Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kacimci gundesin birbonceki test nasildi aksama yapacagin nasil olacak bunlarda onemli canim suan henuz pik yok gibi duruyor ama koyu. Aksam 7 gibi testi yinele istersen.
Test bugun pik yapti t c den daha koyu bende doktora gittim emin olabilmek adina ultrasonla baktim 1 tane bile yumurta yok gelismis veya gelismeye calisan. Pkos oldugu icin bende bu ovulasyon testleri malesef ki hatali cikiyor bunu bugun netlestirmis oldum. 27. Gunumdu. Bu ay klomenle infertilitede yum takibi yapilmisti oradada gelismedi denilmisti. 21. Gun progestron bakilmisti yum olmamisti. Ama sonradan akintim baslayinca agrim baslayinca ovulasyon testi yapmaya baslamistim dedim yum oluyor galiba. Bugun pik yapinca gittim usg dedigim gibi oldu. Yani demem o ki pko lularda ovu hata verebiliyor. Asla ovulasyon testine guvenmem ve bir daha yapmam. Usg ye girmesem yumurtlama olucak sanirdim. Bunu bu kadar uzun yazdim cunku belki benim gibi durumu olanlar vardir. Bu arada ileri derece pkosum.

Canım merhaba nasılsın sarp 6 aylık oldu bile zalımsın zaman.. hayırlı olsun bebeğim allah sağlıkla almal nasip etsin kucağına bende 2017 ağustos annesiyim.
Maşallah nasilda geciyor degilmi zaman Miray da 14 aylik oldu Rabbim omurlerini bahtlarini guzel eylesin insallah.

S sinkar canım sen tüp bebek aşamalarını ve ücretini bana yazabilir misin eşim yurtdışına gidecek geldiğinde bizde düşünüyoruz da ona göre izin ve bütçe ayarlamak lazım bilgi verirsen çok sevinirim

Çok şükür iyiyim canım ne yapayım işte uğraşıp duruyorum kendi çapımda
Maşalllahh senin Doğum baya yaklaşmış Allah kolaylık versin inşaallah
Saol cnm sende gör bugunleri ins agrili gecioo baya iki gundur dizlerim fena sizlioo bunada sukur ne diyeyim sende gör tez vakitte insaallah

cnm merhaba tabi yazarım
tüp bebek fiyatı 6.500
ilaçlar 1.200 tuttu (kişiye göre değişebiliyor ilaçların fiyatı)
birde genetik,pıhtılaşma,trombofoli gibi testler yapıldı oda 900 tl tuttu
birde birden fazla embriyon oluşursa embriyo dondurma parası alıyorlar, embriyo başı bu fiyat değişiyor benım 10 tane embriyom kaldığı için 3.100 lira ödedim embriyo dondurma parası olarak
benım ilk denemem tutmadı, tekrar transfer parası olarak 3.600 lira ödedim
yane tüp bebek toplamda 15.000 buldu
en az 10.000 ayarlamanız gerekıyor . Tabi ben raporsuz oldum, 3 seneden fazla evli kalan, iki aşılama olan kadınlara rapor veriyorlar o zaman ilaçlarda %30 indirim oluyor. Tüp bebeği ben özel merkezde oldum rapor geçmiyor , ama rapor geçen merkezde olduğun zaman %30 tüp bebeğe de indirim oluyor.
adetin 2. günü başlıyorsun yaklasık 10-12 gün iğne kullanıyorsun
sonra opu (yumurtlama toplama) oluyorsun o sırada eşin sperm veriyor, daha sonra yumurta ve sperm labaratuvar ortamında dölleniyor ve gelişiyor 3. yada 5. günde transfer oluyorsun
10 gün sonra da gebelık testi yapıyorsun
yane eşin sadece 1 gün oda opu zamanında merkezde olsa yeter
geriye kalan kontrollerınde sen tek gitsen de olur

Canımmm çok teşekkür ederim okudum ama yazamadım artık eşim gelince bakalım nasip olmazsa artık geç kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…