-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.481
Tatildeyim cnm Allaha şükür şimdilik iyi hersey sen nasılsın ?
Neyin olcak cnmTatildeyim cnm Allaha şükür şimdilik iyi hersey sen nasılsın ?
Yaaa nasıl sevindimmm ins sıkı sıkı tutunur14. gün
Allah nasip ederse kızım olacak :)Neyin olcak cnm
Bizde iyiyz iste durmuo sicak su bu
sher33 neyaptin cnm
Sabirsiz61 dogurmadin deme cnm
Ohh hayirli olsun14. gün
Oyy yesinler massllah insaAllah cnm isim dusundunmuAllah nasip ederse kızım olacak :)
Ohh hayirli olsun
Yaaa nasıl sevindimmm ins sıkı sıkı tutunurSaglıcakla gelsin inss cnm
Sonradan farkettim:)Hadi inss buay tutsunnn cnmmAh canımmm keşke gebelik olsa ovulas Testi o :)
Sonradan farkettim:)Hadi inss buay tutsunnn cnmm
Ewt cnm AYSİMA :)Oyy yesinler massllah insaAllah cnm isim dusundunmu
Yok canım planli sezeryan tarihimiz 08.08.18. daha erken gelirsede bilemem suan 2 haftamiz var doguma. Sen neler yapoyorsun?Neyin olcak cnm
sher33 neyaptin cnm
Canım eşim yurtdışında daha gelmedi öyle bekliyoruz gelmesini sen nasılsın ne yapıyorsunNeyin olcak cnm
sher33 neyaptin cnm
S sinkar canım maşallah bebeğini kucağına almana az kalmış çok sevindim görünce. Uzun zaman oldu ben hiç bakamadım kk ya. Şimdi görünce eskilere gittim ne totemler yapardık buradaEwt cnm AYSİMA :)
evet canım az kaldı inş sağ salim kucağıma almak nasip olur ... Senin de maşallah 2. yolda Rabbim tamamına erdirsin inşS sinkar canım maşallah bebeğini kucağına almana az kalmış çok sevindim görünce. Uzun zaman oldu ben hiç bakamadım kk ya. Şimdi görünce eskilere gittim ne totemler yapardık buradasağlıcakla kucağına al miniğini inşallah. Bu arada ben de 2. Bebeğe hamileyim daha çok yeni bakalım zaman neler gösterecek
yigidimiz gedi hosgeldi =) cok guzel bi bebek abla masallah =) rabbim saglikli omur versin .. darisi isteyen diger arkadaslarin basina insallah=) opuyorum sizi cok ablacigim =)Yok canım planli sezeryan tarihimiz 08.08.18. daha erken gelirsede bilemem suan 2 haftamiz var doguma. Sen neler yapoyorsun?