Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar bende sabah negatifi gördüm hemde basbaya tek çizgi
şimdi kan verdim akşam üstü 5 te çıkcak sonuç
inat ettim testten sonra tamamen olumsuz da olsa üzerimden yük kalkcak sanki
bu arada bat 4 mart testte çıkmaması normal mi erken gebelik testi kullandım
Sabirsiz61 Sabirsiz61 arkadaşım bişeyler söylemene ihtiyacım var

Ya kızlar ne dicem ben lazere gidiyordum ancak altı aydır gebelik düşündüğüm için gitmiyorum ağdadan da anlamıyorum acaba diyorum sizden giden var mı bu dönemde gebeliği de çok istiyorum kuaföre gitmeye de çekiniyorum genital için

Ya kızlar ne dicem ben lazere gidiyordum ancak altı aydır gebelik düşündüğüm için gitmiyorum ağdadan da anlamıyorum acaba diyorum sizden giden var mı bu dönemde gebeliği de çok istiyorum kuaföre gitmeye de çekiniyorum genital için
calamityjane calamityjane bende hiç gitmedim kuaföre bikini bölgelerine ağdaya çekindiğimden lazere iyi demiyorlar gebelikte gitme bence. ben evde alabildiğimi alıyorum epy-lady ile acıyor ama alışıyosun acısına

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    54,9 KB · Görüntüleme: 86
calamityjane calamityjane bende hiç gitmedim kuaföre bikini bölgelerine ağdaya çekindiğimden lazere iyi demiyorlar gebelikte gitme bence. ben evde alabildiğimi alıyorum epy-lady ile acıyor ama alışıyosun acısına
Sağol canım bende Philips sözde acıtmatan serisinden kullanıyorum ama cildim çok hassas kol bacak için iyi de bikiniye dayanamam koc

kızlar bende sabah negatifi gördüm hemde basbaya tek çizgi
şimdi kan verdim akşam üstü 5 te çıkcak sonuç
inat ettim testten sonra tamamen olumsuz da olsa üzerimden yük kalkcak sanki
bu arada bat 4 mart testte çıkmaması normal mi erken gebelik testi kullandım
Sabirsiz61 Sabirsiz61 arkadaşım bişeyler söylemene ihtiyacım var
eğer beta hcg 5 ile 10 arasi bi degerdeyse henüz ondan negitf cikmis olabilir idrarda. ama kanda kesin çıkar

X