Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sakin olmalisin herseyin bittigi anlamina gelmiyor bu belkide basliyordur 5 ay kanamam oldu bak kizim 10 aylik olacak neredeyse yanimda sukur. Sen dinlenmene bak umudunu kaybetme.

canım o adet kanaması değildir tutunma olmasa bile o kadar erken adet olman mümkün değil yerleşme kanaması bence içini ferah tut

edacimm Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun insallah evladini kucagina almani nasip etsin icimden geldi dua ediyorum senin icin kimin duasi kabul olur bilinmez
Allah razı olsun canim.icine doğmuş herhalde.dun 5 günlük bir gecikmenin ardından hastalandim.tam hamileyim bu sefer tuttu derken yine geldi.mesajini görünce çok duyguladim.duaya çok ihtiyacım var.Rabbim evladini bagislasin.arkasindan boy boy kardesler nasip etsin :)

Yaaaaa hamileyim diyeceksin sandim msjin devaminda cok heyecanlandim insallah en kisa surede muradina erersin. Amin canim sagolasin bende gecen ay kimyasal yasadim hakkimizda hayirlisi olsun

Yaaaaa hamileyim diyeceksin sandim msjin devaminda cok heyecanlandim insallah en kisa surede muradina erersin. Amin canim sagolasin bende gecen ay kimyasal yasadim hakkimizda hayirlisi olsun
Ins olur cnm ya ikinciye istiordun zaten deme bende sag salom bi dogun etsem korku basto bana ins saglikli olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…