- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #55.681
Sakin olmalisin herseyin bittigi anlamina gelmiyor bu belkide basliyordur 5 ay kanamam oldu bak kizim 10 aylik olacak neredeyse yanimda sukur. Sen dinlenmene bak umudunu kaybetme.İyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorum
canım o adet kanaması değildir tutunma olmasa bile o kadar erken adet olman mümkün değil yerleşme kanaması bence içini ferah tutİyi değilim transferin 8.günü kan testi 28.91 çıktı. Doktoru mu aradım pazar yenile coraspin cleaxane 04 iğne başla dedi. Uyguladım ama akşam kanamam oldu. Aradım ulaşamadım mesaj attım daha görmedi. Arkadaşım eve gelip yaptı progestanı, yastık koydum yatıyorum bende. Çok ağladım ama şimdi biraz sakinim hala umut var diye sakin kalmaya çalışıyorum
Kalcak dualar edioruz kalcsk merak etme darisi burda herkese insÇok sağolun canlarım , doktorum ilaçlara devam etmemi pazar testi yenilememi kanama çoğalırsa aramamı söyledi. Şimdilik birşey gelmedi çok şükür sabah idrar testi pozitifti. İnşallah hayırlısıyla benimle kalır kuzum
Ne durumdasin tekrar kan verdinmi?Çok sağolun canlarım , doktorum ilaçlara devam etmemi pazar testi yenilememi kanama çoğalırsa aramamı söyledi. Şimdilik birşey gelmedi çok şükür sabah idrar testi pozitifti. İnşallah hayırlısıyla benimle kalır kuzum
Test günü bugün ama korkudan gidemiyorumNe durumdasin tekrar kan verdinmi?
Cnm stress yok hersey yoluna girecek bebis seninle haber et bizeTest günü bugün ama korkudan gidemiyorum
Adet olsan sokulurdu bebegin sana tutundu bence litfen git kan ver emin olalim ona gore sende davran.Test günü bugün ama korkudan gidemiyorum
Hadi gozun aydin Rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin insllah bolbol dinlen bu gunler onemli.183 kızlar değerim, Rabbim devamını nasip etsin inşallahİçim pırpır ilaçlara devam edeceğim haftaya cumartesi kontrol var
Cnm bak dualarimiz kabul oluor cok sukur aii sevindimmm hadi ins digerleride ins sakin dinlenn183 kızlar değerim, Rabbim devamını nasip etsin inşallahİçim pırpır ilaçlara devam edeceğim haftaya cumartesi kontrol var
Allah razı olsun canim.icine doğmuş herhalde.dun 5 günlük bir gecikmenin ardından hastalandim.tam hamileyim bu sefer tuttu derken yine geldi.mesajini görünce çok duyguladim.duaya çok ihtiyacım var.Rabbim evladini bagislasin.arkasindan boy boy kardesler nasip etsin :)edacimm Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah evladini kucagina almani nasip etsin icimden geldi dua ediyorum senin icin kimin duasi kabul olur bilinmez
Yaaaaa hamileyim diyeceksin sandim msjin devaminda cok heyecanlandim insallah en kisa surede muradina erersin. Amin canim sagolasin bende gecen ay kimyasal yasadim hakkimizda hayirlisi olsunAllah razı olsun canim.icine doğmuş herhalde.dun 5 günlük bir gecikmenin ardından hastalandim.tam hamileyim bu sefer tuttu derken yine geldi.mesajini görünce çok duyguladim.duaya çok ihtiyacım var.Rabbim evladini bagislasin.arkasindan boy boy kardesler nasip etsin :)
Ins olur cnm ya ikinciye istiordun zaten deme bende sag salom bi dogun etsem korku basto bana ins saglikli olsundaYaaaaa hamileyim diyeceksin sandim msjin devaminda cok heyecanlandim insallah en kisa surede muradina erersin. Amin canim sagolasin bende gecen ay kimyasal yasadim hakkimizda hayirlisi olsun
Korkacak birsey yok canim neticeye odaklan korkulacak gibi olsa 2.yi dusunmezdim :)Ins olur cnm ya ikinciye istiordun zaten deme bende sag salom bi dogun etsem korku basto bana ins saglikli olsunda
Aynenn herkesss 3 4 yapnazdiiii saolzn valla aslinda guzel seyy mucizeeeKorkacak birsey yok canim neticeye odaklan korkulacak gibi olsa 2.yi dusunmezdim :)
Akisima biraktik diyelim hicbirsey yapmiyorum olursa olur modundayim:) cinsiyet belli oldu dimi seninAynenn herkesss 3 4 yapnazdiiii saolzn valla aslinda guzel seyy mucizeee
Sen calismalardamisinn ovu mu yapion
Dun gittim 1 saat ugeasti yuz ustu yatuordu görenedi inatcii hahaAkisima biraktik diyelim hicbirsey yapmiyorum olursa olur modundayim:) cinsiyet belli oldu dimi senin