Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

İsteyerek:)) senin dogum ne zaman bakayim. Benimde beklenen dogum tarihim 21 ocakti ama 1 ocakta aldim mirayi kucagima:)

Ayyy masallahhhhhhh Allah analı babalı büyütsün :)

Ohh çok rahatladım 20 gün önceden gelmesine :) dur kız daha halılar yıkamada ev pis valiz tam değil hediyelikLerın eksikleri var :)

Şaka bi yana doktor demiş miydi gelir bu cadı kız beklemez diye :)

Evet rahim agzi yumusamisti sezeryan tarihim 10 ocakti ama erken gelmeye kalkti ayaklariyla :)

Sağol kuzum sen nasılsın
İyi diyelim iyi olsun. Nasip olurda çocuk doğarsa ben hamileydim diyeceğim. Hasta modundan hamile moduna geçemiyorum. Gebelik kesesi normal hamilelerde yuvarlakmış, benim şeklinde bozukluk varmış riski artırıyormuş. 14 haftalık olduk ama her kontrol ayrı bir korku, cumartesi kontrolüm var bakalım bu kez bizi ne bekliyor.

kızlar testime bir de siz bakın
ovulasyona göre çalışmaları yaptık bata 5 kaldı
erken gebelik testim böyle çıktı bunun markası confort
fakat bu testten sonra da predictor early yaptım negatif
hangisi doğru şimdi

Eklentiler

• DC2AC56E-E79B-4A33-9866-25F535611AB9.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 896302A0-B75B-4FFD-81A7-D49B857FD404.jpeg
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
Benim Mirayda dr bana kesen bozuk sivri biber gibi dedi. Duser dedi ama bak 1 yasini devirdi. Kese dr un cihazi tutmasina gorede sekil aliyor dedi bana suanki dr um ve beni rahatlatti. Bence baska bir dr a da gorun icin rahatlasin.

Usttekinde var evet bariz bence sabah yeniden yap emin ol.

Gunde birle sansini zora sokma gunde ikiye cikart boyle yakin gunlerde koyu gorunce yani yarin eger silik gorursen catlamis diyebiliri bu gece iliski olursa güzel olur.
Sana cok soru soruyorum canim ama dunki ve bugunki testim acaba catlama olmusmu sence bugun sabah bi degerlendirme yaptik testten onceydi yarinda degerlendirme yapmaya gerek varmi

Eklentiler

• 20180106_160045.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 42
Sana cok soru soruyorum canim ama dunki ve bugunki testim acaba catlama olmusmu sence bugun sabah bi degerlendirme yaptik testten onceydi yarinda degerlendirme yapmaya gerek varmi

canım üstteki testine bakılırsa zirvedesin
bugünleri es geçmeyin silikleşicek bu şimdi ce çatlamış olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…