Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Aşılama için gitmiştim doktora aslında ..Kızlar ben 1,5 yıl önce hsg çekildim ve tüplerim açık denildi bana sonrasında dün anestezili çekildim bugün öğrendim ki sol tüp Rahime yakın yerden kapalı sağ tüp ucundan kapalı..
S sinkar Sabirsiz61
Doktor tüp bebek dedi

Nerde cekildin hsg filmini?tup bebek merkezindemi canim

Cnm geçmiş olsun hiç üzülme, en azından nedenini biliyorsun. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Şansın yüksek senin de fazla vakit kaybetme. Eğer istanbula gelme şansın varsa şişli memorial tüp bebek bölümünü tavsiye ederim

Senin doktorun kimdi canım birde bana nasıl işlemlerden geçtin ve maliyeti ne kadar tuttu anlatır mısın

Senin doktorun kimdi canım birde bana nasıl işlemlerden geçtin ve maliyeti ne kadar tuttu anlatır mısın
Canım benim gittiğim merkezde ekip olarak çalışıyorlar. Doktorlarım günseli hoca, gönül hoca ve semra hocaydı. Ordaki tüm doktorlar çok iyi . Maliyet yaklaşık 15.000 tuttu. Herkese uygulanan işlem farklı olabiliyor . Bazılarına dondurulmuş transfer, bazı kişilere taze transfer, bazende işlemden önce histeroskopi yapıyorlar . Sen ilk randevunu al bir görüş istersen ilk muane ücretsiz. Bu arada ilk muanede mutlaka semra kahramanı iste... Ekip doktorun ise gönül hocayı tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim canım adetliyken oluyor ilk muayene değil mi

Yok cnm farketmiyor. Sadece muaneye gelmeden önce hormon testleri ve hsg sonucunu istiyorlar. Sen bir randevu al ordaki kişiler seni yönlendirir.
Tamam canım bir hafta sonra eşim 2hafta İstanbul da olacak o zamana alırım teşekkür ederim canım benim
Senin Doğum ne zaman nasıl olacak

Tamam canım bir hafta sonra eşim 2hafta İstanbul da olacak o zamana alırım teşekkür ederim canım benim
Senin Doğum ne zaman nasıl olacak
Cnm randevuyu yoğunluktan dolayı 2 hafta sonra veriyorlar. Ona göre alırsın.bende iyiyim Allaha şükür doğum nasipse 2_3 hafta sonra inş :)

Selam kizlar. Gecen kis tasindim sonra eve net baglatamadim cok uzak kaldim buralardan. Nasilsiniz herkeslee iiyimi

Meraba sanırsam bugün yumurtlayacağım ovulasyon testi yapıyorum her gün geçen ay bugün yumurtlamıştım bilene sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. Dün ilişki oldu bugün yumurtlarsam akşamada ilişki olsun mu yoksa yarın mı olsa hangisi daha mantıklı olur acaba

Gecen ay ile bu ay tutmayabilir. Ovu testinde durumunuz nedir

Ben size kendimi anlatayim. Yumurta catlatma ignesi oldugum gece iliski olmadi. Ertesi sabah ve sonraki sabah oldu. Bu iliskilerde gebe kaldim.. yani catlamadan once 1 kez ilişki olduysa imkan varsa yarın sabah ve sonraki sabah olsun. Tabi yumurta bugun catliyosa

Cevap için teşekkür ederim. Bu ay 2 günde 1 ilişkiye girdik adet bitiminden bu yana dediğiniz gibi aynı gün yumurtlama olmadı bugün adet başlangıcından sayarsak 20.gün ovulasyon testini yaptığım ilk 5 dakikayı baz alarak baktığımda hala yumurtlamadım die görünüyor ama ikinci çizgi test kuruduk dan sonra 2.çizgi görünüyor diğer testlerde yok 21.gün gel kandan çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi dr. Yarın gidicem sanırsam çatlamadı geçen hafta salı kontrolde sağ da 15.6mm lik güzel bir yumurta var demişti ya çatladı ovulasyon testi beni yanıltı ya da çatlamayıp kiste dönüştü çok merak ediyorum. Eğer çatladıysa çalışmalarımızın karşılığını alma ümidi ile bekliyorum . Uzun oldu kusura bakmayın artık düşünmekden yoruldum.

Hep ayni yollardan gectim. Hâla kist problemim var. Eger ovu testiyle yakalayamazsaniz dr takipli olun. Son iki ay iki gunde bir drdaydim ben...

Hep ayni yollardan gectim. Hâla kist problemim var. Eger ovu testiyle yakalayamazsaniz dr takipli olun. Son iki ay iki gunde bir drdaydim ben...

Teste güvenim kalmadı bugün de yumurtlamadım olarak görünüyor. Yarın kanda çıkar artık ne oldu ne olmadı ama beni çok strese soktuğu kesin inşallah düzgün bir şekilde yumurtlamışımdır. Size birşey daha sormak istiyorum. Eğer yumurta çatlamadıysa çatlama iğnesi ile yumurtayı çatlayabilir mı acaba bir bilginiz varmı çatladıkdan sonrayı değerlendirsek die şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…