha erken görünebildiği gibi geçte görünebiliyormuş geç döllenme e erken döllenme diye bir şey var çünkü

evet cnm hatta bazı kişilerden adet günü gelince belli oluyor ama erken gebelik testlerinin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra bile doğru sonuç verir yazıyor ama o herkes icin geçerli değildir bence

kızlar ovulasyon tamamen silikleştikten sonra tekrar çizgide koyulaşma olursa bu ne demek ?

Anladım eczaneden 5.li almıştım ama internetten 30 lu falan almalıyım o Zaman sanıyorum..
Gitti gidiyorda cok uygun canim ben surelab kullaniyorum siparisin ertesi gunu elimdeydi 50li paket almistim 5 6 tanede gebelik testi hediyesiydi 42 mi ne odemistim bu ay adet bitiminde basladim sonucun verimli olmadigini dusundugumde bi daha yaptim

Kizlar bugün benim belim ve ayaklarım acayip ağrıyor baş ağrısı ilave oldu napsakki
Benimde uzerimde bir kirginlik var bogazim yaniyor koca kis olmadigim gribi olucam hava degisimine yoruyorum ama bi yandan da ilk haftalarda mitoz bolunme sirasinda annenin bunyeden fazlasiyla harcadigi icin boyle belirtiler olabiliyor diye okudum off senin 5 benim 6 gelmiyor su bat tarihleri

Benim de 6 mart kuzum gelmez insallah

evet cnm hatta bazı kişilerden adet günü gelince belli oluyor ama erken gebelik testlerinin prospektüsünde ilişkiden 7 gün sonra bile doğru sonuç verir yazıyor ama o herkes icin geçerli değildir bence

benım doktorum 3 günde bile belli olur bazen kanda demişti ama saçmaladı galiba. çünkü @sabırsız61 de söylemişti hatta ben bunu yazınca döllenme 5-6 günde anca oluyor sonra başlıyor kana karışmaya 3 gunde nasıl bellı olsun diye. ne diye öyle dedi anlamadım da o zaman bilmiyordum okudukça mümkün olmadıgını gördüm.

benim adetim geçen ay 4 gün gecikti ilk 3 gün zor dayandım ama eşime gene de söylemedim testte yoktu evde alamayacak kadar da yogunduk bir türkü fırsat bulamamıştım sonunda nerden konu bebege geldıyse eşim bir şey söyledi ben de tutamadım 3 gun gectı bıe adetım deyıp onu sevındırdım 4. gün kırmızı yı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…