Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eklentiler

• 20160224_143126-1.jpg
    20160224_143126-1.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 336
ovuden gebelik durumu da anlaşılıyor mu bacıı? cahilliğime bağışlayın bacılar yaa.ben yeni başladım bu işlere
Yumurtlicaz ama bebisleri :KK49: kiz biz cuma gunu gebelik testi yapicaz yumurtlayali cok oldu bu bacilar merakli ovu ile kontroldeler ondan yaptim bende :) silik cikinca yok dusunmesinler dedim :emir_bebek:

ovuden gebelik durumu da anlaşılıyor mu bacıı? cahilliğime bağışlayın bacılar yaa.ben yeni başladım bu işlere
Estağfurullah adete 2~3 gun kala gebelik varsa ovu cift cizgi koyu cikiyor hcg yi lh gibi algiliyor genelde ama suan cok erken hem zaten 2~3 gun kala yapacaksan gebelik testi yapacaksin hic gerek yok tabi merak varya merak insana ne olsa yaptiriyor :KK70:

Ovu. nun 5.günü kahverengi leke geldi bi daha olmadı. Üzerine 2 gün midem bulandı hep uyumak istiyorum kasık batması oldu ki arada olmaya devam ediyor. Ümitlenmek istemiyorum ama olan bunlar

Ya ben batimi bilmiyorum:KK43:o yuzden ne zaman ne yapmaliyim kafam karisik:s 16. Gunu yumurtladim kesin 14 mu koymaliyim ama hep 25 gunde hastalanirim hic sasmaz...
O zaman sasmaz diyorsan 25 gunden hesapla ama yumurtlama 16.gun olduysa 30.gun adet gormen lazim olmasi gereken o cunku bekleyelim bakalim hem bu 14 gun muhabbeti dogrumu goruruz sahsen bende hic sasmiyor ama belkide istisnalar vardir :KK51:

Ovu. nun 5.günü kahverengi leke geldi bi daha olmadı. Üzerine 2 gün midem bulandı hep uyumak istiyorum kasık batması oldu ki arada olmaya devam ediyor. Ümitlenmek istemiyorum ama olan bunlar
Canim ne yalan soyleyeyim en guzel ve net belirtiyi lekelenmeyle sen yasamissin ilk hamis adayim sensin :anneadayı::KK45:

X