Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar benimde bu ay yine hayaller suda. adet oldum ve yarın son günüm. bu ay tekrardan ovulasyon testlerine devam yani :KK43:
artık Bat 17 şubat bekleyeceğiz

Kızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç? :KK61:

Kızlar nolur bana yardımcı olun. 6 aydır korunmuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da yok. Ovulasyon testi ile takip yaptım bu ay ilk kez. Ve çift çizgiyi bundan 14 gün önce yakaladım .hatta ertesi gün silikleşmişti ikinci çizgi. Bugün beklenen adet günüm. Hala adet olmadım ve hiçbir belirtim yok arada sırada gelen kasık çekilmesi ve baş ağrısı dışında. Bu ay tedavi olmuştum kansızlık için. Vitamin vs aldım . Soğan kürü yaptım bir de. Bu aydan umutluyum ama bugün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok üzüldüm. Böyle olupta sonraki günlerde hamile olan yok mu hiç? :KK61:
Sonradan da cıkabilir ama ben sogam kürü yaptıgım ay adetim gecikmisti.belki sende de yn etki olmustur.inşallah hamilesindir tabi.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Sonradan da cıkabilir ama ben sogam kürü yaptıgım ay adetim gecikmisti.belki sende de yn etki olmustur.inşallah hamilesindir tabi.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ama şey ya , ben en son 9 aralıkta adet oldum . Ekle üstüne 7 gün. Sonra bitti adetim. Yani bence baya geçti, hem ovulasyonu gördüysem ve hala 14 gün 16 gün sonra adet olmadıysam ,adetin günü geçmiş diyemez miyim?

Kizlar adetim biteli 3 gun oldu ovulasyon testi böyle cikti nedir bu

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-25-07-52-53.png
    Screenshot_2018-01-25-07-52-53.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 55
Selam kızlar;

Ben geçen aydan beri ovulasyon testi yapıyorum geçen ay 18. günümde pozitif yakaladım ama malesef hamile kalmadım. Bu ay da adetim biter bitmez başladım ama hep silikti dün akşam yine ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu aynı renk çıktı ama C çizgisinden önce T cizgisi çıktı. Bende aynı idrar ile başka test yaptım yine biraz koyu bir silik çizgi çıktı. Bugün yine pozitif çıkmadı yine silik. Bugün 21. günüm. ve ben 32-33 günde bir adet oluyorum. dünkü ilk yaptığım ovulasyon testi doğru olabilir mi ? ya da yumurtlamamış olabilir miyim ama 12. günümde muayeneye gittim ve doktor sağ yumurtalığımda 11 mm olduğunu ve eğer döllenme olursa sağdan olacağını söyledi.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar

X