Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Birden fazla yumurta olabilir yada yumurta fazla gelisip catlamadigi icin kiste donusmus olabilir. Birde herkesin lh hormonu aninda pik yapip dusmuyor yani koyuluk olduktan 3 gun sonrada yumurta catlayabilir. Birde tedavi goruyor mu yani catlatma ignesi falan olduysada testte koyu cikiyor. Eger bu araliktaki gunleri degerlendirdiyse endise etmesine gerek yok. Teste devam etsin silinene kadar.
Bende öyle dedim koyu günleri de bi boş bi dolu değerlendirdiler , silindiği gün iki gece peşpeşe değerlendirdiler. Şimdi beklenen adet pik yaptığı günden 14 gün sonra mıdır silindiği günden 14 gün sonra mı , bi çelişki daha :/

Bende öyle dedim koyu günleri de bi boş bi dolu değerlendirdiler , silindiği gün iki gece peşpeşe değerlendirdiler. Şimdi beklenen adet pik yaptığı günden 14 gün sonra mıdır silindiği günden 14 gün sonra mı , bi çelişki daha :/
Pik yaptığı günden sayacak canım 14. Gün gelmesi lazım gelmez inşallah

Merhaba
Kızlar testlerim böyle yorumlarmısınız bu ne demek

Eklentiler

• 8F67E371-1043-4C14-9ADA-7A2FABDB67B1.jpeg
    8F67E371-1043-4C14-9ADA-7A2FABDB67B1.jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 44
Adet dongunuz onemli burada kac gunde adet oluyorusunuz adetleriniz duzenli mi?
Benim 9 günümde pil yapmıştı daha sonra silikleşi 2 gün silikti sonra üç gün yapmadım ve şimdi yaptım kopkoyu hatta kontrol çizgisintesttn daha koyu çıktı adetim düşükten önce 31 32 gündü düşükten sonra ilk 45.gün 2 28.gün ve bu ay 3.ayım kaçta olurum bilmiyorum işte

Benim 9 günümde pil yapmıştı daha sonra silikleşi 2 gün silikti sonra üç gün yapmadım ve şimdi yaptım kopkoyu hatta kontrol çizgisintesttn daha koyu çıktı adetim düşükten önce 31 32 gündü düşükten sonra ilk 45.gün 2 28.gün ve bu ay 3.ayım kaçta olurum bilmiyorum işte
Bugun adetinizin kacinci gunu? Gebelik icinmi ovulasyon testini yaptiniz bu koyu olani yoksa ovulasyon icin mi anlayamadim ben.

Bugün adetimin 16 günü hayır ovülasyon için yaptım
O zaman pik olmus bu 2 gun iliski sart. Dusuk sonrasi adette degismeler oluyor kiminin uzuyor kiminin kisaliyor benim 28 gunden 24 gune dusmustu ve 3.ayimda hamile kaldim kizima. Testlere guven bu durumda demekki bu ay 30 31 gunde gelecek adetin.

X