Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Arkadaşlar 8.gün ovülasyon testim sizce yumurta çatlamış mı silik çizgi için erken bir Zaman değil mi? İlk kez kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
diğer testleri de koysaydı ona göre yorumlaması daha doğru olurdu en azından bir önce ki günün testini koysaydın canım. yoksa bu ilk testin mi ?

hani soruyorsunuz ya 7-8 gun ovulasyon için erken değil mi diye ben 9. gün ilk defa yaptım ve tamamen koyu çizgi vardı. demek ki 7 ve 8. gunler yapsam koyuya yakın çıkacaktı. herkeste ovulason aynı zaman da olmuyor ki. daha önce olumsuz sonuclanan bır gebelık yasamıstım. hatta tesaduf bır gebelık olmustu çünkü adetımın bıle tam bıttıgınden emın degıldım yanı bıter bıtmez hamıle kalmısım. demekkı adet bıtımının 1- ya da 2 gunummuş demek ki ovulasyon düşünün artık. hatta üzerine görme diye bir şey var ya hep duyarız adet gorerek bıle hamıle olan olabiliyor yanı kesın kural degıl kı bu bizi yanıltmasın

Arkadaşlar 8.gün ovülasyon testim sizce yumurta çatlamış mı silik çizgi için erken bir Zaman değil mi? İlk kez kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

olabilir canı benim 9. gun tam gunumdu. ben 9. gun başladım yapmaya yani 8. gun yapsam belkı de 7. gun yapsam tam senın gıbı çıkacakmıs. 4-5 gün bile olabilir bilemeyiz. bu yüzden takip ediyoruz zaten

Yok canım sarı ışıkta kötü çıktı biraz ama sadece som gün hiç yok diğerlerinde az az var kaçırdım galiba testte ama adet bitiminden beri düzenli değerlendirdik. Hayırlısi artik
Ehh o zaman sıkıntı yapma gerisini Allah'in takdirine birakiyoruz :))

Evet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana

İnsallah canim kimyasaldan korktum biraz bakalm umarim artar :)
Hayırlı olsun değerin düşük olması önemli değil korkma ve dua et önemli olan katlanma orani 2 günde yaklaşık 1,5-2 kat artıyor acele etmemek gerek ben üçüncü gebeliğim ucundede düşük değerlerle öğrendim

Canım bir şey sorabilir miyim kaç günde bir adet oluyosun

günaydın herkese Sabirsiz61 nasılsınız kızlar?
ben bat günüm geçeli artık 3 gün oldu insan adetim gelsin diyede beklermiş meğerse geçen ayki kimyasal gebelikten sonra alt üst oldu artık gelsin istiyorum ki birdahaki yumurtlamaya geri sayım başlasın :)
duacığım burdaki karşılaştığım herkese nasip etsin Allahım sağlıcakla

Gitti gidiyorda cok uygun canim ben surelab kullaniyorum siparisin ertesi gunu elimdeydi 50li paket almistim 5 6 tanede gebelik testi hediyesiydi 42 mi ne odemistim bu ay adet bitiminde basladim sonucun verimli olmadigini dusundugumde bi daha yaptim

Tamam bende bugün oradan alıyım en iyisi çokca :) teşekkür ederim

diğer testleri de koysaydı ona göre yorumlaması daha doğru olurdu en azından bir önce ki günün testini koysaydın canım. yoksa bu ilk testin mi ?

Evet bu ilk testim :) tecrübesizim o yüzden günde 2 tane kullanmam gerekiyormuş sanırım bugün çokça sipariş vereceğim internetten...

Canlar 24 yumurtladim ya dünkü kan tahlilinde 0.00 di ama erken mi sonuç için bat tarihimde 9 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…