Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

image.jpeg Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Tam 3 yıldır meleğimi bekliyordum.Her ay pes etmeden defalarca test yapiyordum.artik çok yorulmustum.bu ay kendimi hamile kalmayacagima inandirdim.hicbirsey kullanmadim.iliskiden sonra yatmadim.sicacik suyla duş aldim.tum dikkat ettiğim şeyleri bu ay kenara koydum.sonra adetim gecikti ama hamile olamazdim geçen ayda gecikmişti hem.adet belirtilerim de başlamıştı zaten.5 gün geçti aradan dayanamadım ve test yaptim.birde ne goreyim.tam tamına 2 cizgi.Allahim dedim bu olabilirmi?ne yapacağımı bilemedim.hicbiryere sigamiyordum.Kizlar sonunda bende hamileyim:anneadayı:
Rabbime binlerce şükürler olsun.dua eden arkadaşlarımdan Allah razı olsun.Rabbim bekleyen herkese En kisa zamanda hayirla versin insallah.:KK200:
Sabirsiz61 Sabirsiz61

Çok sevindim canım benim. Hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allahım

4465FC59-B14C-47F3-A8B2-74423370030C.jpeg
Kızlar anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen bat 11 Aralık lh testi yaptım bu şekilde çıktı şimdi yumurtlama Yok değil mi pko var ne zaman yumurtlama gerçekleşti bilgim Yok kızıma adetin bitişi gebe kaldım pko yumurtlama düzensizliği yapıyor yaşayanlar bilir

Mrb kizlar bi sorum olacakti. Ben gecen ay ve bu ay ovulasyona basladim gecen ay gormustum anlamistim ama bu ay cizgiler hep silik cikiyo 31 32 gunde bi adet oluyorum gecen ay 18.gunde gunde cift cizgiyi gordum ve tam 14 gun sonra adet oldum ama bu ay bugun 21.gunum ve hala cizgi istenilen koyulukta degil simdiye kadar yumurtamin catlamadigi olmadi hep adet oldum sizce laboquick testte bi sorun olabilir mi. Bu arada 1 haftadir yapiyorum testi

Güzel haberler aldik verdik burada bir cok hamilelige sevindik doğumla percinledik. Hala bu ozlem icin ugrasan canlarimda var burada. Biraz tereddut etsemde bu yuzden yinede sizinle paylasmaya karar verdim. Benim pamuk kızım abla oluyor nasipse. Bugun aksam uzeri test yaptim kanlada tescilledim degerim 728 ve 4+3 gunluk hamileyim. Rabbim isteyen arzu eden herkese nasip etsin insallah:dua::KK200:

Güzel haberler aldik verdik burada bir cok hamilelige sevindik doğumla percinledik. Hala bu ozlem icin ugrasan canlarimda var burada. Biraz tereddut etsemde bu yuzden yinede sizinle paylasmaya karar verdim. Benim pamuk kızım abla oluyor nasipse. Bugun aksam uzeri test yaptim kanlada tescilledim degerim 728 ve 4+3 gunluk hamileyim. Rabbim isteyen arzu eden herkese nasip etsin insallah:dua::KK200:
Amin canım benim :dua: çok güzel bir haber verdin çok sevindim canım benim:KK200: :KK15:Allah kucağına almayı nasip etsin :dua::KK200::nazar: Miray ımız abla oluyor:KK49::KK49:

çok sevindim canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kolay bir hamilelik diliyorum.:nazar::KK200:

Tebrik ederim can gozunuz aydin cok sevindim

Ooooo cok sevındm hayırlı olsn canm.bızde 37 gunluk olduk ve gunduzlerı benı cok yoruyo fındık.o yuzden 2.cıyı dusunemıyorm hıc.sen nadıl karar verdn.veya zaman gecınce unutuluyo mu sıkıntılar o yuzden 2.ye karar vermek kolay oluyo mu onu merak ettım deneyımını paylasırsan sevınırm

Ooooo cok sevındm hayırlı olsn canm.bızde 37 gunluk olduk ve gunduzlerı benı cok yoruyo fındık.o yuzden 2.cıyı dusunemıyorm hıc.sen nadıl karar verdn.veya zaman gecınce unutuluyo mu sıkıntılar o yuzden 2.ye karar vermek kolay oluyo mu onu merak ettım deneyımını paylasırsan sevınırm
Masallah zaman su gibi. Daha tazesin o yuzden dusunmemen normal hos ben daha doğurmadan ikinciyi istiyordum :) kizim masallah uysal duzenli bir kiz 11.5 aylik oldu aralarinda nasipse 19 20 ay olacak bir arada büyüyüp cikarlar. Yaşım 35 ailede erken menapoz gecmisi cok yaygin 37 lere bile dustu menapoz yaşı ve kizima bile dr tüp bebekle kalirsin dedigi icin korunmadik hic. 3 ay once yine kizimdaki gibi kimyasal gebelik yasadim ve yine ayni sekilde 3. Adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim. Tek cocuk hic cocuk iki çocuk çok cocukmus derler yorulacagim bunalacagim belkide ama ben kuzularimi 9 sene bekledim dedim ya kardessiz olmaz biz bugun variz yarin yokuz onlar birbirinin dayanağı olsun. Rabbim dağına gore kar ve sabrini verirmis analarimiz bagda bahcede calisip yoklukta 3 4 taneyi bakabildiyse bu gunumuz sartlarinda bakariz diye düşündüm :) kizim meme duskunu nasipse tandem emzirme yapip ikisini birlikte emzirecegim :)
Biz istedik Rabbimde nasip etti cabalayan ugrasan arkadaslarimizi gorunce bu bile buyuk nimet ve lütuf Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

X