-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.441
İnsallah canim kimyasaldan korktum biraz bakalm umarim artar :)Tebrik ederim cnm disigtal testler guvenilir haftasini soyluyor degerlerjnde insallah artar
Yok canım sarı ışıkta kötü çıktı biraz ama sadece som gün hiç yok diğerlerinde az az var kaçırdım galiba testte ama adet bitiminden beri düzenli değerlendirdik. Hayırlısi artikCanim hic lh cizgisi goremiyorum sorun bende mi?
Iyi dusunelim iyi olsun canin insaallah artar degerlerinİnsallah canim kimyasaldan korktum biraz bakalm umarim artar :)
çok güzel bir haber. :) bekliyoruz gelişmeleriEvet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana
yani ya hamilelik ya da test mi bozuk demek ??? diğer seçenek ne ? kesin hamilelik değilse başka bir anamı olmalı değil mi ?Hamilelik demek bazılarında
diğer testleri de koysaydı ona göre yorumlaması daha doğru olurdu en azından bir önce ki günün testini koysaydın canım. yoksa bu ilk testin mi ?Arkadaşlar 8.gün ovülasyon testim sizce yumurta çatlamış mısilik çizgi için erken bir Zaman değil mi? İlk kez kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 8.gün ovülasyon testim sizce yumurta çatlamış mısilik çizgi için erken bir Zaman değil mi? İlk kez kullanıyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
gebelik belirtin var mı ?ahhh kiyamam kuzumo zaman mecbur erken gebelik testi yapcan
Tebrikler canim sag salim kavusmani dilerim.. darisi bizlere insallahEvet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana
Ehh o zaman sıkıntı yapma gerisini Allah'in takdirine birakiyoruz :))Yok canım sarı ışıkta kötü çıktı biraz ama sadece som gün hiç yok diğerlerinde az az var kaçırdım galiba testte ama adet bitiminden beri düzenli değerlendirdik. Hayırlısi artik
Evet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana
Hayırlı olsun değerin düşük olması önemli değil korkma ve dua et önemli olan katlanma orani 2 günde yaklaşık 1,5-2 kat artıyor acele etmemek gerek ben üçüncü gebeliğim ucundede düşük değerlerle öğrendimİnsallah canim kimyasaldan korktum biraz bakalm umarim artar :)
Canım bir şey sorabilir miyim kaç günde bir adet oluyosunÇok teşekkürler umarım hepinizden tek tek güzel haberler alırız
Yumurtlamanin 5. Gününde çıkacak diye birsey yok ki ben doktor kontrol u ilede takip ettim ovulason günümü kesinlikle 20-21. Günlerde oluyor çoğunlukla ama ben bu gebeliğimi 30. Günde öğrendim yani 9-10 sonra ilk gebeligimde aynı şekildeydi 32. Gün öğrendim ikinci gebeligimi de 32.gün öğrendim ve ilk gebeligimde 31.gün1,49 çıkmıştı hatta doktor gelecek aya kalmış hahaha demişti testlere bu kadar güvenmeyin negatiflik her zaman doğru olmayabilir
çok teşekkürler Allah im hepimizin kucaklarıni doldursun inşallah
Gitti gidiyorda cok uygun canim ben surelab kullaniyorum siparisin ertesi gunu elimdeydi 50li paket almistim 5 6 tanede gebelik testi hediyesiydi 42 mi ne odemistim bu ay adet bitiminde basladim sonucun verimli olmadigini dusundugumde bi daha yaptim
diğer testleri de koysaydı ona göre yorumlaması daha doğru olurdu en azından bir önce ki günün testini koysaydın canım. yoksa bu ilk testin mi ?
hayirli olsun cnm insallah değerin artarEvet kizlar haber vericem demistim bugun gebelik testi yaptim digital 1-2 hafta hamile cikti hcg testi yaptrdm 21.15 cikti gec dollenme olabilir bakalim 2gun sonra testi tekrarlicam dua edin bana