Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kuzum ben çok yıprandım anlatamam eşim hergün soruyo nası istiyo artık kendime kızmaya başladım kan verdim ama pazaartesi çıkıcak bu rahim duvarında kalınlaşma da umutlandırdı yanlız doktor bana çok temiz herşey çok güzel dedi ii bişi aslında ama benim ovulasyon gunum 15 şubattı ben ertesi bi kaç gün kasıklarımdaa acayıp batma oldu oturup kalkarken bile ve bu aralar aşırı akıntım bel ağrım var tum bunlar beni çok umutlandırıyo yanlız kafama takılan bişi var 15 i yumurtlama şu aralar varsa bebiş 3-3.5 haftalık bu ultrasonda görünmez dimi çok küçük diye
Yavrum kan degerin 1400~1500 e gelmeden keseyi goremezsin ultrasonda kese gorunmedende kan degeri olmadan zaten dr gebesin demez

BUGUN OGLEDEN SONRA VERDİM O YUZDEN PAZARTESIYE KALDI :KK43: SADECE ULTRASONLA BAKTI RAHİM KALINLIGINI 11 MM GÖRDÜ KESİN BİŞİ YOKMU ULTRASONDA DEDİM DAHA ÇOK ERKEN ULTRASONDA GÖRMEK İÇİN DEDİ ÖYLELİKLE KAN İSTİYORUM DEDİ
İnşallah hayirli haberler alirsin canim :)

Eşim tuhaf bi şekilde hep sağlıklı beslenir çinko aldım içmiyor ben içeyim dedim bulantı yapıyo bende hatta acaba hamile miyim bulaştım var diye sevinmiştim bile :) keçiboynuzuna biraz ara verdik devam edelim bakalım sende 89lusun sanırım inşallah hayırlısıyla olur bebişimiz hepimizin
evet cnm 89luyum:) iyi iyi masallah sağlıklı besleniyosa sorun yok :KK66: keciboynuzu yerine arada havuc suyu da icebilir o da etkiliymis. ben esim de sorun olmamasina ragmen yapiyorum da tüm bunlari yapiyorum adam ne çekti benden :KK70: bir de e vitamini icirmeyi dene bakalim evicap diye bi e vitamini var küçücük cok tatlı bi hap belki onu içer :KK66:

Kızlar bugün hastaneye gıdıp kan verdım ultrasonla baktı kucuk olabılır ultrason ıcın dedı yumurtalıkların cok temız cok guzel dedı endometrıum kalınlığı 11 mm dedı ben bı yerden bunun normalde 9mm oldunu duymuştum bunu kım yorumlucak ha bıde folık asıte başlattı
11 mm olmasi iyi 17 mm e kadar normal kabul ediliyor. adet dönemine kadar kalınlaşıyor rahim.

kuzum ben çok yıprandım anlatamam eşim hergün soruyo nası istiyo artık kendime kızmaya başladım kan verdim ama pazaartesi çıkıcak bu rahim duvarında kalınlaşma da umutlandırdı yanlız doktor bana çok temiz herşey çok güzel dedi ii bişi aslında ama benim ovulasyon gunum 15 şubattı ben ertesi bi kaç gün kasıklarımdaa acayıp batma oldu oturup kalkarken bile ve bu aralar aşırı akıntım bel ağrım var tum bunlar beni çok umutlandırıyo yanlız kafama takılan bişi var 15 i yumurtlama şu aralar varsa bebiş 3-3.5 haftalık bu ultrasonda görünmez dimi çok küçük diye
varsa henuz gorunmez cnm rahat ol :KK66: 5. haftada hatta 6. haftada görenler oluyor. bak ne güzel rahim kalin çıkmış bi umut var yani :KK66: rahimin aşırı kalın olmasi da iyi değilmiş yani 17mm den fazla kalın olmasi ondan 17 mm e kadar normal kabul ediyolar yazdım :KK66:

Ben aralikta yaptim ilk defa bal corekotu tarcin kurunu 12 gun her sabah 1 yemek kasigi yedim ac karnina o ay hamile kaldim kimyasal oldu ama kaldim bu ay yine yapicam nasipse dene bence sogankurunden once :)
corek otunuz toz olarak mi aldin cnm yoksa bütün mü koydun? bi ara bende yaptim hem toz hem bütün koydum hangisi daha faydali bilemedim :KK70: ama cok kilo aldiriyor ondan bırakmıştım

Canım kesnin görünmesi için hcg nin yüksek olması gerekiyor. Benim kaybettiğim oğlumda kan vermeden önce doktor keseyi görmedi kan verdirtti değerim 1782 civarında çıkınca değerin çok yüksek keseyi görmem lazım diyerek vajinal kontrol yaptı ve ordaydı :KK68:4+6 da. Belirtilerin güzel ve bu ay senden umutluyum. Eşler soruyor benimkide dahil ama ben hayırlısı diyerek geçiriyorum kuzum çünkü kaybettiğimde anladım ki herşeyi analar çekiyor babalar belli bir süreden sonra hayata hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor bu nedenle bu konuya hiç kafana takma takma ki bebiş gelsin

Ben de ilk kez bu ay denedim ve 21 mm yumurta oldu.doktor çok iyi dedi tabi sırrımızı anlatmadım :KK66: bal tarçın çörekotu iyi ki var

Bu ay bende deniyeyim bari gerçi ben bi şu yumurtayı yakalayımda :KK70: tek ümidim akıntımın en çok olduğu zamanda ilişki yaşamam gerçi çift çizgiyi 12 saat sonra gördüm ve iş işten çoktan geçmişti :KK22: diğer günleride kocayı yakalayamadım yahu :KK70:Ama her şeyde bir hayır vardır diyorum. Artık çok istesemde kendimi rahat bıraktım sonuçta Allahımın izin verdiği birgün olacak ama değil mi?:KK66:

Bu ay bende deniyeyim bari gerçi ben bi şu yumurtayı yakalayımda :KK70: tek ümidim akıntımın en çok olduğu zamanda ilişki yaşamam gerçi çift çizgiyi 12 saat sonra gördüm ve iş işten çoktan geçmişti :KK22: diğer günleride kocayı yakalayamadım yahu :KK70:Ama her şeyde bir hayır vardır diyorum. Artık çok istesemde kendimi rahat bıraktım sonuçta Allahımın izin verdiği birgün olacak ama değil mi?:KK66:
Ben sabah aç karınla akşam da aç karınla veya yatmadan günde toplam 2 tatlı kaşığı tükettim. Deneyin tavsiye ederim. Takibini de bu defa sıkı yap. İnşallah tutar.
Benim ovu dan 4 gün sonra tahmini yerleşme kanaması da oldu, şimdi bat 3mart ama bugün akıntım açık kahverengi oldu anlam veremiyorum. Önceki günler de sarı açık kahverengi karışık akıntım oldu. Gebelik geçirenler bu akıntıyı yorumlayabilir misiniz???:110:

corek otunuz toz olarak mi aldin cnm yoksa bütün mü koydun? bi ara bende yaptim hem toz hem bütün koydum hangisi daha faydali bilemedim :KK70: ama cok kilo aldiriyor ondan bırakmıştım
Canim rondoya doktum az buz ne parcalayabildiyse o sekilde kullandim ama bu sefer aktara sorucam varsa toz alicam yoksa yine oyle yapicam evet ben o hamile kaldigim aydan bu yana yaklasik 5 kilo aldim bir sise bal yapiyo bu hepsi karisinca e ceviz badem fistik omega 3 bol peynir sut oldum besili inek gibi ama deger :KK70::KK70:

X