- 21 Nisan 2016
- 3.358
- 3.721
- 39
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.621
Bende de var arkadaşım 9+4 hf hamileyim nasıl oldun geçti mi seninArkadaşlar hamileliğinde hematom oluşan var mi aranızda canım cok sıkkın bu konuda
Evet canım 8. Haftada olmuştu 11. Haftada tamamen geçti bir dahada tekrarlamadi şükürBende de var arkadaşım 9+4 hf hamileyim nasıl oldun geçti mi senin
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Ne yaptın peki ben progestan kullanıyorum doktor prolutan depot verdi ama piyasada Yok ilaçEvet canım 8. Haftada olmuştu 11. Haftada tamamen geçti bir dahada tekrarlamadi şükür
Ben sadece progestan kullandım sabah aksam 1 ay boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmadım onun dışında birşey yapmadımÇok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Ne yaptın peki ben progestan kullanıyorum doktor prolutan depot verdi ama piyasada Yok ilaç
Sende kanama oldu mu canım hiç . Ben kalkıyorum maalesef ev haliBen sadece progestan kullandım sabah aksam 1 ay boyunca tuvalet dışında ayağa kalkmadım onun dışında birşey yapmadım
4 5 damla kanama oldu sadece eger hematom varsa kalkma bence evin isi beklesin biraz ben yemeği bile yattığım yerden yedimSende kanama oldu mu canım hiç . Ben kalkıyorum maalesef ev hali
Ev işini eşim yapıyor ama yemek ben yapıyorum mecburen senin yemeği kim yaptı canım4 5 damla kanama oldu sadece eger hematom varsa kalkma bence evin isi beklesin biraz ben yemeği bile yattığım yerden yedim
Eşim annem kayinvalidem yaptı ben hiç kalkmadım canimEv işini eşim yapıyor ama yemek ben yapıyorum mecburen senin yemeği kim yaptı canım
Öyle bi şansım keşke olsaydıEşim annem kayinvalidem yaptı ben hiç kalkmadım canim
Kızlar buralarının eskilerinden bi ben kalmıştım ve çok şükür bin şükür Hamileyimmm Hamileyimmmm
Galiba dua topiğinde birlikteydik hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar buralarının eskilerinden bi ben kalmıştım ve çok şükür bin şükür Hamileyimmm Hamileyimmmm
Oo kadar sevindim ki. Unutmadım seni hep aklimdaydinKızlar buralarının eskilerinden bi ben kalmıştım ve çok şükür bin şükür Hamileyimmm Hamileyimmmm
Amin inşaallah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınSeni tanımıyorum ama tebrik ederimben her hamilelik haberine mutlu olanlardanım sağlıkla gelir inşaALLAH
Evet dua topiğindede varım çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınGaliba dua topiğinde birlikteydik hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet dua topiğindede varım çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınGaliba dua topiğinde birlikteydik hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım benimOo kadar sevindim ki. Unutmadım seni hep aklimdaydin
Evet canım nasipse inşallahAllah razı olsun canım benim ❤
Sen 2.ye hamile misin
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalımEvet canım nasipse inşallah