- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #56.101
tesekkur ederimO zaman 13 unde catlamis diyebiliriz eger bir sonraki test silikse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederimO zaman 13 unde catlamis diyebiliriz eger bir sonraki test silikse.
Slm cnm iyilik güzellik sen nasılsın :)
Canım mirayın Doğum günü kutlu olsun demek için baktım ki hamile olduğunu gördüm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah:)Normal canim son haftalarda kilo alimi hizlaniyor gunde 40 gr a kadar alabiliyor kilosu iyi. Ama kilo istiyorsan hergun bir muz tahin pekmez ye muhakkak. Ayrica evet kanamam oldu bastan beri miraydada vardi alistim demekki bende boyle bebeler :)
Tesekkur ederim canim benim cok sagolasinCanım mirayın Doğum günü kutlu olsun demek için baktım ki hamile olduğunu gördüm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah:)
Hic belli olmuyor ama dongune gore bir iki gunun daha var sabah 10-11 aksamda 7 gibi günde iki kez yap testi muhakkak eli kulagindadir kacirmaKizlar ovulasyon testinde koyu cizgi sadece yumurtlama gunundemi cikiyor.yoksa artarakmi koyulasmasi gerekiyor.reglin 13.gunu hala ayni koyulukta testim.28 veya 29 gunde regl oluyorum.
Silik gordukce umitsizlige dustum aslinda akinti artmasi ve kasikta baski hissi basladi ama test boyke olunca acaba heray yanlis belirtilerimi yumurtlama sandim diye dusunmeye basladim.yada acaba hic yumurtlamiyorummuki.sonucta yumurtlamadanda regl olunuyormusHic belli olmuyor ama dongune gore bir iki gunun daha var sabah 10-11 aksamda 7 gibi günde iki kez yap testi muhakkak eli kulagindadir kacirma
Belirtilerde baslamis zaten karamsar olma dongune gore zaten yaklasik iki gun var sen testi aksatmaSilik gordukce umitsizlige dustum aslinda akinti artmasi ve kasikta baski hissi basladi ama test boyke olunca acaba heray yanlis belirtilerimi yumurtlama sandim diye dusunmeye basladim.yada acaba hic yumurtlamiyorummuki.sonucta yumurtlamadanda regl olunuyormus
tsk ederim umarim oyle olur.Belirtilerde baslamis zaten karamsar olma dongune gore zaten yaklasik iki gun var sen testi aksatma
Bende iyiyim çok şükür tedavi nasıl gidiyor merak ettim artık girmiyorsunSlm cnm iyilik güzellik sen nasılsın :)
Cnm giriyorum da artık malum tüp bebek sayfasına takılıyorum bugün eşimle genetik sonuçlarımızı aldık temiz çıktı şükür adetimi bekliyorum ikinci tedavime bu ay başlayacağım inşBende iyiyim çok şükür tedavi nasıl gidiyor merak ettim artık girmiyorsun
İnşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın canımCnm giriyorum da artık malum tüp bebek sayfasına takılıyorum bugün eşimle genetik sonuçlarımızı aldık temiz çıktı şükür adetimi bekliyorum ikinci tedavime bu ay başlayacağım inş
Genetik derken cnmCnm giriyorum da artık malum tüp bebek sayfasına takılıyorum bugün eşimle genetik sonuçlarımızı aldık temiz çıktı şükür adetimi bekliyorum ikinci tedavime bu ay başlayacağım inş
bizim sebebsiz infertilitedi cnm yaptırmadığım bir genetik kalmıştı... Yane eşimle benım kalıtsal taşıyıcı bir hastalıgımız varmı diye baktırlar bazen eşlerde birinde kalıtsal (taşıyıcı ) hastalık oluyor , o zaman hamile kalmak zorluşıyor yada düşük oluyor... şükür o da temiz çıktı artık sabırla bekleyeceğizGenetik derken cnm
Cok sevindim.ins olcak busefer cnm dua dua sabir
Sher33 xnm sende ins sen neysoion
benim yeni reglimi düzenlesene buay çok umutluyum 15 ocak bat.Mucizesini bekleyenler gobusleriniz bebisle dolsun insallah yeni yilda :)
bende 36 oldum inşallah bu yıl gülecek yüzümBunuda alayim hayirlisiyla kucagima baska istemiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin yas oldu 35 baska yapamam :)
Belirtilerde baslamis zaten karamsar olma dongune gore zaten yaklasik iki gun var sen testi aksatma