Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bazı doktorların diplomasindan şüphe ediyorum ben anlattım o dinledi acaba şu mu bile demeden yolladı beni. Yumurtlama olmamış adette olmuyomusum neyim var muamma.

Kan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
çok iyi canım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah sonrada darısı bize:KK51:

Kan degerim 36 çıkmış arkadaşlar zaten beklediğim bir değer bu civarlarda öğrenmiştim önceki iki gebeliğimide yumurta geç oluştuğu için böyle az çıkıyor deger iki-üç haftaya ancak görürüm keseyi ve kalp atışını
Cok guzel inşallah guzel sekilde katlanir degerin cok sevindim dikkat et kendine :))

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Çok sevindim canım benim:KK73: darısı bizlerin başına

Belirti soran olmuş grip olduğum için çok ayırt edemedim nedir ne değildir sadece diğer iki hamileligimde de çok iştahım açılmıştı biraz uzun sure aç kalınca içim eziliyor şu iki gündür, göğüslerim çok hassalati ama bu 8-9 gündür var çamaşırlarım bile canımı acitiyordu, bir de çarpıntim oluyor iki gündür nabzim 115-120 civarı oluyor kalp kapakcigimda ufak bir kaçak var öyle oluncada nabzim yükseliyor üç gebeligimin ucundede en erken belirti bu oluyor başkada pek birsey yok cuma günü tekrar kan vereceğim dua edin bana olur mu sizde benim dualarimdasiniz

hayırlı uğurlu olsun canım.rabbim bizlere de bu müjdeli haberi verebilmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar pihtilasma sorunu ile ilgili siz nereye gittiniz kadın doğum mu yönlendirdi yoksa başka bir birime mi gittiniz, kaybettiğim bebekte sebep araştırmadım ama şimdi ya öyle birsey varsa diye korkuyorum

X