Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

O zaman pik olmus bu 2 gun iliski sart. Dusuk sonrasi adette degismeler oluyor kiminin uzuyor kiminin kisaliyor benim 28 gunden 24 gune dusmustu ve 3.ayimda hamile kaldim kizima. Testlere guven bu durumda demekki bu ay 30 31 gunde gelecek adetin.
Benim de.bu ay 3.ayım inşallah senin gbi bende 3.ayımda hamile kalırım inşallah . Bilmiyorum canım ben pek güvenemiyorum yarın tekrar test yapıcam bakalım aynı koyuluk mu çıkacak

Adet dongunuz onemli burada kac gunde adet oluyorusunuz adetleriniz duzenli mi?
Normalde 32 günde falan mutlaka yani ayın ayni günü olurdum ama bir kac aydir ama gecen üc ayı siralarsam 35. Gun 32. Gun ve son 39. Gunde geldi ne yapmam lazim simdi 60 tane testim var innovita marka

Benim de.bu ay 3.ayım inşallah senin gbi bende 3.ayımda hamile kalırım inşallah . Bilmiyorum canım ben pek güvenemiyorum yarın tekrar test yapıcam bakalım aynı koyuluk mu çıkacak
Yarini bekleme aksam 7 gibi tekrarla silinmisse catlamis demektir iliski olmali burada bircok arkadasimiz bu testlerin isiginda degerlendirip hamile kaldi.

Normalde 32 günde falan mutlaka yani ayın ayni günü olurdum ama bir kac aydir ama gecen üc ayı siralarsam 35. Gun 32. Gun ve son 39. Gunde geldi ne yapmam lazim simdi 60 tane testim var innovita marka
En az olani baz alirsak 16 17.gun gibi yumurtlaman oluyor en erken. Bu durumda. 12.gun test yapmaya baslamalisin. Sabah 10 11 gubi aksamda 6b7 gibi gunde 2 kez yapki kacirma ovulasyonu.

Kızlar nolur bana yardım edin. İki gün önce tam yumurtlama günümde eşimle ilişkim oldu. Ve iki gündür çok şiddetli karnım ağrıyor. Yani kaburgalarimin alt kısmı karın boşluğuna şiddetli batmalar oluyor. Özellikle hareket ederken sağa sola dönerken daha çok karnım kasılıyor daha çok batmalar oluyor. Hem bel kemigimde de biraz agrim var. Sizce hamile miyim. Bu karın ağrıları batmaları kasılmaları falan yumurtlama gününde döllenmenin gerçekleştiginin göstergesi midir? Daha önce böyle şeyler olmuyordu çünkü. Lütfen cevap verin kızlar

Canım bu kadar erken olmaz iki gün önce yumurtlamışsın hemen belli etmez kendini
ım

2 gunde olmaz usutmussundur. Dollenme 5 7 gun arasinda gerceklesiyor.

Kızlar 4-5-6 haftalık hamile olanlar bana ovülasyon testi yapabilecek olan var mı çünkü benim ovülasyon testim hep pozitif çıkıyor hamilelikte böyle çıkıyor diye duymuştum 8 gündür hep pozitif hamile olan bir kişiden rica etsem bana çok yardımcı olmuş olursunuz Benimle paylaşsanız

Hamilelerinde pozitif cikiyor dogrudur. Ama ben hamile degilkende adetime yakin bircok kez benimde baska arkadaslarinda pozitif ciktigini biliyorum. Buna bel baglama eger adetine 5 gun civari kaldiysa gebelik testi yapman daha dogru olur.

Hamilelerinde pozitif cikiyor dogrudur. Ama ben hamile degilkende adetime yakin bircok kez benimde baska arkadaslarinda pozitif ciktigini biliyorum. Buna bel baglama eger adetine 5 gun civari kaldiysa gebelik testi yapman daha dogru olur.
Yok hayır daha 9 gün var bata şimdi gebelik testi yapsam çıkmaz daha dün çıkmamıştı

Kızlar burda okuduklarıma göre adete yakın ovülasyonda pozitif çıkınca hamile olduğunu öğrenen çok var sonucu negatif olanda benimde beş gün var bata denemk istedim dün ve bugün yaptım ikinci çizgi yok denecek kadar az umutlarım tükendi açıkcası şimdiden kendimi negatife hazırlamalımıyım? Ovülasyonu negatif gösterip hamile olduğunu öğrenen yokmu aranızda

Benim son 3 gun kalana kadar negatif cikmisti canim. Umudunu kaybetme nasipte varsa insaallah olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…