Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benimde bat bügün olmadım daha olcak gibiyim ovu testi vardı elimde yaptım böyle çıktı sabaha olmazsam gebelik testi yapcam bakalım

Eklentiler

• IMG_2190.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 61
Tatlım nasipten öte yol gitmiyor İnan Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriliyordur üzülme lütfen

Selamlar , aslında ovulasyon testi konusunda tecrübeliyim kendim ilk çocuğuma bu şekilde hamile kaldım tavsiye ettiğim yardımcı olduğum arkadaşlarım da çok şükür hamile ,fakat şuan yakın arkadaşıma yardımcı olamıyorum , test yapıyoruz bu ay çarşamba günü test pik yaptı , bugün cumartesi hala silikleşmiş değil ikinci çizgi. Ben hiçbirşey anlamadım bu işten. Yumurtlama olduysa neden lh inmiyor , olmadıysa neden pik yaptı. Anlayanınız tecrübe edeniniz var mı ?

Yumurta buyuyup çatlamamiş olabilir. Benim çogu zaman oyle oluyodu dr kontrolunde igneyle catlatma yaptik

Ne zaman dogum:)

Birden fazla yumurta olabilir yada yumurta fazla gelisip catlamadigi icin kiste donusmus olabilir. Birde herkesin lh hormonu aninda pik yapip dusmuyor yani koyuluk olduktan 3 gun sonrada yumurta catlayabilir. Birde tedavi goruyor mu yani catlatma ignesi falan olduysada testte koyu cikiyor. Eger bu araliktaki gunleri degerlendirdiyse endise etmesine gerek yok. Teste devam etsin silinene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…