Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Zaten doktorun yanına 5er 5er giriliyor sırayla dinliyomus gibi yapıp ultrasonda Max 3 sn bakıp gönderiyor. Keşke bu forumu sağlık Bakanı okusa
ooo hayır gelmez o doktordan ! özel hastane yok mi cnm sizin orda? gerçi özel doktora gidicem dedin dimi bencede farkli birine git

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi birsey diyecegim bencede eczaneden 20~25tlye erken gebelik testi alacaginiza gidin kan verin. Hem kesin sonuc olur hemde test pozitif olsa bile sonucta kan vermeye gideceksiniz. Cikmazsada normal test yapmaya devam edeceksiniz bu sekilde stres olmanin alemi yok. Sabredemiyorsaniz en iyisi kan vermek 5~6 gun varsa reglinize bu sekilde kesin sonuc alacaginiza inaniyorum:KK59::p

ooo hayır gelmez o doktordan ! özel hastane yok mi cnm sizin orda? gerçi özel doktora gidicem dedin dimi bencede farkli birine git
Özel hastane var 1 tane aletler milattan kalma hep bozuk oluyo, ilk askeri hastaneye gittim o doktor terhis olmuş en iyisi oydu aslında.
Bahsettiğim özel muayenehane de ilk defa bugün afişi gördüm yeni açılmış.
TATVAN DOKTORLARI adam olun uleeeyyynnn ( belki bi gören el atan olur demi)

Canim neden bimere yazmiyorsun bu sikayetini en kisa surede cozum bulunmak zorunda bimer sikayetler konusunda cok dikkatli
Daha önce yazmıştım bu tarz bi konu bimer hastane yönetimine bildiriyor bakın ilgilenin diye onlarda seni arayıp ikna ediyor hersey çok güzel olacak diye değişen bişey olmuyor biraz gururun oksaniyor o kadar. Şikayetimvar sitesi bile bimer den etkili bence canım

Kızlar erken gebelik testi kaç gün öncesine kadar çıkar bata kadar dayanmaya çalışıyorum ama başabileceğimden şüpheliyim. Şimdi iş çıkışı erken gebelik testi alayım diyorum bat 5 Mart o_O
Ayni sayiliriz varsa illaki bir belirti olur benimde bat 4. Bugun kan verdim 0.30:KK43:

Sikayetin konusunda devamlilik kilarsan hastane yonetiminden alinip konu mufettislere veriliyor geri adim atmamak onemli olan yinede sen bilirsin esim bimerin savunma bakanligi konularina da bakiyor bu yuzden etkisini iyi biliyorum o yuzden soylemistim tercih yinede senin tatlim :))

Nesip nezamansa ozaman olucak iyi oluyo gün asiri sirf çocuk için karisimlar romantik ortam ama malesef çok nazli bebisler
Bakın bu gebeliğim devam eder veya etmez Allah bilir alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa doğar büyür ama ben bu ay doğru düzgün birsey yaşamadım eşimle hatta 5 gün birbirimizi göremediğimiz oldu zamanı gelince akıldan bebek fikrini bırakınca geliyor bence kesinlikle herşey nasip bir zaman i var ve hayırlısı olan zaman da sağlıklı uzun ömürlü gelsin ler bebeklerimiz inşallah.

Bakın bu gebeliğim devam eder veya etmez Allah bilir alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa doğar büyür ama ben bu ay doğru düzgün birsey yaşamadım eşimle hatta 5 gün birbirimizi göremediğimiz oldu zamanı gelince akıldan bebek fikrini bırakınca geliyor bence kesinlikle herşey nasip bir zaman i var ve hayırlısı olan zaman da sağlıklı uzun ömürlü gelsin ler bebeklerimiz inşallah.

canım seni tebrik ederim çok mantıklı bi anne adayısın ALLAH yardımcın olsun bebişinle çıktığınız bu yolda ...kucağına alıcağın günleri nasip etsin sana kendine çokkkkk dikkat et ...

Ağır olabilir canım çünkü. Hepsi antibiyotik birde eczacı şu uyku yapar şu ağırdır. Filan dedi kullanmayayim ama gebelikte yok sanırım bugün yumurtlamanin 5 günü olsaydı 0.01 batı olurdu sanirim/ :KK45:

Kizlar okuyorum yazdiklarinizi birsey diyecegim bencede eczaneden 20~25tlye erken gebelik testi alacaginiza gidin kan verin. Hem kesin sonuc olur hemde test pozitif olsa bile sonucta kan vermeye gideceksiniz. Cikmazsada normal test yapmaya devam edeceksiniz bu sekilde stres olmanin alemi yok. Sabredemiyorsaniz en iyisi kan vermek 5~6 gun varsa reglinize bu sekilde kesin sonuc alacaginiza inaniyorum:KK59::p

Canım kan testi veremiyorum ki işten bu saatte çıkıyorum

X