Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

He tm saol cnm ya sen normal dogum etmistin deme nasil oldu evdemi samci centin nasil anlatirmisin az
Ben sezeryan oldum Miray donmedi makat gelisti mecburi yani. Planli tarihim 10 ocakti ama acilmam baslayip nisan gelince 1 ocakta hemen sezeryana girdim. Nisan geldi 2 saat sonra kizimi kucağıma aldim yani sancı falan cekmedim cektiysem bile agri esigim yuksek oldugu icin anlayamadim.

Bir yasina girdi ozaman neguzel
Peki simdi normalmi istiorsun
Korkz varmi ben korkuim ya beni cesaret ver cnm

Bir yasina girdi ozaman neguzel
Peki simdi normalmi istiorsun
Korkz varmi ben korkuim ya beni cesaret ver cnm
Malesef bulunduğum sehirde ssvd destekleyen Dr yok o yuzden sezeryan olacagim ama ben hep normal istedim korkulacak birsey yok inan bana daha ilk gordugun an herseyi unutuyorsun korkulacak birsey olsa ben ikinciyi dogurmaya kalkmazdim sanırım:))

Amin ama Allah herkese versin ins cokca
Ya Allah yardim edior ya eder Rabbim buyuk hayurlisi olsun sen kac istersin cocuk ben ile iki istiom ins olur yani evlat baska tekmesi bile dua edioruz ins kutsal sey bu

Amin ama Allah herkese versin ins cokca
Ya Allah yardim edior ya eder Rabbim buyuk hayurlisi olsun sen kac istersin cocuk ben ile iki istiom ins olur yani evlat baska tekmesi bile dua edioruz ins kutsal sey bu
Bunuda alayim hayirlisiyla kucagima baska istemiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin yas oldu 35 baska yapamam :)

Bunuda alayim hayirlisiyla kucagima baska istemiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin yas oldu 35 baska yapamam :)
Asil daha kucuksun yani ama hamilelik zor vede bakmak yani Rabbim bunlara versin uzun ömur ins benim 28 29 olcak digumdan bir ay sonra ins birtane daha olursa tm ins yaa bu bebegime aldim.araba falan ama odada yaocam ama biraz ucuz kaliteli alamiyacam maddi durum cook yok burdada pahali hollanda baya ins ikinci cocugum sagligimiz olursa ims daha gizelini alirim sen yaptinmi oda falan neler aldin benim.simdikten 56 beden 80 ne kadar kiyafet iki koca torba doldu yeter diom almayin diom seninde oldumu baya

Ben oda yapmadim henuz erken 2 yasa kadar odasini ayirmayacagim zaten. Kizimda cok kiyafet yok ben abartmadim ama ona rağmen bazilarini giyemedi bile bence sonraki aylar icin birsey alma kilosu cok etkili ufak gelebilir yada yaz icin aldigim buyuk gelirse kisa kalir giyemez falan az ve öz almak her zaman en iyisi.

Esyalarini nereye koydun oeki cnm dolap sart bana oda var orayi dolap kurmak istiom internette guzl odalar var heves edio insan yoknyok almiom koyafet artik yeter

Esyalarini nereye koydun oeki cnm dolap sart bana oda var orayi dolap kurmak istiom internette guzl odalar var heves edio insan yoknyok almiom koyafet artik yeter
Kendi gardolabimda yer actim birde uc gozlu sifonyerim var onu kullaniyorum odasi olunca rahatlariz suan isimi goruyor :)

Herkese iyi yillar dilerim. Ben cok kullandim opk teslerini. Ancak bu ay ilk kez kararsiz kaldim. Sizlere de ekleyeyim . 12.ci gun mu 13.cu gun mu peak? Ayrica 13.gun 3 saat sonra mi catladi bu yumurta bilemedim. Fikri olan yazarsa sevinirim. Hepsinde de sivi alimi hic yok. En az 2saat bekleyip yaptigim testler.

Pik 13. Gun olmus devami yokmu testlerin bugun kacinci gun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…