- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #1.001
3 aydır husran olunca ben yapmadım canımmmİnşallah canim ben şimdiden takvim yaptim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aydır husran olunca ben yapmadım canımmmİnşallah canim ben şimdiden takvim yaptim bile
inşallah hamiş olduğunu öğrenirsin ve kaldırmamk üzere tekrar yaparsın canım3 aydır husran olunca ben yapmadım canımmm
Aaaa bizde edirnedeyiz suan kv ye geldik :)) onlar buradalar. Dun netten kitap siparis verdim kitap okuyacagim bakalim :)Sabirsiz61 dediğin gibi yapıcam, senin için kötü bir tecrübe olmuş. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben de edirnedeyim. Çalışıyorum. Size naçizane önerim kitap puzzle örgü vs başlayın. İnanın strese çok iyi geliyor. Ben evdeyden hep öyleydim kitap ve puzzle tek dayanağımdı
Hayirlisi evet is iyi oluyir hafta ici cabuk bitiyor anlamiyorsun ufaktanda olsa bakin gene hayirlisi evet canim yaaAyy ben cok sıkılıyorum evde esasen kimsemde yok burada evde tum gun darlandim resmen ise girsem cok iyi olurdu aslinda en azindan cocuk olana kadar mesgale olur bakalim nasip hakimizda hayirlisi olsun
İnşallah vardir canim yoksada bir dahaki ay devam calismalara :)Sabirsiz61 canımm ben çok takılmıyorum buraya biliyorsun kafayı rahat tutmak için ama bende hepiniz için duacığım ve gizliden takip ediyorum arada
bende ankaradayım bu arada özel sektör bebiş olsunda artık evde oturayım sitiyorum bunaldım..
bugün bat günüm test yapmadım bidaha dün yapmıştım negatifdi ama geçen ay düşük yaptığımın aynı belirtileri var yine özellikle memişlerde. test yapmıcam tek cizgi görmek istemiyorum bir kaç güne belli olur inşallah hayırlısıyla .. Allah hepinize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin
gul bende çok takılmıyorum buraya mutlaka sende yap evet aynı derdi olan arkadaşlar burda çok insan dertleşmek istiyor ama inan iyi gelmiyor kafa çünki hep orda.ankaradayım çalışmıyorum evde çok bunalıyorum çatlıcam artık 4 sene oldu evleneli 26 yasındayım offfff çok bunaldım artık bebek düşünmekten kafayı yedim bu ayda yoksa ki yok burayada girmek istemiyorum kur murde uygulamicam sinir tavan yaptı
biliyomusun benimde öyle arkadaş dost komşu yok. ben yurtdışından geldim çevrem hiç yok. işim olmasa bende çok sıkılırdım. akrabalar var gerçi kuzenler felan ama 6 gün çalışınca onları bile nadir görüyorum. geri kalan zaman ancak kocama ve ev işlerine yetiyor :)İnşallah vardir canim yoksada bir dahaki ay devam calismalara :)
Ya benimde oyalanacak vakit gecirecek birseyim olsa surekli degilde en azindan saat basi bakarim buraya ama ne komsum var ne kimsem can sikintisi laklaga geliyorum :))
ben burda ilk sayfada etiketliyim kuzum :)
Ben de bitlis Tatvan da öğretmenim 6 yıllık öğretmen 5 yıllık evliyim doğu görevim bitti inşallah hamile kalırsam kayseriye tayin isteyip memleketimde doğum yapmak istiyorum. Bu arada en yakın arkadaşım KeşanlıBu arada kizlar evdemisiniz calisiyomusunuz ne is yapiyonuz hangi sehirlerdesiniz
Ben evlenene kadar calisiyordum sehir degistirdim istanbuldan kesana geldim evde yatiyorum simdi malak gibi. Cocuk yapariz ise girmim dedim ama sanki ha deyince oluyomus is bakayim diyorumda kucuk yer burasi bakalim bulur muyum
Tutmuş sanki canım ovulasyon testi hamilelik tezimizı doğrular gibi görünüyor sonuclarinBen tekrar mi yumurtluyorum acabaa?? 3 gundur dogum sancisi cekiyorum ama dun aksam birden kesildi sukur..cok ama cok rahatladin.. Bu tekrar koyulasmayi anlamadim.. Ilk defa boyle oluyor.. Tuttu mu yani.. Son testimi yaptim malesef... Bi oglum var ondan sonra 1 bucuk sene once dis gebelik 10 aydir olmuyor.. Glukofen kullaniyorum...
Cok tesekkur ederim ins. Hayirlisi olur... peki ne zaman kan testi ya da idrar yapmaliyim?Tutmuş sanki canım ovulasyon testi hamilelik tezimizı doğrular gibi görünüyor sonuclarin