Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Golgede molgede ben benim testle bugun her odayi gezdim hatta her odanin isiginida yakip onunla destek aldim oda yetmedi uzerine kapaklanip baktim yok iste yok olmayinca naparsan yap gozukmuyor sen goruyorsan kesin vardir
Bir varmis bir yokmus gibi biseyler goruyorum ama hayelmi gercekmi belli degil sende acele etme dahav beklenecek gunlerimiz var bekle bakalim belki degisir

Benimde 6 mart

Kizlar bu gun öğleden sonra bu saate kadar adet olacakmisim gibi bi agrim var 7. Günum normalmi gecen ay bole olmamistim

Kızlar bazıları burda demıstıkı testın altına ısık tutunca anladım dıye ekte gebelık testi attım sıze normalde bakınca tek ama ışıkla boyle bısı var bunu yorumlarmısınız

Eklentiler

• 20160225_212656.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 183
Anladim canim bn ilk gyno ferro sanol kullandm daha sonra 2gun doktoruma danismadn folbiol aldm doktorm bir insann gunluk folik asit alma miktari vucuda4mg olmali dedi ve folio kullan dedi arastrdm hatta doktorm cevp vermdn bn kndi soruma kndim cvp vrr oldm doktrm yakinda burdan kaldrmandan korkuyrm dedi oyle bi duruma geldm ki inceden inceye arastryrm nese bnde bu ay o ilaci ve incir havuc kurune basladm adetimin ilk gunu ve dun bitti ve imkansz bir sekilde hic yasamdm daha once kisigm belim kopack adetlerim cok duzenlidir bilemdm

Kızlar bazıları burda demıstıkı testın altına ısık tutunca anladım dıye ekte gebelık testi attım sıze normalde bakınca tek ama ışıkla boyle bısı var bunu yorumlarmısınız
ışık olayı hataya düşürür sonuçta o ikinci çizgi zaten içinde bant olarak var. o hcb hormonuyla renklenecek ki belli olsun. tabi ışıkta görünür. ışık yöntemi çokkk yanlış

ışık olayı hataya düşürür sonuçta o ikinci çizgi zaten içinde bant olarak var. o hcb hormonuyla renklenecek ki belli olsun. tabi ışıkta görünür. ışık yöntemi çokkk yanlış
Bunu gordukten sonra yaptigi testlerde silik gordunu yazmisti o zaman ben hamile degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…