Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sanırım yumurtam çatladı arkadaşlar bundan sonra 24 saatim var sanırım hızla siliklesiyor sanki ikinci cizgi.

Eklentiler

• IMG-20160224-WA0013.jpg
    IMG-20160224-WA0013.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 346
Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :anneadayı::KK200:

Beklenmeyen Bat Listemiz:

1. Sabirsiz61 Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart
  2. @sevyeter ------------------ 28 Şubat
  3. AdAraS AdAraS ------------------- 5 Mart
  4. Olderseolur0606 Olderseolur0606 ----------- 3 Mart
  5. @aceresin ------------------- 4 Mart
Kizlar listede ismi olmayanlar msj atarlarsa eklerim suan elimdeki bilgiler isiginda anca bu kadar benim adim hidir elimden gelen budur :KK49: listeyi gormek istediginizde 1.sayfada ilk msjin altinda guncel halini bulabilirsiniz :KK68:

O zaman sasmaz diyorsan 25 gunden hesapla ama yumurtlama 16.gun olduysa 30.gun adet gormen lazim olmasi gereken o cunku bekleyelim bakalim hem bu 14 gun muhabbeti dogrumu goruruz sahsen bende hic sasmiyor ama belkide istisnalar vardir :KK51:
Yumurta catladigi gun ve onceki gun olmustu cok heyacanli beklemek yaaa:) olumsuzsa da cok beklemeden adet olurum insallah...:)

Kızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşını yasayarak basladigimiz stresli dönemden gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim :anneadayı::KK200:

6. @xruyax ------------------ 24 Mart
beklemek çok zor gerçekten de

6. @xruyax ------------------ 24 Mart

beni de bat listene ekler misin ?
sanırım 5 mart. tabı benım düzensiz değişebiliyor

X