- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.801
Benim ovülasyon hep pozitif kaç gündür bir haftayı geçti hep pozitif .Kızlar burda okuduklarıma göre adete yakın ovülasyonda pozitif çıkınca hamile olduğunu öğrenen çok var sonucu negatif olanda benimde beş gün var bata denemk istedim dün ve bugün yaptım ikinci çizgi yok denecek kadar az umutlarım tükendi açıkcasışimdiden kendimi negatife hazırlamalımıyım? Ovülasyonu negatif gösterip hamile olduğunu öğrenen yokmu aranızda
Gebelik testi yaptınmı canım.Benim ovülasyon hep pozitif kaç gündür bir haftayı geçti hep pozitif .
Canm bızım yumosların 24 saat omru var o sırada veya oncesı sonrasında ılıskı olursa yumurta spermle bulusuyo ve gerı tuplerden rahme gelıyo yerlesıyo.bu yerlesme surecı 5 veya 7 gunu buluyo ve ondan sonra yavas yavas beta hcg kanda yukselmeye baslıyoKızlar bişey sorcam kafama çok takıldı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Hani tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım diyorlar ya, döllenme ilişkiden 5 gün sonra oluyormuş. O zaman yumurtlama günündeki ilişkiden 5 gün sonra hamile kalınmış olması gerekir.Nasıl tam ilişki günü hamile kaldım diyorlar o zaman, kafam çok karıştı????
Canm bızım yumosların 24 saat omru var o sırada veya oncesı sonrasında ılıskı olursa yumurta spermle bulusuyo ve gerı tuplerden rahme gelıyo yerlesıyo.bu yerlesme surecı 5 veya 7 gunu buluyo ve ondan sonra yavas yavas beta hcg kanda yukselmeye baslıyo
Kızlar bişey sorcam kafama çok takıldı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Hani tam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kaldım diyorlar ya, döllenme ilişkiden 5 gün sonra oluyormuş. O zaman yumurtlama günündeki ilişkiden 5 gün sonra hamile kalınmış olması gerekir.Nasıl tam ilişki günü hamile kaldım diyorlar o zaman, kafam çok karıştı????
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarr sukur cadi gösterdi kendine veeeeee kizimiz oluor burdakinlere arkadas cok sukur Rabbime
Ins cnm seninkide bence kiz burda hep kiz kardes olcaklarTebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen ya gelesı yok daha. bır hafta daha kalsn bakalm oyle boyle cıkıcak nasılsa cadııSenin bebekte benim kız gibi 40 haftayı doldurcak anlaşılan :)
Hayirlisi olsun canimAynen ya gelesı yok daha. bır hafta daha kalsn bakalm oyle boyle cıkıcak nasılsa cadıı
Yani eğer nasipse döllenme hemen ilişki günü oluyor, ama döllenen yumurtanın rahme gelip yerleşme süreci 5 veya 7 gün sürüyor diyorsun, doğru mu anladım canım:) Ya bir de ateşin ilişkiden sonra 37 buçuğa kadar çıkması normal mi sence?Canm bızım yumosların 24 saat omru var o sırada veya oncesı sonrasında ılıskı olursa yumurta spermle bulusuyo ve gerı tuplerden rahme gelıyo yerlesıyo.bu yerlesme surecı 5 veya 7 gunu buluyo ve ondan sonra yavas yavas beta hcg kanda yukselmeye baslıyo
Evet onu biliyorum canım o da bir tuhaf :) Peki ilişkiden sonra ateşin yükselmesi ne anlama gelir normal miHamilelik haftasida son regl tarihinden baslatilir mesela :) çokta takılmamak lazım
Yani ates takibiyle kalanlar var ama ben kalmadim o sekildeEvet onu biliyorum canım o da bir tuhaf :) Peki ilişkiden sonra ateşin yükselmesi ne anlama gelir normal mi
Aynen oyle canm dogru.ates olcmeyle yumurtlamayı takıp edenler var ama ben bılmıyorm canm.ben ovulasyon testıyle hamıle kaldm.Yani eğer nasipse döllenme hemen ilişki günü oluyor, ama döllenen yumurtanın rahme gelip yerleşme süreci 5 veya 7 gün sürüyor diyorsun, doğru mu anladım canım:) Ya bir de ateşin ilişkiden sonra 37 buçuğa kadar çıkması normal mi sence?
Tam 5 gün önce yumurtlama gününde eşimle ilişkim oldu. Ve 3 gündür ateşim yüksek 37 buçuk şuanda, yumurtam döllenmiş olabilir mi canım, bilgilerinden faydalanmak istiyorum:)Aynen oyle canm dogru.ates olcmeyle yumurtlamayı takıp edenler var ama ben bılmıyorm canm.ben ovulasyon testıyle hamıle kaldm.
Sen yumurtlama gününde mi hamile kaldın canım
Bu arada bebegin hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallahAynen oyle canm dogru.ates olcmeyle yumurtlamayı takıp edenler var ama ben bılmıyorm canm.ben ovulasyon testıyle hamıle kaldm.