Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bende bukadar çabuk beklemiyodum hala 4 gün var diye rahattım bide inşallah dualarımız kabul olur
Insallah kabul olur bak iyiki yapmissin ovu testlerini :) benimde gecen ay oyle olmustu 12. Gunde yumurtlamistim erken yumurtluyormusum gununu kacirdigimiz olmus diye uzulmustum.

Insallah kabul olur bak iyiki yapmissin ovu testlerini :) benimde gecen ay oyle olmustu 12. Gunde yumurtlamistim erken yumurtluyormusum gununu kacirdigimiz olmus diye uzulmustum.
Test yapmasamda 2 günde bir diye anlaşmıştık bu ay işe yararmıydı öylede bilmiyorum merak saldım netten aldım testleri umarım bu ay olur ^^

Test yapmasamda 2 günde bir diye anlaşmıştık bu ay işe yararmıydı öylede bilmiyorum merak saldım netten aldım testleri umarım bu ay olur ^^
Benim esim cok yogun calisiyor geceleri cok gec yorgun geliyor falan. Yapamiyorum malasef iki gunde bir duzenli. O yuzden bu testler ozellikler benim gibi olanlar icin cook faydali. Iki gunde bir duzenliyse zaten denk geliyordur merak etme :)

Benim esim cok yogun calisiyor geceleri cok gec yorgun geliyor falan. Yapamiyorum malasef iki gunde bir duzenli. O yuzden bu testler ozellikler benim gibi olanlar icin cook faydali. Iki gunde bir duzenliyse zaten denk geliyordur merak etme :)
Biz yapışık ikiz gibiyiz haftaiçi 9-6 dışında hep birlikteyiz arada iş yerime bile gelir o konuda sıkıntımız yok çok şükür ^^ bebeğide benden kat kat fazla istiyor ben baya merak saldım araştırdım yoksa yumurtlama günü falan hiç bilgim yoktu çok cahil kaldım vakti olmayanlar için daha uygun iyi düşünmüşte yapmışlar testleri

En alttakinide şimdi yaptım hala kırmızılık var kuluçka vakti geldi

Eklentiler

• IMG_7933.JPG
    28,8 KB · Görüntüleme: 39
canım ben burdayım bıldiğin gibi sen nerdesin napıyorsun bebeğin cinsiyeti bellı oldu mu?
Göstermedi pazartesi gittik 1 saat bakti önce uyuordu uyandirdi sonra kibirdio ama yuz utu sevio annesi babasi gibi rahatmis dönmedi haftaya ins cnm ya
Sen bidaha oldunmu neye bekliorsunuz olcak bak inan

Göstermedi pazartesi gittik 1 saat bakti önce uyuordu uyandirdi sonra kibirdio ama yuz utu sevio annesi babasi gibi rahatmis dönmedi haftaya ins cnm ya
Sen bidaha oldunmu neye bekliorsunuz olcak bak inan
vallahı canım gecen hafta adet oldum bitti birkaç ay daha beklemek istiyorum aralık ayında 2. tedaviye başlıyacagım inş

Arkadaşlar bugün test yaptım. Aslında ili gün önce adet olmam gerekiyordu bugün lekelenmem başladı. Test yapmadan içim rahat etmez dedim yaptım sanki ikinci bi çizgi var gibi

Eklentiler

• image.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet canm var gıbı ama sabah kı ıdrarla yapman daha saglıklı
Ya pek umudum yoktu bu ay bebek odaklı değildik akışına bırakmıştık. Öyle yumurtlama da takip etmemiştim öylesine yapmıştım yani :) Ama bi yandan test de yanılmış olabilir mi lekelenmem var

Ya pek umudum yoktu bu ay bebek odaklı değildik akışına bırakmıştık. Öyle yumurtlama da takip etmemiştim öylesine yapmıştım yani :) Ama bi yandan test de yanılmış olabilir mi lekelenmem var
Cnm belki yerlesme.lekesi ama cizgi baya belirgin sen dikkat et kan ver cnm bu isler odaklanmakla olmuo akisina birakinca oluor Rabbim verio

Çatlamadan sonrada kırmızı çıkarmı hala ben çizgi hafifler diye okudum

Eklentiler

• IMG_7935.JPG
    36,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…