-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.401
tebrikler cnmHepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah Allah hepimize buraya çok güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Ayni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30
Canım kan vermeye vaktim olsa çalışmakta hemen gideceğimde olmuyor, meraktanda çatlıyorum en iyisi ben batı bekleyeyimCanımAdAraS ona para verene kadar gidip .kan versen daha iyi değil mi
Bak benim daha bugün hcg hafif göründü halbuki tahmini beta 20yi geçmiştir
Hele geç döllenme varsa umudunu kırmasın
evet mantıklı
Çok teşekkürler umarım hepinizden tek tek güzel haberler alırızcanım seni tebrik ederim çok mantıklı bi anne adayısın ALLAH yardımcın olsun bebişinle çıktığınız bu yolda ...kucağına alıcağın günleri nasip etsin sana kendine çokkkkk dikkat et ...
Yumurtlamanin 5. Gününde çıkacak diye birsey yok ki ben doktor kontrol u ilede takip ettim ovulason günümü kesinlikle 20-21. Günlerde oluyor çoğunlukla ama ben bu gebeliğimi 30. Günde öğrendim yani 9-10 sonra ilk gebeligimde aynı şekildeydi 32. Gün öğrendim ikinci gebeligimi de 32.gün öğrendim ve ilk gebeligimde 31.gün1,49 çıkmıştı hatta doktor gelecek aya kalmış hahaha demişti testlere bu kadar güvenmeyin negatiflik her zaman doğru olmayabilirAğır olabilir canım çünkü. Hepsi antibiyotik birde eczacı şu uyku yapar şu ağırdır. Filan dedi kullanmayayim ama gebelikte yok sanırım bugün yumurtlamanin 5 günü olsaydı 0.01 batı olurdu sanirim/
çok teşekkürler Allah im hepimizin kucaklarıni doldursun inşallahtebrikler cnm
Sağol canım tavsiyen için en iyisi bekleyeyim5 martsa bikac gun daha bekle bence erken gebelik testleri de cok erken sonuc vermiyor malesef.
Çok teşekkürler umarım hepinizden tek tek güzel haberler alırız
Yumurtlamanin 5. Gününde çıkacak diye birsey yok ki ben doktor kontrol u ilede takip ettim ovulason günümü kesinlikle 20-21. Günlerde oluyor çoğunlukla ama ben bu gebeliğimi 30. Günde öğrendim yani 9-10 sonra ilk gebeligimde aynı şekildeydi 32. Gün öğrendim ikinci gebeligimi de 32.gün öğrendim ve ilk gebeligimde 31.gün1,49 çıkmıştı hatta doktor gelecek aya kalmış hahaha demişti testlere bu kadar güvenmeyin negatiflik her zaman doğru olmayabilir
çok teşekkürler Allah im hepimizin kucaklarıni doldursun inşallah
Canım ben geçen ay corek otu kuru uyguladim veovulasyonu yakalamadim aynı anda idrar yolu enfeksiyonu olduğum icinmidir bilmiyorum ama adetini güzel sokturdu bayaHiçbir Problem yok canım her ay 33 34 günde bir adet olurum ve telefondaki programla ovulasyon testi hep aynı sonucu verir. Ama bu ay bal çörekotu tarçın yiyerek bozdum sanırım metabolizmayi
ben internetten aldim erken gebelik testini 8 liraydi sanirim arkadaslara da internetten almalarini tavsiye ederimKizlar okuyorum yazdiklarinizi birsey diyecegim bencede eczaneden 20~25tlye erken gebelik testi alacaginiza gidin kan verin. Hem kesin sonuc olur hemde test pozitif olsa bile sonucta kan vermeye gideceksiniz. Cikmazsada normal test yapmaya devam edeceksiniz bu sekilde stres olmanin alemi yok. Sabredemiyorsaniz en iyisi kan vermek 5~6 gun varsa reglinize bu sekilde kesin sonuc alacaginiza inaniyorum
ahhh kiyamam kuzumBence de mantıklı ama bir kan verebilsem işten çıkmam çok geç oluyor ki
Ya da batı beklycemahhh kiyamam kuzumo zaman mecbur erken gebelik testi yapcan
Canım üzülme, en azından stresten kurtuldun benden de ümit yok zaten daha öncede yazdığım gibi yumurtanın çatlama dönemine denk gelmedi. Vazgeçmek yok önümüzdeki ay çalışmalar devam kuzum benim eninde sonunda o bebişler bu göbişlere Allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı olarak gelecekler o kadarAyni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30
Uzulmuyom inanki nasipte nezaman varsa ozaman diyorum artikta bir sey sorcam iğneden sonra sizde akinti oluyormu bende olmuyor iğneden önce beyaz değişik olur iğneden sonra kesiliyor adetin hemen akabininde yumurta catlarmiki? Yoksa normalmi bu durum bu ay ilacsiz deneme yapcam dr. Yasakladiği günlerde dahi hayorlisi olur insallahCanım üzülme, en azından stresten kurtuldun benden de ümit yok zaten daha öncede yazdığım gibi yumurtanın çatlama dönemine denk gelmedi. Vazgeçmek yok önümüzdeki ay çalışmalar devam kuzum benim eninde sonunda o bebişler bu göbişlere Allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı olarak gelecekler o kadar
Yok artık,yoksa sen benim yıllar önce kaybettiğim ikizim misin?Benim nikim totemim canım benimAllah nasip ederse ğer oğlum olursa Aras, kız olursa Ada isimlerini koyacağım bebişlerime
Aminn haklisin da iste dr. Ne derse onlari yaptiğimiz için sirali ister istemez takiyor insan doğru akisina birakmak gerek mesela bende sikinti yok esimdede ama olmuyor iste ara verince sitreslide oluyor saat falanBakın bu gebeliğim devam eder veya etmez Allah bilir alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa doğar büyür ama ben bu ay doğru düzgün birsey yaşamadım eşimle hatta 5 gün birbirimizi göremediğimiz oldu zamanı gelince akıldan bebek fikrini bırakınca geliyor bence kesinlikle herşey nasip bir zaman i var ve hayırlısı olan zaman da sağlıklı uzun ömürlü gelsin ler bebeklerimiz inşallah.
Uzulmuyom inanki nasipte nezaman varsa ozaman diyorum artikta bir sey sorcam iğneden sonra sizde akinti oluyormu bende olmuyor iğneden önce beyaz değişik olur iğneden sonra kesiliyor adetin hemen akabininde yumurta catlarmiki? Yoksa normalmi bu durum bu ay ilacsiz deneme yapcam dr. Yasakladiği günlerde dahi hayorlisi olur insallah
Himm ilacsizmi deneme yapiyorsunuz? burdaki iğne vurulan arkadaşlarda oluyormu kizlar yazarmisinizCanım ben hiç iğne yapmadım ama önümüzdeki ay düşünüyorum aslında. Benim şuanda akıntım devam ediyor sarı ve şeffaf yapışkan şeklinde