- 3 Ocak 2016
- 765
- 2.584
- Konu Sahibi Sabirsiz61
İşte ben de psikolojik olmasından korkuyorumcanım bende de leke dışında saydıkların var. ama psikolojik mi onu çözemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ben de psikolojik olmasından korkuyorumcanım bende de leke dışında saydıkların var. ama psikolojik mi onu çözemiyorum
O spermcikler 72 saate kadar yasiyor denk gelmesede olur yeterki o gunlerde senin yumos catlasinKesin ben yumurta çatlama günüyle ilişkiyi denk getiremeyen ben
İnşallah canım hepimiz martta müjdeli haberi alırızCanim ne yalan soyleyeyim en guzel ve net belirtiyi lekelenmeyle sen yasamissin ilk hamis adayim sensin
Hersey psikolojik olabilir ama okudugum ve yasadigim kadariyla bel agrisi ve lekelenme psikolojik olamaz ayrica herkestede belirti olmaz bak goruyoruz okuyoruz ogrenip 4 ay sonra doguranlar varcanım bende de leke dışında saydıkların var. ama psikolojik mi onu çözemiyorum
Kiz insan psikolojik olarak lekelense ben lekelenirdim bebekle yatip bebekle kalkiyorum henuz onu beceremedimİşte ben de psikolojik olmasından korkuyorum
Benimde karnimda insaat vardi sanki gaar gurrr pirrr hele kasik agrim gece uyutmuyordu. Gobegimin etrafi sanki dayak yemisimde etlerim curumus gibiydi elimle dokunamiyordumKızlar benim önceki hamileliklerde her ikisinde de yaşadığım belirti afedersiniz vajinadan bitmek bilmeyen gazlarımdı
Haha kıyamam sana ben de artık öyle oldum ondan emin değilimKiz insan psikolojik olarak lekelense ben lekelenirdim bebekle yatip bebekle kalkiyorum henuz onu beceremedim
Evet canim siliklesmeye baslamis artik bu geceyi yada yarin sabahi degerlendirinSanırım yumurtam çatladı arkadaşlar bundan sonra 24 saatim var sanırım hızla siliklesiyor sanki ikinci cizgi.
Kizlar listede ismi olmayanlar msj atarlarsa eklerim suan elimdeki bilgiler isiginda anca bu kadar benim adim hidir elimden gelen budur listeyi gormek istediginizde 1.sayfada ilk msjin altinda guncel halini bulabilirsinizKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
- Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
- @sevyeter ------------------ 28 Şubat
- AdAraS ------------------- 5 Mart
- Olderseolur0606 ----------- 3 Mart
- @aceresin ------------------- 4 Mart
Tamam canım bundan sonrası hayirlisi☺ bu ay yakaladigima sevindimEvet canim siliklesmeye baslamis artik bu geceyi yada yarin sabahi degerlendirin
Amim canim inşallah gorecegin ilk cift cizgi gebelik testinde olur artikTamam canım bundan sonrası hayirlisi☺ bu ay yakaladigima sevindim
aşk olsun 28 şubat bat canımKizlar listede ismi olmayanlar msj atarlarsa eklerim suan elimdeki bilgiler isiginda anca bu kadar benim adim hidir elimden gelen budur listeyi gormek istediginizde 1.sayfada ilk msjin altinda guncel halini bulabilirsiniz
Yumurta catladigi gun ve onceki gun olmustu cok heyacanli beklemek yaaa:) olumsuzsa da cok beklemeden adet olurum insallah...:)O zaman sasmaz diyorsan 25 gunden hesapla ama yumurtlama 16.gun olduysa 30.gun adet gormen lazim olmasi gereken o cunku bekleyelim bakalim hem bu 14 gun muhabbeti dogrumu goruruz sahsen bende hic sasmiyor ama belkide istisnalar vardir
beklemek çok zor gerçekten deKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
- @xruyax ------------------ 24 Mart
Amin canım hepimiz için ınşAmim canim inşallah gorecegin ilk cift cizgi gebelik testinde olur artik
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
- @xruyax ------------------ 24 Mart