Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım AdAraS ona para verene kadar gidip .kan versen daha iyi değil mi
Bak benim daha bugün hcg hafif göründü halbuki tahmini beta 20yi geçmiştir
Hele geç döllenme varsa umudunu kırmasın
Canım kan vermeye vaktim olsa çalışmakta hemen gideceğimde olmuyor, meraktanda çatlıyorum en iyisi ben batı bekleyeyim

canım seni tebrik ederim çok mantıklı bi anne adayısın ALLAH yardımcın olsun bebişinle çıktığınız bu yolda ...kucağına alıcağın günleri nasip etsin sana kendine çokkkkk dikkat et ...
Çok teşekkürler umarım hepinizden tek tek güzel haberler alırız

Yumurtlamanin 5. Gününde çıkacak diye birsey yok ki ben doktor kontrol u ilede takip ettim ovulason günümü kesinlikle 20-21. Günlerde oluyor çoğunlukla ama ben bu gebeliğimi 30. Günde öğrendim yani 9-10 sonra ilk gebeligimde aynı şekildeydi 32. Gün öğrendim ikinci gebeligimi de 32.gün öğrendim ve ilk gebeligimde 31.gün1,49 çıkmıştı hatta doktor gelecek aya kalmış hahaha demişti testlere bu kadar güvenmeyin negatiflik her zaman doğru olmayabilir
çok teşekkürler Allah im hepimizin kucaklarıni doldursun inşallah

Canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı mis gibi kokusunu içine çekmeyi nasip etsin öpüyorum seni çok hayırlı olsun tekrardan

Hiçbir Problem yok canım her ay 33 34 günde bir adet olurum ve telefondaki programla ovulasyon testi hep aynı sonucu verir. Ama bu ay bal çörekotu tarçın yiyerek bozdum sanırım metabolizmayi
Canım ben geçen ay corek otu kuru uyguladim veovulasyonu yakalamadim aynı anda idrar yolu enfeksiyonu olduğum icinmidir bilmiyorum ama adetini güzel sokturdu baya

ben internetten aldim erken gebelik testini 8 liraydi sanirim arkadaslara da internetten almalarini tavsiye ederim yoksa dediğin gibi 20 lira test yerine kan tahlili daha mantikli

Ayni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30
Canım üzülme, en azından stresten kurtuldun benden de ümit yok zaten daha öncede yazdığım gibi yumurtanın çatlama dönemine denk gelmedi. Vazgeçmek yok önümüzdeki ay çalışmalar devam kuzum benim eninde sonunda o bebişler bu göbişlere Allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı olarak gelecekler o kadar

Uzulmuyom inanki nasipte nezaman varsa ozaman diyorum artikta bir sey sorcam iğneden sonra sizde akinti oluyormu bende olmuyor iğneden önce beyaz değişik olur iğneden sonra kesiliyor adetin hemen akabininde yumurta catlarmiki? Yoksa normalmi bu durum bu ay ilacsiz deneme yapcam dr. Yasakladiği günlerde dahi hayorlisi olur insallah

Benim nikim totemim canım benim Allah nasip ederse ğer oğlum olursa Aras, kız olursa Ada isimlerini koyacağım bebişlerime
Yok artık,yoksa sen benim yıllar önce kaybettiğim ikizim misin?
Ben de aynısını düşünmüştüm.aras konusunda fikrim net değil ama kız olursa kaçarı yok:Ada:)
Eşimle kavgasını bile ettim yani o derece:)

Aminn haklisin da iste dr. Ne derse onlari yaptiğimiz için sirali ister istemez takiyor insan doğru akisina birakmak gerek mesela bende sikinti yok esimdede ama olmuyor iste ara verince sitreslide oluyor saat falan

Canım ben hiç iğne yapmadım ama önümüzdeki ay düşünüyorum aslında. Benim şuanda akıntım devam ediyor sarı ve şeffaf yapışkan şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…