- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
Golgede molgede ben benim testle bugun her odayi gezdim hatta her odanin isiginida yakip onunla destek aldim oda yetmedi uzerine kapaklanip baktim yok iste yok olmayinca naparsan yap gozukmuyor sen goruyorsan kesin vardir
Bir varmis bir yokmus gibi biseyler goruyorum ama hayelmi gercekmi belli degil sende acele etme dahav beklenecek gunlerimiz var bekle bakalim belki degisirGolgede molgede ben benim testle bugun her odayi gezdim hatta her odanin isiginida yakip onunla destek aldim oda yetmedi uzerine kapaklanip baktim yok iste yok olmayinca naparsan yap gozukmuyor sen goruyorsan kesin vardir
25. AksamiKaçıncı günündesin?
Benimde 6 martKızlar ovulasyon testleri ile daha koyu cift cizgi telaşıyla basladigimiz stresli dönemi gelin beraber bebis haberini veren cift cizgiyi gorecegimiz surece kadar beraber yasayalim
Beklenmeyen Bat Listemiz:
Sabirsiz61 ------------------ 1 Mart - @sevyeter ------------------ 28 Şubat
AdAraS ------------------- 5 Mart - @Olderseolur4406 ----------- 3 Mart
- @aceresin ------------------- 4 Mart
- @xruyax ------------------ 24 Mart
yunus_ciklet ---------------- 28 Şubat - @loylom ------------------ 7 Mart
- @sevdelim ------------------- 6 Mart
- @sunflower ------------------ 1 Mart
- @kardelen384 -------------- 5 Mart
- @Rba8992 ---------------- 27 Şubat
- @Ysmen29 ---------------- 9 Mart
- @calamityjane ------------- 29 Şubat
- @Hayalci_almina ----------- 5 Mart
missagor ---------------- 18 Mart - @zynp00ylmz -------------- 6 Mart
- @-Lidya- ------------------- 10 Mart
- @gul_unl ----------------- 6 Mart
- @smay --------------------- 5 Mart
- @TEKPRENSES ------------ 27 Şubat
yarensu_ ---------------- 1Mart Sleepyyy ----------------- 18 Mart - @Mehmetinbusesi ------------ 2 Mart
Sanis69 ----------------- 4 Mart
Sabah ilk idrarla tekrar yap eminim goreceksin ve akabindede kan testi: ))Bir varmis bir yokmus gibi biseyler goruyorum ama hayelmi gercekmi belli degil sende acele etme dahav beklenecek gunlerimiz var bekle bakalim belki degisir
test nerde tekrar koysana canım ben göremedimBirdaha çekip koysana resmini belki daha iyi görürüz. Ama var yani
Bence hamilesin hayırlı olsun. İlk tebrik benden. Ovulasyon testi böyle çıkıp hamile olmayan gormedim
6 mart cnm benimdeKizlar listede ismi olmayanlar msj atarlarsa eklerim suan elimdeki bilgiler isiginda anca bu kadar benim adim hidir elimden gelen budurlisteyi gormek istediginizde 1.sayfada ilk msjin altinda guncel halini bulabilirsiniz
Benimde aynı cnm :)beni de eklermisin bat 6 mart
Yap varsa evde bi silik çizgide senden olsun rahat uyuyalım bizAyyy suan boynuna atliyabilirim hamile olmasamda bu kdr motive ettin Allah razi olsun canim adete 5gun var simdi bi msjlari okuyup yine ovulasyon testi ve bi gebelik testi yapasim var
Hos geldin canim ekledim senide6 mart cnm benimde
Sağol cnmHos geldin canim ekledim senide
Anladim canim bn ilk gyno ferro sanol kullandm daha sonra 2gun doktoruma danismadn folbiol aldm doktorm bir insann gunluk folik asit alma miktari vucuda4mg olmali dedi ve folio kullan dedi arastrdm hatta doktorm cevp vermdn bn kndi soruma kndim cvp vrr oldm doktrm yakinda burdan kaldrmandan korkuyrm dedi oyle bi duruma geldm ki inceden inceye arastryrm nese bnde bu ay o ilaci ve incir havuc kurune basladm adetimin ilk gunu ve dun bitti ve imkansz bir sekilde hic yasamdm daha once kisigm belim kopack adetlerim cok duzenlidir bilemdmEvet canim doktorum verdi benim hep bir tane yumos oluyor o gelisip catliyor hem onu gelistirebilmek icin hemde gebelik durumunda ilk donemde yerlesme sirasinda hucre bolunmelerine cok yardimci oluyormus. Biraz kullanimina gore pahali kaliyor ama bende ilk aldigimda arastirdim onun vesilesiyle hamile kalan cok var bu ay gec basladim adetin 9.gunu ama eger tutmazsa onumuzdeki ay umitliyim
ışık olayı hataya düşürür sonuçta o ikinci çizgi zaten içinde bant olarak var. o hcb hormonuyla renklenecek ki belli olsun. tabi ışıkta görünür. ışık yöntemi çokkk yanlışKızlar bazıları burda demıstıkı testın altına ısık tutunca anladım dıye ekte gebelık testi attım sıze normalde bakınca tek ama ışıkla boyle bısı var bunu yorumlarmısınız
Hayr canim baslamdm duzenli oldugndan birde belli ediyr ama bu ay anlamiyrm dun bitti belim kisigm bi garipSleepyyy selam bat aynı gün ikimizin de. En geç bizimki şimdilik listede ovulasyon testine başladın mı?
Bunu gordukten sonra yaptigi testlerde silik gordunu yazmisti o zaman ben hamile degilimışık olayı hataya düşürür sonuçta o ikinci çizgi zaten içinde bant olarak var. o hcb hormonuyla renklenecek ki belli olsun. tabi ışıkta görünür. ışık yöntemi çokkk yanlış