- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.961
tebrik ederim canım birgün bende bu mutlu haberi vereceğim peki neden bu kadar geç olmasının sebebi neydi?Tam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim
Rabbime binlerce şükürler olsun.dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Rabbim bekleyen herkese En kisa zamanda hayirla versin insallah.
Sabirsiz61
amin canim Rabbim sana sanada nasip etsin.esimde morfoloji 1 di ve bende de yumurta tembelliği vardi.tebrik ederim canım birgün bende bu mutlu haberi vereceğim peki neden bu kadar geç olmasının sebebi neydi?
Tebrikler :) Kucagınıa almak nasip olsunamin canim Rabbim sana sanada nasip etsin.esimde morfoloji 1 di ve bende de yumurta tembelliği vardi.
Ve hic tedavisiz oldu deme yaa Rabbim iste tebrikler cnm benim dinlen birsey yapma 3 ay ai darisi herkrse insamin canim Rabbim sana sanada nasip etsin.esimde morfoloji 1 di ve bende de yumurta tembelliği vardi.
evet canım tedavisiz oldu çok sukur.ara tatil için Türkiye'ye bilet almistim.tup bebek tedavisi için ön görüşme yapacaktim.Amin Rabbim herkese nasip etsin.sende sağ salim kucağına al canım :)Ve hic tedavisiz oldu deme yaa Rabbim iste tebrikler cnm benim dinlen birsey yapma 3 ay ai darisi herkrse ins
Ins cnm senin yasin kacti nerde oturuordun cnmevet canım tedavisiz oldu çok sukur.ara tatil için Türkiye'ye bilet almistim.tup bebek tedavisi için ön görüşme yapacaktim.Amin Rabbim herkese nasip etsin.sende sağ salim kucağına al canım :)
kazakistandayim ve 26 yaşındayım ama yakında 27 olacagim.Ins cnm senin yasin kacti nerde oturuordun cnm
Cok guzel cnm dinlen az bir sey yapma yani dikkat et inskazakistandayim ve 26 yaşındayım ama yakında 27 olacagim.
Ben o gece normal doğumla aldım kucağıma bebeğimi darısı isteyen bekleyen herkesin başınaSagolsın canm darısı sana az kaldı ıns.rabbım kolaylık versn normal olacak sanırım bu haftayı bekledıgıne gore. sancı ısı zor ıs rabbım yar ve yardımcın olsn canm
Canimmm cok tebrik ederim. Saglikla kucagina al inşallahTam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim
Rabbime binlerce şükürler olsun.dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Rabbim bekleyen herkese En kisa zamanda hayirla versin insallah.
Sabirsiz61
Oooo hadı hayırlı ugurlu olsn canm.Ben o gece normal doğumla aldım kucağıma bebeğimi darısı isteyen bekleyen herkesin başına
Bende senin gibi 39+4te yaptm doğum :)) amin canım hepimizinki hayırlı olsunOooo hadı hayırlı ugurlu olsn canm.
Allah razı olsun canim.Rabbim evladına uzun ömürler versin :)Canimmm cok tebrik ederim. Saglikla kucagina al inşallah
tebrik ederim canım rabbım isteyen herkeze bizlerede nasıp etsın ınsallah benımde 2 yıl bıttı olmuyor artık e test ne ovılasyon gunu hıc bıseyı takıp etmıyorum hastaeye bıle gıtmıyorum 1 kere asılama yaptırmıs sonuc negatıf rabbım bılır gununu saatınıTam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim
Sabirsiz61
çok dua et canim.Rabbim inşallah nasip eder.birde kafana çok takmamaya calis.ben bu ay öyle yapmistim.ne zaman aklıma gelse kendime bir uğraş buldum başka şeyler düşünmeye calistim.tebrik ederim canım rabbım isteyen herkeze bizlerede nasıp etsın ınsallah benımde 2 yıl bıttı olmuyor artık e test ne ovılasyon gunu hıc bıseyı takıp etmıyorum hastaeye bıle gıtmıyorum 1 kere asılama yaptırmıs sonuc negatıf rabbım bılır gununu saatını:'(
Iyı cok sukur gunun gecmemıs.gecınce ınsan stres oluyo.bol bol emzırmelı gunler dılerm.Bende senin gibi 39+4te yaptm doğum :)) amin canım hepimizinki hayırlı olsun
anım Allah analı babalı büyütsün SaglıcaklaBende senin gibi 39+4te yaptm doğum :)) amin canım hepimizinki hayırlı olsun
Ya ben senin o minnagini bi severim bi severim ensemden itibaren diken diken oldum inan cok sevindim bu aralar daha iyi bir haber alamazdim. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucagina almayi nasip etsin o inatçı minnagi.Tam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim
Sabirsiz61
Hadi gözün aydin ömrü bahti guzel olsun evladininBen o gece normal doğumla aldım kucağıma bebeğimi darısı isteyen bekleyen herkesin başına
Allah razı olsun senden canim.sende hep dua ediordun banaYa ben senin o minnagini bi severim bi severim ensemden itibaren diken diken oldum inan cok sevindim bu aralar daha iyi bir haber alamazdim. Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucagina almayi nasip etsin o inatçı minnagi.