-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.761
Amin cnm.tabikide evlatsizlik daha aci birsey dogum neki yaninda hastalik degil sey degilAynen canm rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsn ıns
Saol canım daha keseyi göremedim ben nasipse cumartesi rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahSaol cnm senide göruom masallah sanada
Ins cnm görurusun ya merak etme dua et hepinizeSaol canım daha keseyi göremedim ben nasipse cumartesi rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah
Ay hadi insallah bir avazda kucagina alirsin kizini canim kolay dogumun olsun insallahSuanlık normal dogum gozukuyo 10 gun kaldı bakalm beklıyorz ne zaman gelırse Ranamız. ıns rabbım hayırlısıyla kolaylıkla kavusturur
Amın canm ıns.cok sagolAy hadi insallah bir avazda kucagina alirsin kizini canim kolay dogumun olsun insallah
Allah hayirlisiyla kavustursunAmın canm ıns.cok sagol
Bende öyle dedim koyu günleri de bi boş bi dolu değerlendirdiler , silindiği gün iki gece peşpeşe değerlendirdiler. Şimdi beklenen adet pik yaptığı günden 14 gün sonra mıdır silindiği günden 14 gün sonra mı , bi çelişki daha :/Birden fazla yumurta olabilir yada yumurta fazla gelisip catlamadigi icin kiste donusmus olabilir. Birde herkesin lh hormonu aninda pik yapip dusmuyor yani koyuluk olduktan 3 gun sonrada yumurta catlayabilir. Birde tedavi goruyor mu yani catlatma ignesi falan olduysada testte koyu cikiyor. Eger bu araliktaki gunleri degerlendirdiyse endise etmesine gerek yok. Teste devam etsin silinene kadar.
Pik yaptığı günden sayacak canım 14. Gün gelmesi lazım gelmez inşallahBende öyle dedim koyu günleri de bi boş bi dolu değerlendirdiler , silindiği gün iki gece peşpeşe değerlendirdiler. Şimdi beklenen adet pik yaptığı günden 14 gün sonra mıdır silindiği günden 14 gün sonra mı , bi çelişki daha :/
Amın canm ıns tesekkur ederm.senın bebıs nasıl buyumustur 4 aylık oldu muAllah hayirlisiyla kavustursun
Silindigi gunden sonra :)Bende öyle dedim koyu günleri de bi boş bi dolu değerlendirdiler , silindiği gün iki gece peşpeşe değerlendirdiler. Şimdi beklenen adet pik yaptığı günden 14 gün sonra mıdır silindiği günden 14 gün sonra mı , bi çelişki daha :/
Amın canm ıns tesekkur ederm.senın bebıs nasıl buyumustur 4 aylık oldu mu
Ne guzel darısı bıze ıns3.5 aylık canım büyüyor çok şükür :)
Lh hormonu ik yapmis yani yumurta catlamak uzere bu gece ve yarin gece iliski olsun. Testi sabah yaptiysaniz aksam6 7 gibi yine yapin eger koyuluk gittiyse yumurtlama olmus demektir.Merhaba
Kızlar testlerim böyle yorumlarmısınız bu ne demek
Adet dongunuz onemli burada kac gunde adet oluyorusunuz adetleriniz duzenli mi?Kizlar ovulasyon testini ilk kez kullanicam adetim biteli 3 gun oldu ne zaman baslasam yapmaya
Benim 9 günümde pil yapmıştı daha sonra silikleşi 2 gün silikti sonra üç gün yapmadım ve şimdi yaptım kopkoyu hatta kontrol çizgisintesttn daha koyu çıktı adetim düşükten önce 31 32 gündü düşükten sonra ilk 45.gün 2 28.gün ve bu ay 3.ayım kaçta olurum bilmiyorum işteAdet dongunuz onemli burada kac gunde adet oluyorusunuz adetleriniz duzenli mi?
Bugun adetinizin kacinci gunu? Gebelik icinmi ovulasyon testini yaptiniz bu koyu olani yoksa ovulasyon icin mi anlayamadim ben.Benim 9 günümde pil yapmıştı daha sonra silikleşi 2 gün silikti sonra üç gün yapmadım ve şimdi yaptım kopkoyu hatta kontrol çizgisintesttn daha koyu çıktı adetim düşükten önce 31 32 gündü düşükten sonra ilk 45.gün 2 28.gün ve bu ay 3.ayım kaçta olurum bilmiyorum işte
Bugün adetimin 16 günü hayır ovülasyon için yaptımBugun adetinizin kacinci gunu? Gebelik icinmi ovulasyon testini yaptiniz bu koyu olani yoksa ovulasyon icin mi anlayamadim ben.
O zaman pik olmus bu 2 gun iliski sart. Dusuk sonrasi adette degismeler oluyor kiminin uzuyor kiminin kisaliyor benim 28 gunden 24 gune dusmustu ve 3.ayimda hamile kaldim kizima. Testlere guven bu durumda demekki bu ay 30 31 gunde gelecek adetin.Bugün adetimin 16 günü hayır ovülasyon için yaptım