Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ewt cnm AYSİMA :)
S sinkar canım maşallah bebeğini kucağına almana az kalmış çok sevindim görünce. Uzun zaman oldu ben hiç bakamadım kk ya. Şimdi görünce eskilere gittim ne totemler yapardık burada sağlıcakla kucağına al miniğini inşallah. Bu arada ben de 2. Bebeğe hamileyim daha çok yeni bakalım zaman neler gösterecek

Sabirsiz61 Canım senin de çok az kalmış doğuma sağlıkla gelsin kuzucuk. 2 bebeğinin arası kaç ay olacak canım merak ettim. Benin de 2. Yolda sürpriz yaptı bize, bizimkinin ablasıyla arası 18 ay olacak Allah nasip ederse

Selam kizlar hamis olanlara bir avazda kurtulmayi bebislrini sag salim kucaklrina almayi hamis olmayanlara da en kisa zamanda hamile kalmayi Rabbim nasip etsin insaAllah . Benimde Rabbim bagislarsa bir kiz bir oglum var kismetse bir tane daha yapmayi istiyoruz insaAllah ovulasyona basliyacam tekrardan kimler ovulasyon kullaniyor

evet canım az kaldı inş sağ salim kucağıma almak nasip olur ... Senin de maşallah 2. yolda Rabbim tamamına erdirsin inş

Günaydın hanımlar
Ovu testim 3.08 de koyulastı.04.08 de pik yaptı ama catlamadıhic böyle olmamıstı
Yarın mı catlar acaba

Eklentiler

• 8A969D55-939E-4F2D-B04A-4A465F686811.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 54
Yok canım planli sezeryan tarihimiz 08.08.18. daha erken gelirsede bilemem suan 2 haftamiz var doguma. Sen neler yapoyorsun?
yigidimiz gedi hosgeldi =) cok guzel bi bebek abla masallah =) rabbim saglikli omur versin .. darisi isteyen diger arkadaslarin basina insallah=) opuyorum sizi cok ablacigim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…