Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kızlar bugün hastaneye gıdıp kan verdım ultrasonla baktı kucuk olabılır ultrason ıcın dedı yumurtalıkların cok temız cok guzel dedı endometrıum kalınlığı 11 mm dedı ben bı yerden bunun normalde 9mm oldunu duymuştum bunu kım yorumlucak ha bıde folık asıte başlattı[/QUOTE
Idrarda baktinmi pozitif gordunmu

Bende binali kiskandim. Acaba gün gelir de eşimden ilgi görür muyum bu şekilde.geçenlerde eltimin 4.cuye hamile oLduğunu öğrendim. Hemde korunmasına rağmen nasıl ağladım görseniz. Bu konuda eşime de biraz kırgınım.Ama yapacak hiçbirşey yok
Bende ananenin ilgisini kıskandım. 3 kere hamile kaldım anca iğneli iğneli konuştu benimki.

Kızlar bugün hastaneye gıdıp kan verdım ultrasonla baktı kucuk olabılır ultrason ıcın dedı yumurtalıkların cok temız cok guzel dedı endometrıum kalınlığı 11 mm dedı ben bı yerden bunun normalde 9mm oldunu duymuştum bunu kım yorumlucak ha bıde folık asıte başlattı
Kalınlaşma adet öncesi eğer hamilelik olursa diye kalinlaşıyor ama hamilelik var diyemeyiz.

Merhaba ya bende altı aydır bebek istiyorum ama olmuyo acaba doktora gidip klomene mi başlasam artık olsun istiyorum klozetin faydası olur mu bide sizde yada eşinizde herhangi bir sorun var mı?
Klomen yerine bal çörekotu tarçın dene bu ay olmazsa. Tarifi internette var. Bol bol yumurtlatiyomuş ben bu ay yaptım bakalım ne olacak

Klomen yerine bal çörekotu tarçın dene bu ay olmazsa. Tarifi internette var. Bol bol yumurtlatiyomuş ben bu ay yaptım bakalım ne olacak
Yapsam elime mi yapışır sanki ama çok üşeniyorum böyle şeylere de ablam da soğan kürü iyi diyo aman boşuna dememişler üşenenin çocuğu olmaz diye:) bu ay olmaz benim zaten de inşallah senin olur bende bi hevesle Mart ayı için başlarım

Yapsam elime mi yapışır sanki ama çok üşeniyorum böyle şeylere de ablam da soğan kürü iyi diyo aman boşuna dememişler üşenenin çocuğu olmaz diye:) bu ay olmaz benim zaten de inşallah senin olur bende bi hevesle Mart ayı için başlarım
Bende çok üşenirim bu tarz şeylere ama caresızlık yaptiriyo. Soğan Kuru daha yorucu hergün taze hazırlamak falan.

Kuzum bir kaç gün daha bekle istersen ama sen bilirsin:KK39:

kuzum ben çok yıprandım anlatamam eşim hergün soruyo nası istiyo artık kendime kızmaya başladım kan verdim ama pazaartesi çıkıcak bu rahim duvarında kalınlaşma da umutlandırdı yanlız doktor bana çok temiz herşey çok güzel dedi ii bişi aslında ama benim ovulasyon gunum 15 şubattı ben ertesi bi kaç gün kasıklarımdaa acayıp batma oldu oturup kalkarken bile ve bu aralar aşırı akıntım bel ağrım var tum bunlar beni çok umutlandırıyo yanlız kafama takılan bişi var 15 i yumurtlama şu aralar varsa bebiş 3-3.5 haftalık bu ultrasonda görünmez dimi çok küçük diye

kuzum ben çok yıprandım anlatamam eşim hergün soruyo nası istiyo artık kendime kızmaya başladım kan verdim ama pazaartesi çıkıcak bu rahim duvarında kalınlaşma da umutlandırdı yanlız doktor bana çok temiz herşey çok güzel dedi ii bişi aslında ama benim ovulasyon gunum 15 şubattı ben ertesi bi kaç gün kasıklarımdaa acayıp batma oldu oturup kalkarken bile ve bu aralar aşırı akıntım bel ağrım var tum bunlar beni çok umutlandırıyo yanlız kafama takılan bişi var 15 i yumurtlama şu aralar varsa bebiş 3-3.5 haftalık bu ultrasonda görünmez dimi çok küçük diye
Ya bende merak ettim şimdi ilk hayırlı haberi senden alırız belki belli mi olur ne dersin:KK66:

Üç gebelik mi geçirdiniz? Maşallah siz bayağı deneyimlisiniz o zaman diğer gebeliklerinizde yaptığınız özel bişeyler oldu mı
Üçüde düşükle sonlandı malesef.
2sinde akıntı takibi yaptım birinde tesadüfen doktor ultrasonda gördü söyledi yumurta çatlamış bugün birlikte ol diye.
Tukurukle ve ovulasyon testi ile de takip ettim yani her yolu denedim ama hepsi ilk ayda olmuştu. İlk kez bu sefer 4 aydır surunduruyo.

Kızlar bugün hastaneye gıdıp kan verdım ultrasonla baktı kucuk olabılır ultrason ıcın dedı yumurtalıkların cok temız cok guzel dedı endometrıum kalınlığı 11 mm dedı ben bı yerden bunun normalde 9mm oldunu duymuştum bunu kım yorumlucak ha bıde folık asıte başlattı
Canim kani hcg icin mi verdin sonucu cikmadimi ?

calamityjane calamityjane kizzzzz tam sana klozetin faydalarını yazacaktim sarjim bitti iyi mi :KK48:
2016 ya yetissin diyo bide koparticam yanaklarini sanki otobuse yetismeye calisiyo guldurdun beni Allahta tez zamanda bebisini verip seni guldursun emi :KK49::p

Ben aralikta yaptim ilk defa bal corekotu tarcin kurunu 12 gun her sabah 1 yemek kasigi yedim ac karnina o ay hamile kaldim kimyasal oldu ama kaldim bu ay yine yapicam nasipse dene bence sogankurunden once :)

X