Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim ovülasyon hep pozitif kaç gündür bir haftayı geçti hep pozitif .

Kızlar bişey sorcam kafama çok takıldı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Hani tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım diyorlar ya, döllenme ilişkiden 5 gün sonra oluyormuş. O zaman yumurtlama günündeki ilişkiden 5 gün sonra hamile kalınmış olması gerekir.Nasıl tam ilişki günü hamile kaldım diyorlar o zaman, kafam çok karıştı????

Canm bızım yumosların 24 saat omru var o sırada veya oncesı sonrasında ılıskı olursa yumurta spermle bulusuyo ve gerı tuplerden rahme gelıyo yerlesıyo.bu yerlesme surecı 5 veya 7 gunu buluyo ve ondan sonra yavas yavas beta hcg kanda yukselmeye baslıyo

Senin bebekte benim kız gibi 40 haftayı doldurcak anlaşılan :)

Hamilelik haftasida son regl tarihinden baslatilir mesela :) çokta takılmamak lazım

Yani eğer nasipse döllenme hemen ilişki günü oluyor, ama döllenen yumurtanın rahme gelip yerleşme süreci 5 veya 7 gün sürüyor diyorsun, doğru mu anladım canım:) Ya bir de ateşin ilişkiden sonra 37 buçuğa kadar çıkması normal mi sence?

Kızlar merhaba, içinizde agnucaston kullanan var mı? Hem doğalmış hem de hamile kalmayı hızlandırıyormuş :)

Aynen oyle canm dogru.ates olcmeyle yumurtlamayı takıp edenler var ama ben bılmıyorm canm.ben ovulasyon testıyle hamıle kaldm.

Aynen oyle canm dogru.ates olcmeyle yumurtlamayı takıp edenler var ama ben bılmıyorm canm.ben ovulasyon testıyle hamıle kaldm.
Tam 5 gün önce yumurtlama gününde eşimle ilişkim oldu. Ve 3 gündür ateşim yüksek 37 buçuk şuanda, yumurtam döllenmiş olabilir mi canım, bilgilerinden faydalanmak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…